Prima verzorgd erg blij dat het zo gedaan is . De mededeling post is verstuurd enz . Goed verzorgd allemaal . Een 10 zou ook kunnen . Groeten Mevr. Uijl - Plaating Zuidwellestraat zierikzee zierikzee

Nog niet ontvangen

mijn ervaring helemaal top

Duidelijke webshop

Snel bezorgd

Vlotte levering

Vlotte levering van de bestelling postzegels

Over het algemeen een milieuvriendelijke bezorging en dichtbij huis

Met onderstaande pakketbezorging heb ik geen goede ervaring !!! Het betreft hier track&trace code 3SKCAX6395027 van A.J. van Veen Uit 9693 BAD NIEUWESCHANS. Dit pakket is zonder mij vooraf in kennis te stellen afgeverd bij POSTNL-punt XXL Cargo aan de Koele Mei te Breda en dit is mijlenver uit de buurt van mijn huisadres te ULVENHOUT. Bovendien is dit POSTNL-punt ook nog eens in het weekend gesloten Ik heb alleen een fiets tot mijn beschikking. Als ik niet voor 10/12/2025 ophaal gaat het pakket retour afzender. NIET MIJN BEDOELING !, Wilt u dit eens voor mij oplossen ? Graag op POSTNL-punt / Dorpstraat / ULVENHOUT, of bij M.J. van der Werff / Essendreef 8 / 4851 BM ULVENHOUT zie mijn voorkeuren. Dank voor uw antwoord c.q. oplossing

Snel en keurig verpakt wordt mijn bestelling bezorgd

Makkelijk en goed geregeld

Snelle levering.

Super snel geleverd.

Uitstekende service!

Duidelijke webshop, snelle levering en goed verzorgd.

Postzegels gekocht

Prima verlopen maar niet echt snel ofzo. Beetje vermoeiend dat er in de app zoveel lawaai gemaakt wordt over de zegels en andere acties, voelt beetje buiten proporties met het doel waar wij PostNL graag op zien nl. vlekkeloos en vlot post en pakketjes bezorgen. Onze pakketbezorger is een topper, de gewone post is vaak best een extra dag of wat onderweg. Realiseer me dat het om verschillende zaken gaat maar ik zou zeggen laat een andere partij reclame voor jullie producten maken en focus op de kerntaken :)

Niet ontvangen

Op 29 nov postzegels besteld, op 6 dec nòg niet ontvangen. Dieptepunt!

Ik ben slecht geholpen omdat ik niet begrepen werd. Nog steeds geen kerstzegels twv. 27,90

Kerstzegels betaald maar niet gekregen

Vol verwachting klopt ons hart...

We wachten de levering van de bestelling af. Trage levering, vaak te laat.

Snel, correct en volgens afspraak

de door mij bestelde postzegels werden op de afgesproken datum keurig en tegen beschadiging beschermd verpakt geleverd. Ik kan ze ten sterkste aanbevelen

niet zobest

op 29 november 20 postzegels besteld, nu 6 november nog niet ontvangen, Dit was wel beloofd. Wil de kerstpost vroeg versturen zodat de post het enigszins spreiden kan.De keus aan postzegels in de webshop was heel goed, dat wel. Maar nu nog in mijn eigen brievenbus ontvangen, die ene ster zal dan zeker in 4 sterren veranderen.

Levering duurt te lang

Zou 6 dec geleverd worden, is nig steeds niet gebeurd

Bestelling nog steeds niet ontvangen.

Hoewel ik al bijna een week geleden een bericht kreeg dat mijn bestelling op de post is, heb ik het nog steeds niet ontvangen.

Matig

Op de toegezegde afleverdatum niets ontvangen!!!

Is ruim voldoende

Makkelijk te bestellen en de volgende dag in huis

Snelle levering en netjes verpak

De levering is absurd traag.

Op 26 november een paar velletjes postzegels besteld, tot op heden nog niet ontvangen.

Prima Webshop

Makkelijk om zo te bestellen.

op tijd ontvangen

Waldorpstraat 3