Duidelijk

Persoonlijke postzegels maken gaat makkelijk!

Werkt gewoon! Ook bij PostNL!

Praktisch, leuk en handig hoe het werkt! Helemaal goed!

Postzegels kiezen, bestellen en betalen is erg eenvoudig op de website. Er is voldoende keus, zoals een speciale jubileumzegel voor Postcrossing. De levering is vlot en de bestelling is keurig verpakt.

Levering duurt extreem lang

Als je toch postzegels bestelt bij de enigste postzegelleverancier van Nederland, wordt de bestelling (25 postzegels, 2 verschillende afbeeldingen erop) pas geleverd na een aantal dagen (3dagen) en de andere postzegels moet ik nog ontvangen… zou 28 september worden geleverd. (Ruim 10 dagen) En dan vindt TNT POST het vreemd dat het slecht gaat mèt het bedrijf??? Denk dat dit m’n laatste bestelling is.

Het aanbod is prettig gevarieerd (postzegels)

Ik kon de zegels moeilijk zien, moeilijk te beoordelen . Grotere weergave zou prettig zijn.

Vlotte afhandeling, nog wel een bugje oplossen

Het bestellen van een rol postzegels gaat prima en het wordt vlot bezorgd. Wat wel beter kan: als ik ingelogd ben als zakelijke klant en ik bestel de rol postzegels, moet ik opnieuw inloggen als zakelijke klant. Dat is een beetje gek.

Bestellen werkt goed en lekker snel

Het bestellen werkt goed en heb ik snel ontvangen. Dar ben ik blij mee! Hartelijke groet, Receptie Zorggroep Liante

Het was fijn dat ik even weer nieuwe Postzegels kon kopen,altijd handig in bezit te hebben.

online kopen is super handig

Online kopen is super handig en zéér gemakkelijk. Ik ben blij met deze service.

Leuke postzegels mogelijkheden

Erg leuk om bij de soort kaart die je verstuurt een passende postzegel te kunnen plakken. Dat mag wat mij betreft nog wel wat uitgebreider en op thema vindbaar

Middelmaat

Mijn ervaring bij postnl is, dat je het wel besteld-betaald-en niet bezorgt krijgt. De monipoliepositie mag van mij weg bij dit bedrijf.

Prachtige postzegels

Voor de fokkers van mijn pup had ik postzegels laten maken met de afbeelding van de moederhond, ze waren er enorm blij mee!

Prima, soms even zoeken

je wordt goed op de hoogte gehouden van nieuwe uitgaven

KurBestelling niet compleet

Heb mijn bestelling niet compleet

Verschrikkelijk

Net als eerder krijg ik niet wat ik besteld heb. De chatbot begrijpt het, jullie telefoonnummer werkt niet meer, ik kan mijn klacht niet kwijt en mijn geld zie ik nooit meer terug. Schandalig.

Prachtige zegels , lange levertijd

De zegels zijn prachtig en veel mooier dan de gangbare uit de winkel . Maar jammer genoeg wel een lange levertijd . Heb soms de neiging om te vragen of ze de bestelling wel door hebben gekregen .

Bestelde pakketje ( postzegels ) nog niet ontvangen

Verleden week vrijdag 12 september 2025 bestelling gedaan en nog steeds niet ontvangen. Malversatie? Ik hoor graag! Johan Wolbrink

Postcrossing

De speciale postcrossing postzegels voor de tweede keer besteld. Wel even zoeken waar ze staan n.l. bij de Collect Club.

Duurt te lang

Ik heb op 12 september twee velletjes postzegels besteld. Deze zouden op 20 september geleverd worden volgens de bevestigings mail. Dat is vandaag, maar ik heb ze nog steeds niet ontvangen en ze staan ook niet in de PostNL app. Ik snap niet dat het zo vreselijk lang moet duren om postzegels te leveren. Ik hoop echt dat ik ze nog op tijd ga ontvangen, want ik heb ze voor iets speciaals nodig.

bizar

Volgens jullie app is er een (brievenbus)pakketje afgeleverd bij een klant van mij. Deze heeft niets ontvangen. In hun buurtapp heeft ook niemand dit per ongeluk ontvangen en daarnaast zijn er daar meer mensen wiens pakketje niet aangekomen is. En wat nu?

Overzichtelijk.

Toegankelijk en overzichtelijk ingedeeld.

Eenvoudig

Makkelijk om te bestellen wat ik wilde.

Super.

Postzegels gemakkelijk besteld en snel geleverd

redelijk overzichtelijk

Waldorpstraat 3