prima service

makkelijk te vinden

???

Kan ik nog niet zeggen.... Moet mijn bestelling van de TT Assen postzegels nog ontvangen...????? Duurt erg lang eer ze komen....!!!

Slechte service

10 juni besteld en nog steeds niet geleverd Ging op 6 velletjes postzegels…. Je kunt het beter in de winkel halen. Anders waren de uitnodigingskaarten nog steeds niet verzonden.

de bestelde postzegels worden verdeeld bezorgd, het is niet duidelijk wanneer in de bestelapp

zie hierboven

Gewoonweg slecht

Ik heb op 5 Juni een vel postzegels besteld en vind het zeer slecht van post.nl dat ik daar dan zo'n 14 dagen op moet wachten. Schandalig gewoon.

Goed bereikbaar, overduidelijk en makkelijk te bedienen.

Zie hierboven, mijn vaste zin. Die zin zegt alles al. Dan ga ik hier niet een of ander l... verhaal ophangen.

Sneller levering

Postzegel besteld met logo snelle levering prima kwaliteit

Een goede webshop. Met prachtige postzegels

Hele leuke zegels

We hebben postzegels besteld voor op onze uitnodigingen voor ons 50 jarig huwelijksjubileum . Echt heel leuk met onze trouwfoto erop van 50 jaar geleden. Heel leuk idee en mooie zegels We zijn er heel blij mee.

Geweldige postzegels mooi verpakt en ze.zijn supercool

Mooie site leuke mogelijkheden en snelle bezorging mooi verpakt ben er blij mee.Toppie

Slechte communicatie

Ik bestel iets. Krijg een melding verzonden. 2 a 3 dagen voordat het afgeleverd wordt Niets ontvangen. Uitgebreide chat met een chatbot. Resultaat krijg een telefoonnummer, bellen naar de klantenservice. 20 minuten in de wacht. Geef alle gegevens accountnummer, bestelnummer. Weer wachten. Er was een probleempje levering een weel later. Geen berichtje gehad.

Makkelijk

Makkelijk en snel gevonden wat ik zocht.

Voldoende aanbod.

Ik vindt wel dat de levering van mijn bestelling wel erg lang duurt. Op 5 juni 2 velletjes 100 jaar TT besteld. Levering op 18 juni. Dit vind ik wel heel erg lang duren !!!!! En mijn E-mailadres niet met andere delen !!!!!

heel matig

Bestelling gedaan en op 6 juni een mail ontvangen. Dit met onderstaande tekst. Beste klant, Bedankt voor je bestelling, we hebben deze in goede orde ontvangen. Wij gaan direct aan de slag om je product(en) te verzamelen en in te pakken. Hieronder vind je de gegevens van je bestelling met nummer 2003161800 geplaatst op 06-06-2025. Vandaag 16 juni 2025 nog steeds niets ontvangen. Wel heel lang bezig met het inpakken en verzenden. Als het druk is of andere reden dan moet je ook niet mailen dat je aan de slag gaat. Dit wekt valse verwachtingen. Met vriendelijke groet, B. Klein

De levertijden zijn oneindig lang.

Bestelling en betaling van een velletje postzegels. Melding dat ze direct aan de slag gaan. Na 1,5 week eindelijk bericht dat het is verzonden. De geplande leverdatum is echter weer over een dikke week. Kortom: PostNL is het niet waardig om een webshop te runnen.

Beter dan in de rij bij een loket staan

Fijn de postzegels aan te schaffen via internet. Makkelijk en snel geleverd.

Slecht update wanneer product geleverd wordt

Volgende keer gewoon in winkel kopen

artikel nog steeds niet ontvangen

5 juni besteld, op 16 juni nog niets ontvangen

De producten zijn vast OK maar...

De aflevering duurt wel heel erg lang. 5 juni 100 jaar TT zegels besteld en ze zijn nog steeds niet binnengekomen, Geen geweldige aanbeveling voor een bedrijf wat zelf bezorgd...

Mooie natuurzegels

Ik vind de natuurzegels mooi, maar de oplages zijn te klein. Zo is de b.v. de Markerwadden serie al weer uitverkocht.

De webshop is goed genoeg.

- Ik vind het niet altijd duidelijk uit hoeveel postzegels een aanbod bestaat. - Ik vind het heel jammer dat het nog maar zelden voorkomt dat postzegels voor het buitenland een mooie afbeelding krijgen.

Plezierige site met mooie producten

De site nodigt me uit om leukere postzegels dan de standaard zegeltjes te kopen.

waardeloos

ik bestel in eenmaal 7 items die worden dan in 2 leveringen afgeleverd, waarvan 1x aangetekend en de ander niet. aantekenen is zinloos, want ik zit in italie en ik kan dus niet getekend hebben voor ontvangst. aan u om dat recht te zetten

Fijne ervaring

Wordt netjes geregeld

Nog niets ontvangen

Weet ik niet, nog steeds niets ontvangen

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag