goede webshop

Het is makkelijk te bestellen en je hebt het de volgende dag in huis.

Goede service, snel in huis

Alles prima in orde

goede webshop , snel geleverd

veel producten, snelle levering

Niets ontvangen

Kerstzegels besteld maar niet ontvangen

Goed en makkelijk

Website zit goed in elkaar en maakt het bestelproces daardoor makkelijk.

Matige communicatie

Geen duidelijke bevestiging van de bestelling ontvangen. Geen datum van bezorging... En ik heb nu na 6 dagen nog steeds mijn bestelling niet. Ik had de postzegels toch gewoon bij de supermarkt moeten kopen. Nu kan ik mn kerstkaarten nog niet versturen....

simpel

zeer makkelijk om te bestellen

betaald en niets ontvangen

6/12 2 env , postzegels besteld, nog steeds niets ontvangen !!!!!! heel vervelend, vooral v.w. decemberzegels IK hoop dat hier heel snel iets mee gedaan wordt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alle verschillende postzegels bekijken en uitzoeken gaat prima

Uit alle bijzondere postzegels een keuze maken is leuk, maar ik mis een uitleg wat postzegelboekjes zijn en wat het verschil is met een velletje postzegels.

Bijzonder slecht

Dinsdag 10 dec. kerstzegels besteld "We gaan direct aan de slag" Verwachte leverdatum : 11-12-2024 Maandag 16 dec. nog steeds niets ontvangen.

Netjes afgeleverd

Gemakkelijk

Mooi vanuit de stoel !

Aanbevelenswaardig

Ik zou graag zien, dat persoonlijke postzegels met eigen afbeelding ook zelfklevend aangeboden worden. Verder ben ik heel tevreden; de postzegels worden als cadeautje aangeboden en dat is zo feestelijk als ze bezorgd worden.

Supergemakkelijk en snel

Jammer genoeg komt Post.nl om 18.45 bij onze school om de kleine enveloppe langs te brengen. De school is open tot 18.00 en de bestelling ter waarde van 1000 euro wordt niet nogmaals aangeboden op onze school. Ik moet nu met een auto opzoek naar post.nl punt in een woonwijk. Idioot.

Verplicht om postzegels te kopen

Helaas werd ik verplicht om postzegels te kopen, aangezien jullie de website van digitalepostzegel hebben aangepast. Wij zijn een bedrijf en willen gewoon graag digitale postzegels kunnen printen, maar de enige mogelijkheid om de wallet aan te vullen is via ideal. Dat kunnen wij als bedrijf niet. Ik vind het ontzettend vervelend. De bestelling in de webshop is prima verlopen, maar ik ben echt een beetje gefrustreerd dat wij opeens geen gebruik meer kunnen maken van digitalepostzegel.nl

Erg makkelijk om postzegels eigen ontwerp te maken

Makkelijk bestelproces, snelle levering

Ronduit slecht

Ik zou mijn decemberzegels dinsdag in huis hebben. Na contact zowel via digitale Daan als met telefoniste ( welke heel gebrekkig Nederlands sprak) en ik slecht geholpen ben, kreeg ik de zegels zaterdag pas binnen. Volgend jaar dus zoveel mogelijk lokale postbezorging voor ons. Heel jammer dit.

Werkt goed

Werkt goed, alles goed te vinden

De postzegels zijn goed te vinden

Prima geregeld. Alleen de belofte volgende dag bezorgd dat heeft PostNL niet waar kunnen maken.

Makkelijk en snel

Zag dat ik kerstzegels kan bestellen zonder de deur uit te moeten en zonder kosten. Besteld en volgende dag netjes in de bus.

Alles ging perfect

Bestelling was snel afgerond. Top

Besteld, betaald en nooit iets ontvangen.

Ik heb 2 sets kerstzegels besteld die afgelopen woensdag zouden worden bezorgd. Dat stond ook in de PostNL app. Woensdag allerlei post maar niet de bestelde kerstzegels. Donderdag, vrijdag en zaterdag ook niets ontvangen. Jullie versturen die zegels in een duidelijk herkenbare enveloppe dus de postbode weet dat er waarde in de enveloppe zit. Ik voel me opgelicht door jullie. Ik ga aangifte doen bij de politie en hoe dan ook ga ik dit geld bij jullie terughalen. Komende woensdag wacht ik de postbode op en zal hem vragen hoe het zit.

Het wordt beter

Kerstzegels kopen was een goede ervaring. Als ik echter een pakket wegstuur, dan moet ik echt zoeken om de streepjescode terug te vinden, zodat ik het pakket kan volgen.

Vlotte levering

Super handig. Soorten postzegels zijn duidelijk omschreven. Het werd snel geleverd.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag