Mooie postzegels

Duidelijk / goed en snelle bezorging met aandacht

Prima! Snelle levering.

Een prettige manier om bestellingen te doen

netjes en snel

snelle levering en netjes verpakt in mapje

Handig online postzegels uitzoeken veel keuze en snel in huis.

Bagger

Op werkdagen voor 20.00 besteld, morgen in huis….nou niet dus gewoon belachelijk 12-12-2024 decemberzegels besteld en 17 december pas gekregen

Jullie komen je belofte niet na

Heb op vrijdag 13 dec. ruim vóór 20.00 uur 2 vellen kerstzegels besteld. Zou op zaterdag bezorgt worden. Tot mijn grote ergernis kwamen ze pas op woensdag 18 december. Doe ik dus nooit weer

Mooie zegels kunnen aanschaffen en kerstzegels met voorrang binnen

Ik heb weer mooie zegels kunnen aanschaffen en de kerstzegels kwamen met voorrang binnen. Prima service dus.

Erg duidelijk

Ben erg blij met de website bestelling erg eenvoudig prima

Slecht

Ik heb me bestelling nog steeds niet binnen

Fijne app , alles traceerbaar in een oogopslag

Slecht!

13 dec 2 vellen kerstzegels gekocht, verwachte bezorging 14 dec... Nu de 18 dec en nog steeds niets ontvangen.

Kerstzegels nog niet ontvangen

Zoals je van ons gewend bent, zullen we je bestelling met nummer 2002915232_C003785158 zo snel mogelijk afleveren. De verwachte leverdatum is 14-12-2024. Er kan altijd wat verkeerd gaan, maar nu snel herstellen en kerstzegels alsnog snel leveren. Cor van Dongen, Prinsenbeek tel. 06 - 19 84 84 05

Post.nl doet wat het beloofd

besteld, betaald en geleverd. meer kan ik er niet over zeggen

Prima geregeld

De ene dag besteld de volgende dag bezorgd

prima, duidelijk, overzichtig.

Snelle levering en goed verpakt.

Netjes allemaal geregeld en bezorgd

Zo gepiept

Makkelijk en snel de informatie krijgen die je wilt. Makkelijk postzegels bestellen - niet meer de deur voor uit. Bovendien snel geleverd in de brievenbus. Hoe makkelijk wil je het hebben.

Eenvoudig gevonden en snel bezorgd

Bestelproces eenvoudig Webshop is duidelijk. En snelle bezorging, binnen twee werkdagen

Goede webshop, snelle levering

Verschillende keren wat besteld en altijd snel geleverd. Wij zijn tevreden

Leuk om mooie postzegels uit te kiezen. Betaling makkelijk en de zegels worden snel bezorgd in de brievenbus. Ideaal.

Persoonlijke kerstzegels

Persoonlijke en unieke postzegels gemaakt van een kerstfoto voor de kerst. Ook leuk voor een gewone postzegel: weer eens wat anders dan een zegel van Willem of een postzegelcode.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag