Mooie en overzichtelijke website met veel informatie. Jammer dat PostNL met de bezorging knoeit.
De website is overzichtelijk ingedeeld, met veel en heldere informatie. Prettig winkelen en vlotte afhandeling.
Helaas heeft de bezorging van PostNL de pret verknoeid. Ik zou niet thuis geweest zijn bij de bezorging. Dat is gewoon niet waar, ik heb geruime tijd thuis gewacht, tot ik het mailtje kreeg dat ik de twee minuten daarvoor niet thuis was (ik zat NB achter de PC op dat moment!). De bezorger heeft NIET aangebeld, anders had ik een melding van niet-beantwoorden van aanbellen gekregen via de videofoon. Ik veronderstel dat de bezorger hier helemaal niet geweest is.
Het werd nog erger: ik zou mail krijgen waar en vanaf wanneer ik mijn aangetekende brief kon ophalen. Dat mailtje is nooit gekomen.
Dit alles gebeurt vaker. De bezorger blijkbaar vindt dat zijn werkdag erop zit op vrijdag om 16 uur, en dan brengt hij de resterende pakketjes naar het servicepunt als 'geadresseerde niet thuis". En neemt vervolgens niet de moeite om de klant te informeren waar en vanaf welke datum het poststuk opgehaald kan worden. Dat heeft in het verleden betekend dat een pakketje onnodig is teruggestuurd naar de afzender.
Ik ben de dag erop op de gok naar een servicepunt gegaan en daar bleek men mijn poststuk te hebben. Kortom: wel prijsverhogingen maar zeer slechte service bij de bezorging. Jammer dat PostNL het hiermee verknoeit voor de webshop.