Goed bedrijf, fijne communicatie.

Hier boven vermeld.

geweldig

vriendelijk nemen echt de tijd voor je goede informatie.

prima service gerichte organisatie

Ervaring heeft met name plaats gevonden via mail. Alles is vlot verlopen.

Hele fijne afhandeling.

Deskundig advies en een fijne begeleiding.

Prima afgehandeld.

Communicatie was heel goed via de mail. Ter verduidelijking werden er foto's erbij geplaatst. Alles ging in goed overleg.

Prima werk geleverd

Alles ging via mail en telefoon. Wat ik zeer prettig vond. Wat we hebben gevraagd is ook geleverd. We zijn goed op de hoogte gehouden met alles.

Aardige mensen .

wij zijn heel goed geholpen door de mensen die ik aan de telefoon heb gehad. Alleen erg jammer dat het plaatje waar de naam van onze moeder op staat dat die niet de zelfde kleur heeft als het plaatje van onze vader die al op steen zat.

Een professionele en correcte behandeling.

Er is goed geluisterd naar onze wensen en de uitvoering is geheel naar onze zin.

De medewerker(veltman) kwam bij ons thuis en wij hebben onze wensen kenbaar gemaakt. Daarna zijn wij een keer in de showroom in Zuthen geweest en hebben we de steensoort bekeken,en nog wat andere zaken besproken.

Keurige afwerking en plaatsing

Zeer net telefonisch en mailcontact. De steen ziet er prachtig uit en weer keurig geplaatst.

alles naar wens

alles is zoals gevraagd

Geweldige service

Hartelijke en meedenkende medewerkers. Ik ben heel fijn geholpen en zou jullie zeker aanbevelen!

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen

Keurig werk

Fijn contact, goed advies en keurige plaatsing. We zijn tevreden!

Prima communicatie, goed geholpen en mooi product

De communicatie met het bedrijf verliep soepel en we zijn keurig geholpen. Het geleverde product had een prima prijs-kwaliteit verhouding. We zijn dus tevreden klanten.

Staat hieronder

Prettig om mee te praten ,keurig werk geleverdgeen enkele druk, kotom een prettig bedrijf

Meevoelend en meedenkend

Zeer tevreden over de ontvangst van mij en mijn vader. Hesselink kwam met een idee van een 2 personen urn, die het ook werd. Afhandeling zeer tevreden

vakmanschap

snel en goed rechtzetten grafmonument

We zijn heel tevreden over het advies en over de service. Ook de afhandeling van een probleem met de kwaliteit van de steen, was zeer correct.

Prettig ontvangen.

Dit bedrijf doet wat het belooft!

Vanuit het verleden altijd uitstekende ervaringen gehad met dit bedrijf. De eigenaar is heel goed in staat service, kwaliteit en betrouwbaarheid samen te laten komen in de uitvoering en levering van het bestelde product.

Uitstekend.

Keurig geholpen. Komen afspraken na. Prima werk geleverd.

Een heel goede ervaring

Een bedrijf die geode kwaliteit en een goede service verleent aan zijn klanten

Duidelijk op papier, (mail) indien nodig prettig overleg per telefoon .

prima!

de keuze was voor ons duidelijk en was dan ook snel gemaakt, een teken dat het goed zit. De afhandeling met computerbeelden was helder en overzichtelijk. Zeer redelijke prijs.

Gerritsenweg 6

7202 BP Zutphen

0575 – 546788

Over Koninklijke Hesselink b.v.

Koninklijke Hesselink b.v. is een familiebedrijf opgericht in 1908. Reeds vele jaren leveren wij grafmonumenten, urnmonumenten, grafstenen en alles wat hier bij komt kijken. Ook voor andere andere producten als bouwwerk, tafelbladen en aanrechtbladen bent u bij ons van harte welkom.