Heel tevreden

Makkelijk bestellen. Snel en gratis thuisbezorgd

Prettig om mee te werken

Niet veel tijd nodig gehad om te zoeken wat voor mij nuttig was

Super makkelijk en snel

Langzaam

Via de webshop werd mij verteld dat het 2 dagen zou duren voor mijn bestselling om bij mij aan te komen. Dit duurde uiteindelijk 4 tot 5 dagen en heb verder ook geen info of waarschuwing gekregen waarom dit Solange duurde

Slechte verzending

Niet op tijd bezorgd, geen status om te volgen. Via chat niet bereikbaar.

zeer goed

Mooie postzegels die je zelf kunt maken. Supermakkelijk

Top webshop

Al meerdere keren leuke postzegels besteld: zoveel keuze en heel bijzonder! Mooi verstuurd in stevige mapjes; echt een aanrader!!!

Altijd prima.

Voor een postzegel liefhebber heel fijn winkelen en snel geleverd.

Het gemak om iets te bestellen.

Kerstzegels bestelt en gekregen, niet meer in de rij te hoeven staan. Top!

Handig

Is een uitkomst

Kerstzegels besteld binnen 2 dagen geleverd

Kerstzegels werden keurig afgeleverd 2 dagen na bestelling. Geen 5 sterren omdat andere bedrijven het sneller kunnen.

Precies wat ik nodig had...

Ik kan weer kerstkaarten versturen en kreeg er ook nog een leuk kado bij...

Bestelling perfect

Alles irina!

Ik heb verschillende soorten postzegels besteld. De website is duidelijk en de bezorging verliep prima!

Bestelling prima op tijd ontvangen

Op tijd en netjes bezorgd

Ik heb de postzegels niet gekregen.

Ik heb het nooit gehad . Of de postbode heeft het weggegooid of verkeerd bezorgd.

Tevreden

Persoonlijke postzegels besteld. Makkelijk te maken, duidelijke communicatie over levering en prima kwaliteit! Leuk hoor, persoonlijk tintje aan brieven en kaartjes

Snel en gemakkelijk zegels bestellen.

Eenvoudig postzegels ed bestellen en volgende dag in huis

Snelle bezorging.

Ik heb de vellen kinderzegels online gekocht. Het bestelde product is op de afgesproken datum geleverd in een goede verpakking. Ik heb het verzamelen van kinderpostzegels nl als hobby.

Tweede keer bestelling niet gearriveerd

Twee keer bijplakzegels besteld, de eerste keer kwam alleen de envelop m, tweede keer niets aan. Dit verwijt ik allereerst de dieven maar ook PostNL die fel gekleurde herkenbare enveloppes sturen met daarin in houd van waarde.

Duurde veel te lang

Ik had postzegels nodig om een officiële brief te versturen naar familie in Roemenië. Ik heb niet echt een winkel in mijn buurt waar ik die postzegels kan kopen en na eerdere ervaringen met post versturen naar Roemenië wilde ik geen postzegelcode online bestellen en op de brief schrijven. Dus ik heb een velletje Internationale postzegels online besteld bij de PostNL webshop. Het duurde bijna een week (!) voordat ik ze binnenhad. 5 postzegels in een envelop... De postzegels kwamen in een dubbele envelop met nog weer een flyer erbij, wat een gedoe en wat een papier verspilling. Stuur het gewoon op, dat moet toch binnen twee dagen bij de consument zijn? Maar blijf vooral spelen met een robot hond om de postbezorgers te helpen........ pfff.

Eigen postzegels gecreëerd en snel ontvangen.

Product keuze

Ik had graag 100 zegel (1) op de rol willen bestellen