Ontevreden

Waardeloze bezorgservice. Wachttijd 1 week Kan en mag niet.

niet zo goed

helemaal niet goed

snel en efficiënt!

Producten gemakkelijk te vinden, communicatie zeer duidelijk over de levering

Fijn dat ik via de webshop postzegels kan kopen…

Zelf stuur ik af en toe kaartjes naar een zieke of voor een verjaardag, zou het heel jammer vinden als dat niet meer zou kunnen…

keurig

Netjes in de brievenbus en goed verpakt

Leuk!

Heel apart om jezelf als postzegel te zien!

goed bezorgd.

Netjes afgeleverd

geen problemen

Keurig.

Op tijd, goed geinformeerd, in orde, netjes afgegeven

Kwaliteitsverschil

De vellen postzegels zijn heel mooi en scherp maar de rol is echt een andere kwaliteit. Heb hierover twee keer geprobeerd contact op te zoeken met de klantenservice maar kom er niet tussen.

Viel eerst tegen later toch blij !!!

De postzegels kwamen een paar dagen te laat (om aan mijn man te geven op zijn verjaardag). Dat was jammer. Ik kon op de website ook niet vinden of ze nog zouden komen. Dat bleek dus wel zo te zijn dus was ik er toch nog wel blij mee.

Leuke postzegels kiezen.

Het is zo leuk om aparte postzegels te gebruiken. Daarom bestel ik ze bij PostNL in de webshop. Het is alleen jammer, dat de postzegels nr.1 zo verspreid op de site staan.

Goede ervaring met de Jumbo

De webshop zelf is goed maar ik heb nog niets ontvangen...

De webshop zelf is overzichtelijk, duidelijk en je kan snel je bestelling plaatsen. Helaas wacht ik al dagen op mijn bestelling en heb nog steeds niets gezien...

Na 10 dagen nog niks ontvangen

17 sept besteld, op 27 sept nog steeds geen postzegels ontvangen.

Prima webshop.

Erg fijn dat ik mijn postzegels via de webshop kan bestellen. Alles staat duidelijk aangegeven.

Mooi product

Prachtige serie

Overzichtelijk

Leuke postzegels die duidelijk in categorieën verdeeld zijn. Zo heb je een keer andere postzegels dan de standaard postzegels.

Werkt zoals het hoort!

Postzegels besteld, de volgende dag aangetekend in huis. Heel fijn!

Snel en goed

Snel en goed

Matig nu je kosten niet betalen

Ik heb de crypto zegel besteld en kon toen geen andere postzegels bestellen. Zodoende moest ik kosten betalen

Heel slecht

Nog steeds niks ontvangen!! Een vel postzegels besteld na een week nog niks ontvangen!

Leuke natuur postzegels

Leuke natuur postzegels en pakketdoosje besteld. Snel geleverd.

Nette Persoonlijke Zegels

Bestelling van 12 vellen Persoonlijke Postzegels met eigen invulling. Diverse foto's op Postzegels laten zetten. Ze.komen er donkerder uit dan gewenst, vandaar 4 sterren. Maar verder weinig op aan te merken. De prijs voor het maken van de Persoonlijke Postzegels is wel wat aan de hoge kant.

Duidelijk

Persoonlijke postzegels maken gaat makkelijk!

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag