Wat fijn dat u zo tevreden bent. Dank voor uw mooie recensie
Fijn dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Dank voor uw recensie
Dank voor uw mooie review en uw punt van aandacht zal hier intern besproken worden
We doen elke dag weer ons uiterste best voor mensen als u. Dank voor uw beoordeling
Fijn te horen dat alles naar wens is verlopen. Dank voor uw recensie!
We vinden het belangrijk dat mensen weten wat ze uiteindelijk kopen en maken ontwerpen om dit te verduidelijken. Net zolang tot u tevreden bent. Dank voor uw mooie beoordeling
Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het zelf ook prettig om rustig de tijd te nemen voor mensen. Mooi te lezen dat dit gewaardeerd wordt
Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd. We doen altijd op alle vlakken ons best om onze dienstverlening zo goed als mogelijk te maken. Waar we kunnen passen we ons volledig aan aan onze klant. Dank voor uw beoordeling.
Koninklijke Hesselink b.v. is een familiebedrijf opgericht in 1908. Reeds vele jaren leveren wij grafmonumenten, urnmonumenten, grafstenen en alles wat hier bij komt kijken. Ook voor andere andere producten als bouwwerk, tafelbladen en aanrechtbladen bent u bij ons van harte welkom.