Op tijd en de juiste bestelling.
17 September 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.378 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Over het algemeen reageren klanten positief: de site is duidelijk en er is een brede selectie van merken. Het prijs-kwaliteit is goed en de levering verloopt snel. De klantenservice wordt vaak als professioneel en behulpzaam genoemd. Af en toe wordt voorraadgebrek gemeld bij piekmomenten, maar dat stoort zelden de algehele ervaring.
17 September 2026
Klaas
Leiderdorp
Goed bereikbaar, goede communicatie.
16 September 2026
Harm
Bodegraven
Super snel geleverd, perfecte kwaliteit
16 September 2026
Anne
Rockanje
Ik bestel hier al vele jaren naar tevredenheid mijn overhemden.
14 September 2026
Jaap Treur
Apeldoorn
Beste Jaap,
Hartelijk dank dat je al vele jaren bij ons je overhemden bestelt en dat je jouw ervaring met ons deelt. Wat fijn om te lezen dat je al die tijd tevreden bent gebleven. Bij overhemden zijn keuze, pasvorm en kwaliteit belangrijk, en we vinden het bijzonder mooi dat je daarvoor telkens bij HemdVoorHem.nl terugkomt. Bedankt voor je jarenlange vertrouwen. Graag tot een volgende bestelling!
Snel, goede prijs, netjes
13 September 2026
Cees
Hilversum
Beste Cees,
Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat je bestelling snel is geleverd, je tevreden bent over de prijs en alles netjes is verlopen. Precies die combinatie van een vlotte levering, een goede prijs en een verzorgde afhandeling willen we bieden. Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer!
Team HemdVoorHem.nl
Goede aanbieding en snelle levering ondergoed heren
13 September 2026
Annelie
Son en Breugel
Beste Annelie,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de aanbieding en dat je bestelling met herenondergoed snel is geleverd. Goed ondergoed is de basis van iedere garderobe, dus extra leuk dat je bij ons een mooie keuze hebt kunnen maken.
We vinden het belangrijk dat je bij HemdVoorHem.nl niet alleen prettig kunt bestellen, maar ook snel van je aankoop kunt genieten. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je bestelling!
Team HemdVoorHem.nl
Leuke aanbiedingen, prima kwaliteit en service
10 September 2026
Dave
Brielle
Beste Dave,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je onze aanbiedingen, de kwaliteit en onze service als positief ervaart. Juist die combinatie vinden we belangrijk: mooie producten voor een goede prijs en hulp waarop je kunt rekenen wanneer dat nodig is.
Leuk dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!
Team HemdVoorHem.nl
lekker ruim, zo te zien goed katoen, mooie tinten
9 September 2026
N.H.
den Haag
Beste N.H.,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat de hemden lekker ruim zitten en dat het katoen en de mooie tinten je goed bevallen. Bij een overhemd maken de pasvorm, het materiaal en de kleur uiteindelijk samen het verschil, dus het is leuk dat juist die punten eruit springen.
We wensen je veel draagplezier met je nieuwe hemden. Bedankt voor je bestelling en graag tot een volgende keer!
Team HemdVoorHem.nl
Prima kwaliteit en prima service.
9 September 2026
Peter
Duiven
Beste Peter,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over zowel de kwaliteit als onze service. Dat zijn precies de onderdelen waarop we iedere dag het verschil willen maken, van het kiezen en bestellen tot het moment waarop je jouw aankoop in huis hebt.
Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. We staan een volgende keer graag weer voor je klaar!
Zie boven
7 September 2026
Andre
Rotterdam
Beste Andre,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad en je bestelling snel is geleverd.
Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer!
Team HemdVoorHem.nl
Goede ervaring met overhemden maar ook met sokken. Vind de prijzen wel aan de hoge kant. Maar er zijn vaak genoeg mooie aanbiedingen.
6 September 2026
Christian
Denekamp
Beste Christian,
Bedankt voor je mooie en eerlijke review! Fijn om te lezen dat je goede ervaringen hebt met zowel onze overhemden als onze sokken.
We begrijpen je opmerking over de prijzen. We proberen een goede balans te houden tussen kwaliteit, service en een scherpe prijs. Daarom hebben we regelmatig mooie aanbiedingen waarmee je extra voordelig kunt shoppen.
Bedankt voor je vertrouwen en natuurlijk voor je aanbeveling!
Team HemdVoorHem.nl
De aanbieding van ondergoed van 4 kopen en 2 gratis heb ik verkeerd begrepen. Ik heb 4 onderbroken besteld en kreeg er ook 4 i.p.v. wat ik had begrepen 6. Dit onbegrip is ontstaan doordat ik de aanbieding bleek achteraf niet goed had gelezen. de bedoeling van U was 4 verpakkingen bestellen en kopen en dan kreeg je 2 verpakkingen gratis. Mijn eigen schuld dus, maar ik vond het evengoed niet leuk. Ik vond de aanbieding niet duidelijk omschreven. Verder had ik geen klachten. Het product was prima en de levertijd, zoals afgesproken. Prima dus.
Hay
Venlo
Beste Hay,
Bedankt voor uw review en fijn om te lezen dat u tevreden bent over het product en de levering. Jammer dat onze actie niet helemaal duidelijk voor u was. We willen dat iedere klant met een goed gevoel bij ons bestelt.
Neem daarom even contact op met onze klantenservice via [email protected]. Dan zorgen wij ervoor dat de twee ontbrekende verpakkingen alsnog naar u worden opgestuurd. Zo komt het gewoon goed.
Bedankt voor uw bestelling en voor het delen van uw ervaring!
Leuke aanbiedingen Veel keuze in grote maten Goede kwaliteit Snelle levering
G
Vaals
Beste G,
Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze overhemden, de kwaliteit, onze aanbiedingen en de snelle levering. Ook leuk dat je onze ruime keuze in grote maten waardeert.
Vandaag besteld morgen geleverd! Perfect
M
Utrecht
Beste M,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bestelling zo snel is geleverd en dat alles helemaal naar wens was.
Team HemdVoorHem.nl
Ik ben heel erg tevreden! Alles was perfect en de service was uitstekend. Zeker een aanrader!
4 September 2026
Fatemeh
Laren
Beste Fatemeh,
Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te lezen dat alles perfect was en dat je zo tevreden bent over onze service.
Heel erg bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling. Daar worden we blij van!
vertrouwd
4 September 2026
Samer
Brussel
Beste Samer,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je HemdVoorHem als vertrouwd ervaart. Dat waarderen we enorm.
Team HemdVoorHem.nl
Ik koop hier graag vanwege het grote assortiment en de makkelijke en overzichtelijke website. Deze keer een geweldige aanbieding die ook nog eens de volgende dag geleverd wordt.
3 September 2026
Dies
Houten
Beste Dies,
Bedankt voor je mooie review! Heel fijn om te lezen dat je graag bij ons shopt en het grote assortiment en onze overzichtelijke website waardeert.
Extra leuk dat je deze keer een mooie aanbieding hebt kunnen meepakken en je bestelling de volgende dag al in huis had. Bedankt voor je vertrouwen!
GREAT SERVICE!!!
3 September 2026
Igor
Groningen
Dear Igor,
Thank you for your enthusiastic review! Great to hear that you are so happy with our service. That really means a lot to us!
Team HemdVoorHem.nl
Alleen jammer dat het bedrijf eerste de prijzen heeft verhoogd Alvorens men de korting van 3e overhemd toepast Ten opzichte van de fabrikant zelf. Waardoor de daadwerkelijk korting een stuk lager is
Beveelt niet aan
2 September 2026
Jan
Den Haag
Beste Jan,
Hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en de snelle levering van je OLYMP overhemden.
Jammer dat je het gevoel hebt dat de daadwerkelijke korting hierdoor lager uitvalt. Onze actie wordt toegepast op de reguliere verkoopprijzen die op dat moment in onze webshop gelden. We verhogen onze prijzen dus niet vooraf om daarna korting op het derde overhemd te kunnen geven.
Dat onze prijzen soms verschillen van andere aanbieders kan natuurlijk voorkomen. Iedere winkel hanteert zijn eigen prijzen en acties. Wij streven iedere dag naar goede service, scherpe prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen.
We hopen dan ook dat je met onze actie uiteindelijk nog steeds voordeliger uit bent geweest dan elders. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We kijken graag met je mee.
Team HemdVoorHem.nl
Mooie overhemden voor een betaalbare prijs
31 August 2026
Erica
Katwijk
Beste Erica,
Bedankt voor je mooie review! Heel fijn om te lezen dat je onze website en de kwaliteit van onze overhemden zo waardeert. We vinden het belangrijk om mooie overhemden aan te bieden voor een goede prijs.
Team HemdVoorHem.nl
Kan niks verkeerds aangeven. Voor mij online aankopen en een breed assortiment maak mij een tevreden klant! Dan ook nog een retour policy wat relax is In één woord fijn shoppen online
30 August 2026
Ronald
Maarssen
Beste Ronald,
Bedankt voor je geweldige review! Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het bestellen, ons brede assortiment en de snelle levering. Ook goed om te horen dat je onze retourmogelijkheden als prettig ervaart.
Dit is precies hoe online shoppen bij HemdVoorHem hoort te zijn. Bedankt voor je vertrouwen!
Team HemdVoorHem.nl
De hemden zitten als gegoten. In de aanbieding zijn het zeer goede kwaliteit hemden voor weinig geld. Echt tevreden!
Joris
Weesp
Beste Joris,
Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te lezen dat de overhemden als gegoten zitten en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en prijs.
Veel plezier met je overhemden en graag tot een volgende keer!
Snel en netjes geleverd.
Ron
Alkmaar
Beste Ron,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel en netjes is geleverd.
Team HemdVoorHem.nl
prima, goede kwaliteit, snelle leveringen
Henk
Noordwijk Gn
Beste Henk,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en onze snelle levering.
Team HemdVoorHem.nl
Perfecte site werkt gemakkelijk, retourneren of ruilen, t werk gewoon
28 August 2026
J.F.
Waddinxveen
Beste J.F.,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je onze website prettig vindt werken en dat ook retourneren of ruilen gewoon soepel verloopt.
Zo hoort online shoppen te zijn. Bedankt voor je vertrouwen!
Jadelaan 25
2132XX Hoofddorp