I didn't receive what I ordered

I ordered 2 items and I only received 1. Have no idea where is another and no opportunity to track it

Niets ontvangen

Ik heb postzegels besteld en niets ontvangen.

Verdienen aan jezelf is raar

Vel jubileum zegels besteld, levertijd een week? En dan ook nog €2,95 transportkosten voor de post? Goed bezig daar. Waardeloos dus (emoticon mag dus niet)

alles is naar wens

Alleen zou ik gaarne wensen, dat de bestelling wat eerder wordt verzonden.

Zeer overzichtelijk

Makkelijk zoeken en zeer overzichtelijk en duidelijke foto's

Makkelijke webshop

Mijn postzegels bestel ik hier altijd. Meestal bijzondere zegels. Leuk om rond te scrollen. Bestelling altijd snel thuis.

Kan alles vonden

Makkelijk te bestellen en levering gaat snel.

Webwinkel is overzichtelijk makkelijk te bestellen en levering gaat snel. Soms is een artikel moeilijk te vinden via de zoekmogelijkheid. Maar bellen is ook een mogelijkheid vriendelijke mensen.

altijd snelle levering

bij de laatste bestelling kwamen de zegels aangetekend waarvoor hartelijk dank

Af en toe goed

Maar ook te vaak dat het pakje niet op de plek van bestemming komt

prima service

snelle service en geen gedoe bestelling kwam op tijd

Service is slechter geworden

Levering van de bestelling duurt enorm lang. Langer dan voorheen. Bijna twee weken!! Voor velletjes postzegels! Bestelkosten zijn omhoog gegaan. Voorheen waren er geen bestelkosten, het is immers PostNL, die bezorgen toch al de gewone post. Nu moet je voor minimaal 15 euro bestellen om geen verwerkingskosten te hoeven betalen. (dus minstens 2 vellen postzegels)

Verwarrende mails ontvangen

Bestellen in de webshop is simpel en doeltreffend. De verdere afwikkeling echter onduidelijk. Via de mail berichten ontvangen dat uiterlijk 18 juni a.s. de postzegels geleverd zouden worden. Feitelijke levering 12 juni jl. conform datum in de app. Kortom dus verwarrend en wellicht raadzaam de data in de mails gelijk te laten lopen met de data in de app.

was gewoon goed

Ik kon makkelijk uitzoeken en bestellen, snelle levering.

Levering erg laat

Ik heb 5 vellen postzegels besteld en pas 3 ontvangen. Duurt een eeuwigheid voorsat de laatste 2 komen.

Gekregen wat verwacht.

Goed en makkelijk: ook voor een pensionado zoals ik.

Niets ontvangen

In de app wordt aangegeven dat mijn pakketje in de brievenbus is bezorgd, ik heb echter niets ontvangen.

Eén keer, maar niet weer.

Het kost wat moeite voor me, maar dan ga ik toch liever naar het postagentschap. Eerst zou de aankoop op dinsdag worden bezorgd, maar op het laatste moment werd dat woensdag en ik moest wel thuis zijn, want ik moest mijn handtekening zetten. Voor mij dus geen goede ervaring; bovendien deed ik het voor een hulpbehoevende vriendin.

bijzondere postzegels snel in huis

Makkelijk om je postzegels online te kunnen bestellen. Er is veel keus en ze worden snel bezorgd, maar bij de heel bijzondere uitgaves duurt het wat langer voor die bezorgd worden.

Makkelijk en veel keus

Het is fijn zaken doen met Post nl Gratis verzending

Weinig klachten

Jammer dat je 2 vellen postzegels moet bestellen om geen verzendkosten te moeten betalen

Fijne webshop

Heb op 4 juni jl 2 vellen postzegels besteld en betaald. Tot op heden heb ik nog NIETS ONTVANGEN! Het zou op 7 juni bezorgd worden!!!!

Overzichtelijk en gemakkelijk te bestellen

De producten staan overzichtelijk op en het bestellen van gepersonaliseerde postzegels is heel gemakkelijk

Ik vind het prettig om in deze webshop rond te kijken.

Snelle bezorging

Postzegels online bestellen gaat super gemakkelijk, je krijgt ze thuis in een grotere envelop (ook handig) en snel ook nog eens.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag