10

Zeer precies getranscribeerd en snelle levering!

Zeer precies getranscribeerd en snelle levering

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en uitstekende service.

Snelle en uitstekende service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte kwalitatieve en snelle service!

Mijn transcript werd binnen de beloofde tijd geleverd en was perfect uitgetypt. Geen schrijffouten en de speciale richtlijnen die ik had meegegeven werden perfect in acht genomen. De service van Uitgetypt.nl heeft me heel wat zweet, koffie en tijd bespaard en ik zou zo opnieuw gebruik maken van hun diensten! Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed, snel, en de rekening viel uiteindelijk mee.

Goed, snel, en de rekening viel uiteindelijk mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Great service

Service quality was good and fast.

 • Would you recommend us? Yes
10

Gewelidig!

Via Uitgetypt.nl heb ik mijn scripties laten verwerken. Wat een super bedrijf, eerlijke prijs, snel & goed verwerkt, en heel vriendelijk personeel. Ik kan Uitgetypt.nl echt iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekende service

Mijn ervaring met Uitgetypt.nl is uitstekend. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van mij als klant en de transcripten worden netjes op tijd, in een mooie lay-out aangeleverd. En het scheelt mij een hoop tijd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super snelle en vriendelijke transcriptie service!

Ik heb van hun service gebruikgemaakt om twee van mijn colleges uit te typen. Beide transcripties werden binnen de afgesproken termijn geleverd. Beide transcripten waren zo goed als perfect. De enige fouten waren hoogstwaarschijnlijk te wijten aan het feit dat een het Vlaamse opnamen was. Ik zou de website zeker aanraden en zal in de toekomst nog gebruik van hun service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Trustworthy company, good service

Good quality end product, smooth communication, very professional staff.

 • Would you recommend us? Yes
9

Snelle service, goede kwaliteit

Voor een spoedklus moest ik snel een audiobestand van twee uur laten uitwerken. Uitgetypt heeft dit perfect gedaan, binnen 24 uur in plaats van de 48 uur die ik had afgesproken. Klasse!

 • Aanbevelen? Ja
10

SuperService

Zondag avond de website "gegoogled": handige website, waarbij direct de kosten zichtbaar worden. De prijs is afhankelijk van veel meer keuzes dan ik kon bedenken. Maandagmorgen daaropvolgend contact en maandagmiddag het transcript in huis. Mooier kan niet. O ja, toch wel. Ik heb de keuze "samenvatting toevoegen" aangeklikt en kreeg een prima, bondige samenvatting meegestuurd. Klasse

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik word altijd zeer goed geholpen door Uitgetypt!

Of het nu om een reguliere of een spoedaanvraag gaat, Uitgetypt levert altijd goede kwaliteit binnen de gestelde termijn, en vaak nog sneller.

 • Aanbevelen? Ja
8

Keurige service waarbij ik duidelijk weet waar ik aan toe ben

Ik heb voor mijn masterthesis diverse interviews afgenomen. Die moesten allemaal getranscribeerd worden. Dat is echt veel werk. Ik ben blij dat ik heb gekozen voor uitgetypt.nl. De eerlijke prijs en duidelijkheid over levering en kwaliteit heb ik zeer gewaardeerd. Er zaten zo goed als gen typefouten in de teksten. In in de duizenden woroden misschien 2 ofzo... Dat is op zich al een prestatie. Ik heb een stuk of 10 opdrachten gegeven. Een enkel keer was deze een een dag te laat aangeleverd. Maar dat viel wel mee. Daarom vier sterren! Zeer aan te bevelen dus!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima ondertiteling, snelle service

Heb meerdere video's laten ondertitelen door Uitgetypt.nl. Was tevreden met het geleverde werk: snel en accuraat. Ook prettige en to-the-point communicatie met de stafmedewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en vakkundig

Mijn interview werd prima uitgetypt afgeleverd. Dat scheelt mij veel tijd in het verwerken ervan.

 • Aanbevelen? Ja
9

heel snel een keurig teksbestand

Via Uitgetypt.nl kreeg ik heel snel een heel net uitgewerkt interview retour. Voor 99,9% klopte het met het gezegde. Bij namen stond soms een vraagteken verder volledig en juist. Interpunctie netjes, geen tik/spelfouten. Kortom gewoon goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

TOP!

Een aanrader. Snel en professioneel uitgewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gekochte tijd is wat waard

Dankzij de kwalitatief goede transcripten van Uitgetypt heb ik tijd kunnen kopen voor de afronding van mijn afstudeeronderzoek. Een herkenbaar probleem voor iedere afstudeerder. Het kost wat, maar tijd heeft in deze fase meer waarde. Mijn complimenten voor de transcirbeerders!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en goede service!

Mijn interviews zijn door Uitgetypt.nl perfect getranscribeert. Snelle en nauwkeurige service, ook voor letterlijke transcripties. Ik had de uitwerkingen binnen twee dagen al in mijn mailbox. Op de website kun je van tevoren precies berekenen wat je kwijt zal zijn, dus je komt niet voor een verrassing te staan. Top!

 • Aanbevelen? Ja
9

Top service, iedere keer weer!

Ik heb al meerdere transcripties besteld via uitgetypt en kan niet anders zeggen dat ik erg tevreden ben met de service. Ik ontvang de transcripties altijd op tijd en ze denken goed mee met mij als klant. Top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Site niet in Engels.. maar toch een zeer persoonlijke en prettige service!

De site is niet in het Engels en Google Translate werkte niet goed bij de bestelling plaatsen. Judith heeft mij met de telefoon verder geholpen en ik ben haar dankbaar. Fijne service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service!

Ontzettend goed geholpen!

 • Aanbevelen? Ja
2

Weinig klantvriendelijkheid en onprofessionele werkwijze

Enkele weken geleden kwam ik als studente op de website van uitgetypt.nl terecht. Ik had al gauw een goed gevoel over de website. Zoals te lezen leek het bedrijf zeer professioneel en betrouwbaar over te komen... Maar dat bleek achteraf het tegenovergestelde. Ik logde in op de website en bekeek de volledige opties voor het verwerken van mijn audiobestanden. Binnen deze stappen van verwerking kreeg ik enkele keren een foutmelding op mijn scherm te zien. Ik besloot dan maar geen bestelling te plaatsen en een bedrijf te raadplegen. Nadien bleek de bestelling door de foutmelding toch doorgegeven te zijn. Na enkele weken bleef ik mails krijgen van uitgetypt .nl, ik besloot hier verder niet meer op in te gaan... En dit omwille van de informatie vermeld onderaan de mail met de vermelding de email te negeren wanneer deze niet van toepassing zou zijn. Ik bleef deze informatie opvolgen tot wanneer ik een laatste herinnering van de factuur binnen kreeg. Ik stuurde een antwoord met mijn volledige verhaal. Maar er werd helemaal geen begrip getoond. Wanneer ik de factuur niet zou betalen werd er vriendelijk doorverwezen naar ‘andere instanties’ met bijkomende kosten als verantwoordelijkheid van de klant. Ik stel me heel veel vragen over de werkwijze van het bedrijf. Als klant heb ik geen enkel verweer of bewijs en ben ik genoodzaakt te betalen voor iets waarvan ik nooit gebruik gemaakt heb. De werkwijze is niet betrouwbaar. Na een ‘zogenaamde bevestiging van bestelling’ wordt er geen voorschot betaalt, maar direct een mail gestuurd met de uitgeschreven transcripten. Als klant heb je geen officiële instemming... geen bewijs in handen. Je bent in mijn situatie genoodzaakt voor iets te betalen. Ik stel me veel vragen bij dit soort van praktijken. Hoeveel mensen hebben in mijn soortgelijke situatie moeten opdraaien. Wanneer ik dit meedeelde kreeg ik de reactie dat ik gewoonweg een uitweg zocht om niet te hoeven betalen voor hun bedrijf. Onvriendelijkheid en geen professionaliteit!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Paulien, Het is zeer spijtig te vernemen dat dit uw ervaring is met onze dienstverlening. We hopen dat u dit antwoord te zien krijgt en contact met ons zoekt c.q. reageert op onze berichten, telefoontjes en toelichting. Wij proberen voor al onze opdrachtgevers een zo goed mogelijke dienstverlening na te streven. Wat we in uw situatie constateren is dat u a) twee bestellingen heeft geplaatst, waarvan u er één geannuleerd heeft; b) van de tweede bestelling wel uw twee transcripten heeft ontvangen; c) deze in ons systeem ook heeft bekeken; d) tot drie keer toe een bericht over de factuur heeft ontvangen; en e) op geen enkel moment dat u deze berichten ontving heeft aangegeven dat de tweede bestelling ook zou zijn geannuleerd. In ons systeem kan altijd iets misgaan. Dit is niet de bedoeling en hier proberen we van te leren en het te verbeteren. Wel gaan we er ook vanuit dat onze opdrachtgevers de juiste intenties hebben en bij eventuele fouten na een totaal van vijf berichten over een bestelling wel contact opnemen – en niet pas op het moment dat de laatste aanmaning verzonden wordt. Zeker niet wanneer blijkt dat u – ondanks dat u zelf stelt de emails in lijn met onze disclaimer genegeerd te hebben – toch meerdere malen heeft ingelogd om uw transcripten te bekijken. Ondertussen heeft u de factuur reeds voldaan. Dit lijkt voor ons, gegeven de aard van uw klacht, niet de gebruikelijke gang van zaken. U geeft in uw beoordeling aan dat dit zou komen omdat u geen bewijs zou hebben en hierdoor ook twijfels heeft ten aanzien van onze werkwijze. Voor ons zijn dit juist situaties die met een telefoongesprek en persoonlijke toelichting opgelost kunnen worden. Wij hebben daarom meerdere malen getracht de afgelopen week telefonisch contact op te nemen omtrent uw punten en wat wij zelf kunnen zien in ons systeem, maar helaas krijgen wij hierop geen gehoor. Dat is jammer, want we denken dat we met een verdere toelichting vanuit u tot een oplossing hadden kunnen komen. Mocht u toch besluiten naar aanleiding van dit bericht dat wij contact met u op kunnen nemen, vernemen we het graag. Team Uitgetypt.nl

10

Levert uitmuntende kwaliteit, zeer goede dienstverlening en scherpe prijs

Het bijzondere van mijn ervaring is, dat een geluidsopname van mijn mobiele telefoon van ruim 90 min door andere bedrijven niet verwerkt kon worden als gevolg van de "slechte kwaliteit". De opname en daarvan te verkrijgen transcriptie-verslag was voor mij en mijn advocatenteam van vitaal belang voor een rechtszaak. Uitgetypt.nl heeft ondanks de slechte kwaliteit binnen "slechts 3 dagen" een zeer hoogwaardig transcriptie-verslag gerealiseerd. Opvallend is de uiterst professionele, begripvolle en klantvriendelijke werkwijze van medewerkers. Nog meer het geduld en luisterend oor naar de klant, waar anderen hedendaags enkel het "tijd is geld" principe hanteren! Grote complimenten !!!!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en betrouwbare levering

Duidelijke website, makkelijk uploaden en het bespaarde mij voor mijn scriptie enorm veel werk.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina