Geleverd volgens voorwaarden en termijn

Bestelling geleverd volgens voorwaarden en voorop gestelde termijn, dus no problem ....

Alles volgens afspraak netjes geleverd.

zeer prettig contact via de mail en een snelle levering

We hebben een heel goede ervaring gehad

We hebben een heel goede ervaring gehad, ondanks een paar problemen (het eerste product werkte niet, het tweede had een klein defect). In beide gevallen stuurden ze meteen een nieuw product, dat snel arriveerde. De communicatie was erg snel.

Het juiste artikel op het aangeven moment geleverd.

Wacht nog op storting retour bedrag.

Via retour pakbon de volgens klantenservice verkeerd bestelde filters retour verzonden, nog geen retour bedrag ontvangen en geen nieuwe filters. Groet Loek van Rijswijk.

Weer schone lucht!

Snel en de juiste producten geleverd!

Snel en correct.

De bestelling werd zeer snel omgezet naar levering. Het traject van het pakje was zeer goed te volgen. Minpuntje, beetje moeilijk om account aan te maken en aan te melden op de site (via mobiele telefoon).

Gedaan zoals afgesproken

Alles gegaan zoals gezegd op de website en product is goed geleverd.

Efficiënt

V

eindelijk een firma die filters wenst te verkopen aan partikulieren

al geruime tijud op zoek naar filters op maat voor mijn verwaringsinstalatie Firmas zoals AFPRO en PERFECT PLEAT verkopen niet aan prive personen (zonder BTW nr)

Ok

Ok

Easy, good price, good service

Easy to place the order, reasonable delivery time, and reasonable price.

topmateriaal

voor mijn doeleinden is dit top materiaal en zeer fair in prijs !

Probleemloos

Vanaf de bestelling tot en met de aflevering alles correct gegaan.

Snelle reactie en mijn vervangende product werd supersnel verzonden

Verkeerde levering; geld nog niet terug

Waarom kan ik de juiste filters niet gewoon op de website vinden, maar pas na omslachtig zoeken?

snelle levering, maar te veel geleverd !

snelle levering, maar te veel geleverd ! men heeft mijn bestelling niet goed gelezen ! 3x geleverd in plaats van 1x. dit is nu reserve voor ons.

Goed produkt en heel goedkoop

Buisrozetten besteld. Goed produkt, nergens goedkoper. En zeer snelle levering. TOP!

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld

Goed product en snelle levering

Bestellen ging goed aflevering waardeloos.

Levering met post nl een drama. Heeft niet aangebeld. Volgende dag naar waar het afgegeven zou worden. Was daar nog niet Volgende dag weer daar naar toe 2x 1.66 parkeerkosten.

Vlotte bestelling en levering.

Snelle levering op de gewenste datum

We monteren de ventilator pas binnen enkele weken dus daar kan ik nog niets over zeggen, maar alles vlot verlopen verder.

Correcte dienstverlening

Mijn besteld product was oorspronkelijk niet binnen, maar ik werd stipt op de hoogte gehouden van de leveringstermijn

Boylestraat 21C

6718XM Ede