matig

vorige week postzegels besteld , en nog niet ontvangen. voor een handelaar in postzegels wel wat vreemd, lijkt me zo

Zeer slecht

Ik heb 13 juni een bestelling gedaan(postzegels) en niets ontvangen nog terwijl ik de 16de een mail kreeg dat het verzonden zou worden. Nu probeer ik contact de krijgen maar die computer(daan) blijft maar hetzelfde vragen en kom niet verder. Ik wil weten waar het blijft en ik vind dit zeer klantonvriendelijk om zo'n nutteloos chatbox als eerste contact weer te geven. Ik heb geen track en trace gekregen. Als je vraagt om met een medewerker te communiceren of te bellen, moet dat toch gewoon kunnen zonder dat er steeds iemand vragen stelt die ik niet kan beantwoorden en die er niets van sndpt

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen

Wrebshop heel overzichtelijk.

Heel goed.

Snel besteld, sneller dan verwacht ontvangen

Ergens komisch dat je overal op internet tegenwoordig kan bestellen en het de volgende dag (via PostNL) in huis kan hebben, behalve bij PostNL zelf, althans volgens de webshop... Maar toch kwam de bestelling binnen 24 uur aan. Een leuke verassing. Verder keurig verpakt met relatief weinig nutteloos verpakkingsmateriaal.

snel en netjes verpakt geleverd.

Prima, duidelijke site!

Fijn dat het mogelijk is . Scheelt een heleboel tijd

Voor mij was het de 1ste paar keren wel ffe zoeken hoe het zat . Maar nu ik het onder de knie heb vind ik het een geweldige service

Voldoet niet aan verwachting

Geboorte postzegels besteld, deze zouden op donderdag geleverd worden. Ze kwamen woensdag (dag eerder) maar ik was te laat met de deur open te doen. Doorgestuurd naar post nl punt waar ze pas zaterdag (!) geleverd werden. Wel steeds een bericht dat mijn pakket vertraagd is. Wel contact nog opgenomen met de klantenservice maar chatbot Daan bood geen antwoorden en de service medewerker heb ik vervolgens geen contact mee kunnen krijgen. Ik had net zo goed bij dat post nl punt die postzegels kunnen kopen. Ik dacht makkelijk dat ze het komen brengen in de kraamweek maar het is vooral extra gedoe geweest

Prima, maar deelleveringen

Eenvoudige bestelwijze en correcte levering, maar helaas niet alle bestelde producten in één zending geleverd.

K*T

Twee velletjes postzegels besteld, moest er anderhalve week opwachten.

Bestellen gemakkelijk, leveren een rsmp

Bestellen gaat echt eenvoudig en de site is goed overzichtelijk. De levering is elke keer anders. Aangetekende envelop is NIET aangekondigd via mail en ook niet via de post- app. Achteraf kreeg ik mail waar ik het moet ophalen...een Primera waar ik als invalide niet binnen kan komen! Als het vooraf is aangekondigd kan ik er rekening mee houden. Maar er is ook GEEN POGING GEDAAN OM TE BEZORGEN! Ik was thuis, de hele dag! Er is geen postbezorger aan de deur geweest!!! Op deze wijze van levering heb ik al veel varianten meegemaakt. Een postbezorger die een Aangetekend stuk gewoon in de brievenbus gooit... ook niet aangebeld. Of postbezorger die zegt: ik zet wel een handtekening voor u....

Zwaar teleurgesteld

Bestelling niet ontvangen.

Slecht

11/6 besteld etnografische niks binnen op 22/6

Nog niet alles ontvangen

2 dingen besteld en nu na 10 dagen nog niet compleet ontvangen

Prima !

De ene dag besteld en binnen 2 dagen geleverd !

Moeilijk te vinden en de bezorging is nog immer onderweg (nu al 2 weken)

Moeilijk te vinden en de bezorging is nog immer onderweg (nu al 2 weken)

Erg traag

Ik krijg een link naar een review terwijl ik het bestelde product, een velletje postzegels, nog geeneens binnen heb. Die ik een week geleden besteld heb?!

Terleurstellend

Nog niks gekregen, ik had 20 adreswijzigingskaarten besteld, vorige week maandag mail van Post.nl wordt verzonden, verwachte aankomst 18 juni, maar nog niks gekregen en wel betaald.

Ruime sortering en snel geleverd.

Leuke zegels.

Duidelijk maar saai

Ik kwam voor iets specifieks naar de site maar wordt niet getriggert om rond te kijken naar andere spullen.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

uitlevering slecht was wel 1 thuis maar was zo weg moest het alsnog zelf ophalen

slecht moest het zelf ophalen bij postnl punt terwijl er wel 1 thuis was ook maar 1x aangeleverd meteen naar postnl punt

De helft niet ontvangen

Eén bestelling geplaatst en volgens e-mail werd het in 2 zendingen verzonden. Eén zending (nog) niet aangekomen en de andere zending werd aangetekend verzonden. De aangetekende verzending heb ik wel ontvangen en werd in de brievenbus gedeponeerd waarvoor ik niet heb getekend. Wel zag je op de app een krabbeltje dat niet van mij is.

Voldoende

Voldoende.

Webshop prima bezorging een ramp

Heb idd wat besteld en de helft is binnen de andere helft nog niet. Staat voor vandaag in de app dus hoop het maar.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag