Op tijd ontvangen, maar informatie over tarieven in hard nodig

De bestelde postzegels kwamen, zoals gewoonlijk, netjes op tijd. Wat ontbreekt bij PostNL is duidelijke informatie over de postzegels die nog gebruikt kunnen/mogen worden. We hebben nog vele postzegels. Sommigen zijn niet meer geldig. Vreemd, want we hebben er ooit (dik) voor betaald. Maak gewoon het gebruik van alle zegels mogelijk. De waarde staat erop, dus duidelijk als er bijgeplakt moet worden.

Snel en correct

Heel gemakkelijk

heb ik altijd postzegels in huis

Slecht

Iedere keer beloven jullie dat de postzegels op een bepaalde datum bezorgd gaan worden maar in de praktijk is het altijd veel later of er komen helemaal geen postzegels. Of moet ik er voor bellen waarbij ik dan gauw een uur in de wacht sta voor ik iemand kan spreken.

Snel

Overzichtelijk en na bestelling snel geleverd en keurig verpakt

Leuk dat je zelf je postzegel kunt ontwerpen

Helemaal af zijn straks onze kaarten die we gaan sturen naar onze klanten een jaar na een bijzondere gebeurtenis in hun leven. En persoonlijk kaartje ontvangen per post ontvangen is al heel leuk en ik word er helemaal blij van als dan alles klopt inclusief een mooie postzegel die de enveloppe mooi versierd! Ik zou alleen als tip geven aan post.nl: geef de mogelijkheid om een factuur te ontvangen want de accountant wil graag weten waar ik m’n geld aan uit geef. Vandaar geen 5 sterren.

Nog niks ontvangen

Zou zaterdag bezorgd worden het is nu maandagavond 23.00 uur en nog steeds niks binnen

Makkelijk

.......

Levering volgens belofte na betaling is al heel traag, maar nu drie dagen na die datum is bestelling er nog steeds niet.

Snel en zag er goed uit

De bestelde gepersonaliseerde Postzegels zagen er wel goed uit en werden snel bezorgd.

prima producten & service

Voor mijn correspondentie op papier hou ik van persoonlijke stijl en vormgeving. De hedendaagse postzegels vind ik doorgaans niet veelzeggend. Daarom kies ik voor eigen beeld binnen het geboden ontwerp. Het kost wat meer, maar ik krijg het in reacties terug hoezeer men deze persoonlijke aandacht waardeert. PostNL biedt voor mij precies die extra ruimte die ik wil kunnen benutten naar mijn contacten. Vlotte afhandeling en mooi resultaat.

Nog niets geleverd

Webshop heeft keurig bestelling met track en trace afgehandeld. Geleverd is er nog niets.

Nog niets ontvangen

Ik heb postzegels besteld maar er is nog niets ontvangen. Ik ga er vanuit dat het nog komt.

ik heb nog niks ontvangen

Ik zou de bestelling volgens de email eergisteren hebben moeten ontvangen, maar nog niks gehad, en ook in de postnl app staat het niet aangekondigd.

Contact niet mogelijk

Leuk aanbod, makkelijk te bestellen. Bij niet ontvangen van je bestelling is er geen contact mogelijk, of iemand moet mij vertellen hoe en waar

Snel en eenvoudig

simpel voor iedereen

Mooie en overzichtelijke website met veel informatie. Jammer dat PostNL met de bezorging knoeit.

De website is overzichtelijk ingedeeld, met veel en heldere informatie. Prettig winkelen en vlotte afhandeling. Helaas heeft de bezorging van PostNL de pret verknoeid. Ik zou niet thuis geweest zijn bij de bezorging. Dat is gewoon niet waar, ik heb geruime tijd thuis gewacht, tot ik het mailtje kreeg dat ik de twee minuten daarvoor niet thuis was (ik zat NB achter de PC op dat moment!). De bezorger heeft NIET aangebeld, anders had ik een melding van niet-beantwoorden van aanbellen gekregen via de videofoon. Ik veronderstel dat de bezorger hier helemaal niet geweest is. Het werd nog erger: ik zou mail krijgen waar en vanaf wanneer ik mijn aangetekende brief kon ophalen. Dat mailtje is nooit gekomen. Dit alles gebeurt vaker. De bezorger blijkbaar vindt dat zijn werkdag erop zit op vrijdag om 16 uur, en dan brengt hij de resterende pakketjes naar het servicepunt als 'geadresseerde niet thuis". En neemt vervolgens niet de moeite om de klant te informeren waar en vanaf welke datum het poststuk opgehaald kan worden. Dat heeft in het verleden betekend dat een pakketje onnodig is teruggestuurd naar de afzender. Ik ben de dag erop op de gok naar een servicepunt gegaan en daar bleek men mijn poststuk te hebben. Kortom: wel prijsverhogingen maar zeer slechte service bij de bezorging. Jammer dat PostNL het hiermee verknoeit voor de webshop.

Duurde veel te lang voor ik het bestelde kreeg.

Het duurde ruim een week voor ik alles binnen had. Had het beter via een verkooppunt kunnen kopen als daar alles voorradig was geweest.

TT zegels nog niet binnen.

Op 18 juni een mail dat de bestelling wordt verzonden en op 21-6 binnen, TT zegels op 23-6 nog niet binnen.

Waarvan?

Twee weken terug bestelling geplaatst, Bezorging is al twee maal bezet nog steeds niets ontvangen

gemakkelijk te bestellen, net jes bezorgd

hANDIGE TE MAKEN KEUZEN NETJES BEZORGD

13 juni besteld 23 juni nog niets ontvangen

Jullie gaven aan dat ,zoals je gewend bent zullen we je bestelling zo snel mogelijk verzenden. Nou weet ik niet wat jullie snel vinden ,nu na 10 dagen hebben jullie nog steeds de enveloppe met 1 velletje postzegels niet ontvangen. Velletje veel te dure post zegels moeten bestellen omdat deze zegels niet bij de winkel te koop is

Bestelling gedeeltelijk binnen

Ik vind het eigenlijk niet te geloven, ik bestel voor €30,- aan postzegels. Heb betaald via Ideal en dan denk je: het komt goed want het eigen bedrijf (post.nl) moet het gaan bezorgen in de brievenbus. We zijn 8 dagen verder en er is maar 1 velletje bezorgd. Wat een ergernis!

Post nl is eigen wijs

Ik ben thuisloos en mijn post moet gestuurd worden naar hoofdlaan7 4661ah halsteren kamer1232 maar doet post nl nog steeds niet er wordt nog steeds op orchideestraat15 4651ND steenbergen gestuurd

Goed te doorzoeken en dan te vinden. En dan maar bestellen.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag