Laden reviews...
125 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen duidelijke communicatie en behulpzaam personeel. Het vakwerk en de kwaliteit van de grafstenen worden als hoog ervaren. De afspraken en levering komen vaak snel en correct na, met een positieve houding vanuit het team. De algehele ervaring met dit bedrijf blijft lovend.
Goede service Klantgericht Meewerkend Zeer goede communicatie vooraf tijdens en na het werk
31 January 2026
s
g
In overleg is de grafsteen bijgeletterd en terug geplaatst. Het contact en de uitvoering hebben tot tevredenheid plaats gevonden.
26 January 2026
Vera
Zaandam
Accuraat, netjes en duidelijk
19 December 2025
Gerdien
Goutum
Afspraken worden nagekomen en er wordt goed werk geleverd.
11 December 2025
Jan Hoftijzer
Aalten
Grafsteen moest eraf en gegrafeerd worden , makkelijk ,via mail gedaan . Steen staat er nu op en is netjes afgeleverd.
Jolanda
Brummen
Goed geholpen door Ronnie, klantvriendelijk, alles tip top in orde en goede communicatie. Ze komen hun afspraken na. Overal wordt aan gedacht. Bedankt! Ook zijn we heel erg tevreden over de grafsteen die inmiddels is geplaatst!
Bianca
Neede
Empatisch ontvangen, goed geadviseerd
Alma
Lochem
Heel attent en vakkundig werden we geholpen!
9 December 2025
Hiltje
Zutphen
Correcte correspondentie. Tijdig afhandelen.. netjes gewerkt.
6 December 2025
Anja
Velp
Persoonlijke benadering en afspraken worden nagekomen.
6 December 2025
Arthur
Est
We zijn goed geholpen en blij met het resultaat.
24 November 2025
Tanja
Amsterdam
Bespreking was duidelijk en de voortgang van het werk ook.
8 November 2025
Herman
Vorden
Vriendelijk en betrokken
1 November 2025
Belie ten Arve
Vaassen
We konden met al onze vragen terecht en werden rondgeleid in het bedrijf nadat we de steen hadden uitgezocht. Ook tijdens het plaatsen van de steen mochten we aanwezig zijn. Na het plaatsen nam de adviseur die ons bij het uitzoeken van de steen had geholpen telefonisch contact op om te vragen of alles naar wens was.
Bettie Westera
Epe
ik zeg altijd het kan niet altijd een tien zijn maar dit is een tien
Teun Ruijsch
Apeldoorn
je maakt een afspraak en er wordt daarnaar gewerkt.
Elly
Holten
Zorgvuldige afhandeling van ophalen en herplaatsen
Erik
Vorden
Als je het dan toch nodig hebt; een aanrader. Er wordt heel goed naar de opdracht geluisterd. Wordt goed gecommuniceerd. Er wordt regelmatig gebeld om te vertellen hoe het ervoor staat. Als het klaar is word je weer gebeld. Dan volgt de rekening met een foto van hoe het graf er nu uitziet.
23 October 2025
ELC
Harderwijk
Prima alles afgehandeld werkelijk om aan te raden kan niet anders zeggen top
22 October 2025
Janneke Ramautarsing
Deventer
Netjes afgewerkt
22 October 2025
Joke
Ruurlo
Na mijn telefonisch contact en m'n mail over een grafsteen correctie werd er goed gevolg aan gegeven.
18 October 2025
Berend
Wezep
Er wordt goed geluisterd naar wat de wensen zijn en uitgewerkte voorstellen volgen spoedig. We wisten wat we wilden alleen letter grootte/verhoudingen was even uitproberen. In ons geval kon het direct worden uitgewerkt en geprint. Daarna nog iets aangepast. Top.
15 October 2025
Rino
Twello
Mooi monument ontworpen en samen met dhr, Postma een goede materiaal keuze gemaakt. Alle keurig afgehandeld zoals besproken. Zorgvuldig afgehandeld en plaatsing was zeer correct. Ook de informatie van de planning komt goed over. Kortom: zeer tevreden en een prachtig monument geleverd.
13 October 2025
J. Tabak
Leeuwarden
Wat een geweldige service! Vriendelijke, meelevend en goed.
11 October 2025
Netty
Diepenveen
Ik ben netje en enthousiast geholpen en geadviseerd. Toen ik de steen zag, was die nog mooier dan ik had gehoopt. Tekst, steen en letter type bovenverwachting. Heel erg blij mee.
11 October 2025
Karin van Burken
Warnsveld
Koninklijke Hesselink b.v. is een familiebedrijf opgericht in 1908. Reeds vele jaren leveren wij grafmonumenten, urnmonumenten, grafstenen en alles wat hier bij komt kijken. Ook voor andere andere producten als bouwwerk, tafelbladen en aanrechtbladen bent u bij ons van harte welkom.
Gerritsenweg 6
7202 BP Zutphen