Laden reviews...
116 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen duidelijke communicatie en behulpzaam personeel. Het vakwerk en de kwaliteit van de grafstenen worden als hoog ervaren. De afspraken en levering komen vaak snel en correct na, met een positieve houding vanuit het team. De algehele ervaring met dit bedrijf blijft lovend.
16 jr geleden grafsteen gekocht. Was verzakt is keurig gerestaureerd met palen eronder,. Inmiddels ook de achtersteen aangepast met een naam tekst aangepast. Erg mooi. Goede communicatie, offerte, realisatie! Aanrader.
7 February 2026
Marianne
Borculo
Fijne communicatie en een goede service, op alle fronten Zeer fijn en prettig geholpen.
5 February 2026
Harry
Brummen
We zijn heel fijn geholpen.. Echt perfect.
Jolanda
Laren gld
Wij komen al jaren bij Hesselink, ook nu was de keus snel gemaakt. Omdat het graf van mijn grootouders geschud zou worden, hadden wij de vraag of we de al bestaande grafsteen konden hergebruiken. Dat was geen probleem. Ze hebben alles netjes weggehaald en opgeslagen. Toen de 3 maanden om waren hebben ze de grafsteen aangepast en alles weer netjes teruggeplaatst. Zeer tevreden met het resultaat!
Anki
Heerde
Het was duidelijk en overzichtelijk. dit geeft rust in de toch al verdrietige situatie.
POTHOVEN PEGGY
Aurach - AT
,jammer dat we 2x keer moesten bellen. Opdracht zoekgeraakt? .Het resultaat dat we via de foto zagen is goed.
Beveelt niet aan
Maria
Beilen
Alles verliep prettig en soepel, vanaf het overleg in de showroom tot en met de plaatsing van de steen op het graf! gewoon super!
wieland
Waalwijk
Het contact was prettig. Het ging om bijschrijven van een naam op een bestaand grafmonument. Het eerste ontwerp was al goed maar werd op initiatief van KH nog aangepast (uitlijning) waardoor het perfect was. Heb de steen nog niet in het echt gezien maar op de foto's ziet het er prachtig uit. Hartelijk dank.
H Moora
Amsterdam
Goede ervaring, prettig en snel contact. To the point, komen afspraken na.
JD
Bathmen
Mijn zusje en ik hebben op een fijne manier afscheid kunnen nemen van onze moeder. Het uitzoeken van de steen en het plaatsen van de steen heeft ons geholpen met het rouwproces.
2 February 2026
Maarten
Kornhorn
Het 70 jarig graf in Markelo, van mijn moeder is met een dichte plaat en nieuwe steen keurig geworden, nooit geweten dat Hesselink er is in Zutphen.
1 February 2026
Willy
Almelo
Flexibel, betrouwbaar, deskundig!
1 February 2026
Leo
Eefde
Telefonisch goed bereikbaar en betrouwbaar in gemaakte afspraken
Gerdien
Goutum
Het contact verliep heel prettig. Alle afspraken zijn goed nagekomen en het grafmonument ziet er heel mooi uit!
Marleen
Doetinchem
Wij wilden een grafsteen met daarop een afbeelding van de Hemelschijf van Nebra. Dat kon gerealiseerd worden. Ook kregen deskundig advies over de verschillende soorten steen , lettertype en de mogelijkheden.
Marianne
Nijmegen
Goede service Klantgericht Meewerkend Zeer goede communicatie vooraf tijdens en na het werk
s
g
In overleg is de grafsteen bijgeletterd en terug geplaatst. Het contact en de uitvoering hebben tot tevredenheid plaats gevonden.
26 January 2026
Vera
Zaandam
Accuraat, netjes en duidelijk
19 December 2025
Gerdien
Goutum
Afspraken worden nagekomen en er wordt goed werk geleverd.
11 December 2025
Jan Hoftijzer
Aalten
Grafsteen moest eraf en gegrafeerd worden , makkelijk ,via mail gedaan . Steen staat er nu op en is netjes afgeleverd.
Jolanda
Brummen
Goed geholpen door Ronnie, klantvriendelijk, alles tip top in orde en goede communicatie. Ze komen hun afspraken na. Overal wordt aan gedacht. Bedankt! Ook zijn we heel erg tevreden over de grafsteen die inmiddels is geplaatst!
Bianca
Neede
Empatisch ontvangen, goed geadviseerd
Alma
Lochem
Heel attent en vakkundig werden we geholpen!
9 December 2025
Hiltje
Zutphen
Correcte correspondentie. Tijdig afhandelen.. netjes gewerkt.
6 December 2025
Anja
Velp
Persoonlijke benadering en afspraken worden nagekomen.
6 December 2025
Arthur
Est
Koninklijke Hesselink b.v. is een familiebedrijf opgericht in 1908. Reeds vele jaren leveren wij grafmonumenten, urnmonumenten, grafstenen en alles wat hier bij komt kijken. Ook voor andere andere producten als bouwwerk, tafelbladen en aanrechtbladen bent u bij ons van harte welkom.
Gerritsenweg 6
7202 BP Zutphen