Snelle en makkelijke bestelling+levering

Niks aan veranderen, top zo!

Voordeel van de twijfel

Zag onlangs (te laat) Dat bij levering van 1e dag enveloppen (abonnement) een brief ontbrak. Ook bij bestelling van kerstvelletjes Ging er vorig jaar wat mis. Is wel goed gekomen. ....slordig.

Snel en netjes bezorgd

Genoeg keuze altijd netjes bezorgd

Mooie duidelijke website, snelle levering.

Ideale webwinkel

Mooi zegels, netjes geleverd. Wat ik wel jammer vond maar misschien heb ik daar overheen gelezen, de uilen postzegels zijn niet zelfklevend maar gegomd.

oke

artikelen snel te vinden en te bestellen

Ik kan niets toevoegen aan bovenstaand beknopte opmerking

Simpel, snel en effectief!

Razendsnelle levering nadat de bestelling geplaatst is! Heel fijn!

Ik heb het niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen.

Mooie postzegels, maar lange levertijd.

Ik koop graag zegels bij jullie. Deze keer was er weinig keus. Besteld op donderdag, bezorgd op dinsdag. Setje kado zegels aangekondigd, maar niet ontvangen. Ben ik niet gewend van jullie.

Gewoon goed

Bestellen ging makkelijk en bezorgd op de beloofde datum

Snel en betrouwbaar

Makkelijk besteld, snel in huis

heel goed

de bezorger is erg goed en heel vriendelijk...een voorbeeld hoe het moet.

Helemaal ok

Ik kon snel vinden wat ik zocht en werd snel geleverd

Niets gekregen

Op maandag 6 oktober een bestelling gedaan, betaald met creditcard, direct afgeschreven, maar nu een week later nog niets ontvangen.

Zelfklevende postzegels

De zelfklevende postzegels die krijg je niet van elkaar af. Je moet een scherp mesje gebruiken om hem van elkaar af te halen

Waardeloos

Pakket word niet afgeleverd als de bezorger geen zin heeft om uit te stappen en netjes mij pakket te bezorgen om naar te boven moet komen en handtekening .die gewenst is. Als ik u bedrijf was had ik degene direct ontslagen want degene bezorgd u een slechte naam en diverse klachten. En daarnaast frustratie bij klant die heledag waxht tot aan bezorg moment en rijd de bezorger voorbij (gezien door partner) en wijzigd bezorgmoment naar morgen afhalen post.nl locatie. Word ook niet eens 2e of 3e moment bezorging moment gepland. Zo boos en waar gaat Nederland naar toe met zulke bezorger die eigen hand erin mogen nemen met mij pakket!! Met toestemming met u bedrijf doe er iets aan!!!!!! Post.nl

Snel gevonden wat ik zocht

Was op zoek naar de recente kinderpostzegels, omdat ik wat frankeerzegels nodig had. Steun ik een mooi doel mee en de ontvanger hopelijk een plezier.

Prima geleverd product

Snelle en correcte levering van het door mij bestelde product

Na het overlijde3n van mijn moeder, hadden we snel rouwzegels en enveloppes nodig. De bestelling die ik deed, werd gelukkig snel geleverd, dus een grote zorg werd ons uit handen genomen.

Top en zending snel verstuurd!

Alles in orde, keurige afhandeling!

Vlotte bezorging

Verhuiskaarten moeilijk te vinden

Op de app.waren ze helemaal niet te vinden

Ik mis alleen maar de uitgang!!

IK moet nogal moeite doen om netjes uit te loggen. Er is mijns inziens voldoende ruimte op de homepage om een knop 'UITLOGGEN' op te nemen.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag