ok was in orde

zie hierboven

Prima service en product

Per abuis een verkeerd mailadres ingevoerd waardoor ik geen bevestiging ontving. Prima telefonisch geholpen en product snel geleverd.

Prima beteikbaar

Ik heb het artikel dat ik had besteld niet gehouden. Ik had bij nader inzien het verkeerde model gekozen. Over een artikel kan ik dus (nog) niets zeggen. Wel over de klantenservice. Die is snel, goed en adequaat. Mailtje (zonder opgaaf van een reden) gestuurd, binnen no time een retourticket met heldere instructie en klaar. Prima!!

Perfectie levering

“Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Filterfabriek.nl. Het product was gemakkelijk online te vinden, de afhandeling verliep vlot en de levering was snel en correct. Zeer tevreden!”

perfecte levering

levering zoals telefonisch afgestemd

Top kwaliteit filters!

Al meerdere keren filters hier gekocht en werkt perfect voor Brink Flair WTW.

FILTERFABRIEK doet wat het beloofd!

Via de website besteld en keurig geleverd.

prima service

vragen over de bestelling prima beantwoord

heel goed

Goeie ervaring

Ontvangen wat we hadden besteld, snelle levering

Snelle en goede service

Helemaal top !!

Goed product

Snel geleverd redelijk geprijst

Nette en vlotte service

Perfecte klantvriendelijkheid

Snelle afhandeling. Nadat ik de verkeerde filters had besteld, kon ik hiervan het geld retour ontvangen en opnieuw bestellen.

Snelle levering, goed produkt

snelle en correcte levering

Perfecte levering. Voor mensen die geen ervaring hebben met luchtzuiveringssystemen is het misschien wel handig om een klein woordje uitleg te verschaffen omtrent de juiste installatie van de filters.

Zeer positief

Filter besteld, was met 2 dagen binnen. Zelf de verkeerdefilter besteld. Geen probleem, kon simpel en gratis retour. Geld stond de volgende dag weer op de rekening. Nieuwe filter besteld. Was ook snel binnen. Nu maar hopen dat het de juiste is.

Prima levering en product

Snelle levering, goed product.

Vlotte bestelling en levering volledig volgens afspraak

Snel wtw filter geleverd

Snel de juiste wtw filters besteld. Nog even telefonisch gecheckt bij de klantenservice of een merkloze, goedkope variant equivalent was. Levering was vervolgens binnen en dag in huis.

correct en op tijd geleverd!

Het betreft filters voor luchtventilatie en verwarming sijstemen. Eenvoudig te zoeken op internet. Correct en tijdig afgeleverd!

Prima, maar communicatie over voorraad kan beter

Overzichtelijk en snel geleverd

eenvoudig en snel