netjes

Goed verpakt op tijd afgeleverd.

Makkelijk te regelen

Zeer succesvol

zorgvuldig verpakt

Gemakkelijk besteld en zorgvuldig verpakt.

Beetje zoeken

Kopje "postzegels" is niet heel makkelijk te vinden.

Makkelijk te bestellen

Maar waarom de verzending van postzegels meer dan een week moet duren? Dus ook hier gaan ze zeker naar een verzendmoment per week ofzo. Jammer.

Alles is goed te vinden

Snel en correct geleverd.

Goeie ervaring Product naar verwachting

Ik vind het best raar dat als ik postzegels bestel, het ruim een week duurt voordat ik ze in huis heb.

Makkelijke app

Het is makkelijk om iets te bestellen. Allemaal erg duidelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het wordt bezorgd. En makkelijk aan te passen.

bestellen is erg gemakkelijk

website is erg overzichtelijk

Oke

Webside oke bezorging slecht

Goede en snelle service en levering van producten.

duidelijke Webshop!!

alle producten goed te vinden en geleverd.

De service is/was prima

De service is/was prima

Postzegel met eigen foto

Postzegels besteld met eigen foto erop. Makkelijk te doen en leuk/grappig eindresultaat.

Kinderpostzegels

Had 2024 kinderpostzegels besteld en 2025 gekregen.

De webshop is prima maar soms is niet alles zichtbaar en of voorradig

Waar is mijn bestelling?

Via de webwinkel hele mooie postzegels besteld, zouden gisteren bezorgd worden maar niks... Ook via track-en-trace niks te vinden. Ik vind het zo wel spannend worden. Dus voor nu nog geen positieve aanbeveling.

Eenvoudig

Heel eenvoudig om postzegels te kopen of om online een postzegel te regelen. Zo kun je meteen de post de deur uit doen

Op zoek naar leuke afbeeldingen op postzegels

Ik heb altijd een assortiment aan postzegels in huis maar ik wil er wel een leuke/gezellige/mooie afbeelding op zien. Dat maakt een feestelijke kaart compleet. In de webshop van postnl weer een paar vellen gekocht. Ik heb zo overigens nog niet ontvangen, postnl is helaas niet meer zo snel.

bestelling verliep vlot

maar voordat ik gevonden had waar ik kon bestellen. Dat was ingewikkeld.

Slecht!

Postzegels besteld en betaald maar nog niet ontvangen.Zullen toch niet verkeerd bezorgd zijn?

5 dagen geleden besteld niets ontvangen

Kinderpostzegels mapje en eerstedagenvelop hiervan besteld, zou vandaag worden bezorgd....u snapt het al.....niets ontvangen

Altijd netjes afgehandeld

Bestel hier mijn postzegels voor m'n verzameling, bestellingen worden altijd nauwkeurig afgehandeld en goed verpakt (aangetekend) verzonden. Levertijd is de laatste tijd ook aanzienlijk korter dan vroeger. Kortom, ik blijf hier postzegels kopen.

Tevreden

Duidelijk,overzichtelijk en gevarieerd