Na klacht prima geholpen

Na klacht prima geholpen!!!

Na 4 dagen nog niet bezorgd..

Na bestelling van de postzegels bericht van post.nl dat ze de volgende dag geleverd zouden worden, zoals ook beloofd bij de bestelling. Zelfs de post-bezorging van post.nl eigen post voldoet totaal niet aan de eisen die gesteld mogen worden en de post-bezorging. Na 4 dagen had ik nog geen postzegels....

Snelle service. Duidelijk en overzichtelijke website. Iedereen kan op deze duidelijke en makkelijke manier persoonlijke postzegels bestellen. Erg leuk om eigen postzegels te maken.

Postzegels koop ik altijd via website, snel en gemakkelijk

Vormgeving

De webshop van PostNL is klantvriendelijk en nodigt uit mooie zegels en eerstedagenveloppen te bestellen. Voor mij is het ontwerp van de zegels een uitnodiging om tot aankoop over te gaan. Die ontwerpen vind ik vaak fantastisch. Na de bestelling een paar dagen wachten en dan bewonderend kijken naar de zegels en het ontwerp van de envelop.

slecht

Postzegels besteld op 8 januari j.l. Nog steeds niets ontvangen!!!

Slecht.

Nog steeds niets ontvangen.

Still did not recieve order

I cant check status of my order. It only says shipped but nothing more. I did not recieve tracking code. How i am supposed to rate something that I did not even recieve yet

• Would you recommend us? No

Geen artikel ontvangen

Op 14 januari heb ik een postzegel rol € 124,00 besteld. Kreeg een bericht dat op 16 januari de bestelling zou worden afgeleverd. Daarna kreeg ik een bericht dan de afleverdatum is gewijzigd. Sorteerdatum staat nu op 17 januari 6.45uur. Ik heb de rol nog steeds niet mogen ontvangen. Ik hoop op een reactie. Gecommuniceerd met Daan, maar dat mocht niet baten. Klachten / service telefoonnummers zijn opgeheven. Ik ben benieuwd hoe dit gaat aflopen. Met vriendelijke groet, Allan Cramer Wimmenhove

Bestelling niet ontvangen

Mijn bestelling zou de 15e geleverd worden. Het is nu de 18e en ik hem mijn bestelling nog niet,

Pakket (postzegelcatalogus) bezorgen duurt heel erg lang.

Ondanks uw bericht voor levering van 13 januari heb ik de bestelling nog steeds niet binnen. Ik kan het ook niet volgen zodat ik weet wanneer de bezorging gaat plaatsvinden. Voortaan maar weer naar de winkel dan had ik deze catalogus al 2 weken in huis gehad.

Handig en snel

Handig en snel postzegels bestellen. En je vindt er ook nog hele speciale mooie postzegels, die een gemiddeld postagentschap niet heeft.

Niet zo geweldig

Bestellen gaat gemakkelijk. Leveren niet. De zegels zouden waarschijnlijk de 15e bezorgd worden. Het is nude 18e en ik heb nog niks. Vorige keer ging het beter.

snel besteld trage levering

de bestelling verloopt vlot ik moet alleen na een week weer e mailen (na bericht dat het verstuurd is) waar het blijft

Jammer dat PostNL geen grotere verzenddozen verkoopt

De kleine verzenddozen zijn voldoende als je slechts een paar kleine goederen wilt verzenden maar, voor grotere goederen bestaat er niets en moet je bij de Primera winkels toe om verzenddozen van grotere maten te kopen. Bijvoorbeeld bij de Primera winkel op de Ferd. Bolstraat te Amsterdam kan je een verzenddoos van 48 x 26 x 18.5 cm kopen. Maar, ze zijn duur en kost al €5,80 per stuk. Verzenddozen van deze maat heb ik nodig om meerdere goederen tegelijk te laten verzenden naar het buitenland iets wat ik regelmatig doe.

Goed werkende webshop

Duidelijke webshop en correcte levering. Communicatie verloopt prima.

Goed overzicht wat je wilt bestellen!!

Besteld en netjes thuis bezorgd, Top !!

Klachten genegeerd, onbeschoftheid beloond.

Bezorger schreeuwt als een idioot door de intercom "KOM BENEDEN HEB PAKKETJE! JIJ KOM HALEN!". Laat mijn bejaarde moeder met osteoperose om 9 uur s'avonds in de kou helemaal beneden komen en laat haar vervolgens met meerdere GROTE paketten in de hal staan. Dit tafereel heeft zich inmiddels al een half dozijn keer afgespeeld. En ook de buren klagen over deze gast. Al 5 keer heb ik hierover klachten ingediend bij PostNL, maar er word niets mee gedaan. Belachelijk dat PostNL dit gewoon laat gebeuren!

Zoals eerder aangegeven: slechter dan bij PostNL kan niet

Inmiddels zijn we weer een paar jaar verder en is er nog altijd niets verbeterd. - Een PostNL-product laten bezorgen via PostNL zelf duurt zeker anderhalve week - Bij andere webshops krijg je een mail: dan en dan wordt uw bestelling bezorgd. Bij PostNL heb je de track&trace-code, met postcode, inloggen, inloggen en inloggen. - Ben je niet thuis en leidt dat tot een ander bezorgmoment, dan kun je dat bij andere bezorgers zelf instellen, bij PostNL niet. - Bij PostNL is het ophaalpunt 3,5 km verderop, bij andere bezorgers in de buurt. - Het is daarbij PostNL dat dit veroorzaakt en voor een paar tientjes aan postzegels al een handtekening wil hebben - de ene keer wel, de andere keer niet dan. Er is geen pijl op te trekken. Ik heb meegemaakt dat m'n handtekening toch echt nodig was voor 100 euro aan zegels en ik heb meegemaakt dat 800 euro aan zegels zo m'n brievenbus in geschoven werden, zoals het hoort. Maak eens een risicoanalyse. Ik heb de afgelopen jaren voor duizenden euro's aan postzegels besteld en nooit geklaagd dat ze niet geleverd zijn.

Indicated as delivered by the driver but packet has not arrived

The packet has been indicated as delivered to the delivery point, but it has not and is nowhere to be found. Has it been lost?

Snel en correct

Bestelling was snel en correct afgehandeld.

Webshop prima, ontvangst slaat nergens op

Het was gemakkelijk om de gewenste postzegels te bestellen op de webshop. Op 8 januari ontving ik de volgende e-mail: Zoals je van ons gewend bent, zullen we je bestelling met nummer 2002974661_C003868592 zo snel mogelijk afleveren. De verwachte leverdatum is 10-01-2025. Pas op 16 januari heb ik de postzegels ontvangen. Waarom duurde het zes dagen langer dan mij was voorgespiegeld?

Snel besteld, snel geleverd, geen verzendkosten

Hoezo een verplicht veld

Makkelijk in gebruik