Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering, keurige verpakking en duidelijke informatie. De communicatie wordt over het algemeen als vriendelijk en behulpzaam genoemd. Persoonlijke aandacht, zoals een handgeschreven kaartje, werd gewaardeerd en droeg bij aan de positieve ervaring. Over het geheel genomen is de ervaring positief en betrouwbaar.
Voor de verjaardag van mijn vrouw oorbellen besteld maar eerst gebeld of die op voorraad zijn. Ja op voorraad en gegarandeerd Voor woensdag in huis. Het is vandaag maandag en heb de oorbellen binnen met een leuke persoonlijke handgeschreven attentie.
29 June 2026
Henk
Fijnaart
Netjes en op tijd binnengekomen
17 December 2025
Rene
Wemeldinge
Alles is keurig afgehandeld.
10 December 2025
Olga
Zierikzee
Snelle reactie op mijn vraag, super mooi product voor een goede prijs en snelle verzending.
6 December 2025
Doménique
De Meern
Prima geregeld. Keurig op tijd. Netjes verpakt en glimmend
6 December 2025
Anne
Leeuwarden
Het was een keurig verzorgt brievenbus pakketje. Hoe de oorbellen zijn weet ik nog niet, ze zijn voor 5 dec. Voor mijn schoondochter.
26 November 2025
Eugenie
Breda
Ik ben heel tevreden over mijn aankoop. De manchetknopen kwamen snel binnen en zagen er precies zo uit als op de website. De informatie die ik vooraf heb opgevraagd was duidelijk en netjes. De levering was goed geregeld en de kwaliteit is echt top. Een betrouwbare verkoper die doet wat hij belooft. Ik bestel hier graag nog eens.
22 November 2025
Sasa
Kruiningen
Ik kan blijkbaar geen 5 sterren geven, maar zeker dikke 5 sterren. In de middag gebeld voor een prachtige hanger. De volgende dag in huis, prima veilig verpakt en een lief kaartje erbij!! Ik raad Zeeuwse sieraden zeker aan.
22 November 2025
Addy
Zeewolde
Ik heb al de oorbellen en nu dus ook een heel mooi armbandje. Mooie aanvulling aan mijn Zeeuwse roots erg blij mee :))
Marianne
Maarssen
Ik had geïnformeerd of , als ik iets besteedde, dat op tijd bij me zou zijn. Een medewerker belde mij vrijwel direct terug. Hij melde mij dat als ik binnen een uur zou bestellen, het pakje op tijd zou zijn En.. het was op tijd en op de bon, in het pakje, stond handgeschreven : s veel plezier met het geven. Dat vond ik zo leuk en persoonlijk! Het was een geslaagd cadeau! Dank
E.M.
Zoetermeer
Heel tevreden me de snelle responstijd (wilde een afwijkende maat die niet op de website stond). Sieraad was ook heel mooi, kortom: meer dan tevreden!
Leon
Zwijndrecht
Goede snelle service ,beantwoording opvragen in mail en een prachtige ring ontvangen. Zoals op de foto’s maar int echt nog mooier
21 July 2025
Marieke
Zwolle
Diverse keren sieraden besteld en ze zien er heel mooi uit. Mocht je toch iets willen ruilen dan is dat geen probleem.
18 July 2025
Claudette
Eelde
De hanger was makkelijk te bestellen. Het pakketje werd ondanks de periode van het jaar snel bezorgd.
Daniëlle
Enschede
Via de website snel de gewenste sieraden gevonden. Vlekkeloze bestelling en snelle bezorging.
Kees
Dordrecht
Ring te klein besteld,ruilen geen probleem na contact en binnen 1 week de juiste maat ontvangen,top!
Jos
Siebengewald
Mooie sieraden en snelle levering
Maaike
Biervliet
Zeer mooie sieraden. Een zeeuws knopje hanger en armband gekocht en ben zeer tevreden
Eveline
Rhoon
Ivm kerst eerst via mail gevraagd hoelang de levertijd was. Direct antwoord! Besteld en geleverd zoals beloofd.
Jan
Middelburg
Vlotte en keurige aflevering. Bijzondere waardering voor persoonlijke noot bij afleverbon.
4 August 2024
Trudi
Rijnsburg
Netjes geleverd en vol deed aan de verwachting.
31 July 2024
Debby
Hulst
Snelle levering, mooi product.
28 March 2024
Daniella
Almere
Heel blij met mn aankopen, een Zeeuwse knoopring- en hanger. De ring was wat te klein, maar na heel plezierig telefonisch overleg kon ik m zo terugsturen en 3 dagen later lag ie alweer in de brievenbus, netjes op maat gemaakt. Superservice!
27 March 2024
Marjolein van der Hout
Leende
een snelle levering, en een prachtig product, van goede kwaliteit !!!
23 March 2024
Jo Visser
Sittard
Net als de vorige keer ging het nu ook erg snel en netjes.
23 March 2024
Marianne