zending was op tijd
Beste klant, Bedankt voor uw reactie! We zijn blij te horen dat uw zending op tijd is aangekomen. We streven ernaar om onze leveringen zo snel en efficiënt mogelijk te doen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw feedback!
Zie boven.
Beste klant, Bedankt voor uw reactie! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de prijskwaliteit van onze producten. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons. Mocht u nog vragen of hulp nodig hebben, staan we altijd voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw positieve feedback!
Supersnelle levering, maar vooral goed. Top!
Beste klant, Bedankt voor uw enthousiaste reactie! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met de supersnelle levering en de kwaliteit van onze producten. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons. Mocht u nog vragen of hulp nodig hebben, staan we altijd voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw positieve feedback! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Filters snel geleverd en ben uit ervaring kan ik aangeven dat ik tevreden ben met deze filters.
Beste klant, Bedankt voor uw positieve reactie! Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van de filters en dat het bestelproces eenvoudig was. We streven ernaar om onze producten snel te leveren en zijn blij dat u daar tevreden mee bent. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
betrouwbaar en accuraat
Beste klant, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u onze service als betrouwbaar en accuraat ervaart. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Mocht u in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, staan we altijd voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw reactie! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Snelle levering, maar bij ontvangst bleek dat er een onderdeel beschadigd was. Direct contact opgenomen met de klantenservice, maar deze ervaar ik als erg teleurstellend. Ondanks meerdere mailwisselingen bleef de situatie onduidelijk. Telefonisch contact krijgen is vrijwel onmogelijk door lange wachttijden en via de chat was het contact slecht door de zeer lange reactietijd, waardoor een oplossing uitbleef.
Beste klant, Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze klantenservice niet naar verwachting was. We streven ernaar om onze service te verbeteren en waarderen uw feedback hierover. Mocht u nog steeds een oplossing nodig hebben, dan staan we klaar om u te helpen.
Snelle en correcte levering alleen wat onduidelijkheid over verzendkosten. Side gaf aan gratis maar bij bestellen worden kosten berekend.
Beste klant, Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn dat de levering snel en correct was. Wat betreft de verzendkosten, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We streven ernaar om duidelijke informatie te geven op onze website. Het kan zijn dat er specifieke voorwaarden zijn voor gratis verzending, zoals een minimumbedrag. We zullen dit verder onderzoeken en zorgen dat de informatie op de site duidelijker wordt. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder. Bedankt voor uw feedback!
Groot assortiment, goede communicatie en snelle levering.
Beste klant, Bedankt voor uw positieve reactie! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met ons grote assortiment, de goede communicatie en de snelle levering. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, staan we altijd voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Alles makkelijk en vlot.
Beste klant, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat uw ervaring met ons makkelijk en vlot is verlopen. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw reactie! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Helaas, was het goedkopere alternatief niet leverbaar en niet altijd duidelijk een duidend soms f7 en G 4 dan weer ISO .. aanduiding
Beste klant, Bedankt voor uw feedback! Het is fijn om te horen dat u de juiste filters makkelijk kon vinden en dat ze vlot werden geleverd. We begrijpen dat de verschillende aanduidingen zoals F7, G4 en ISO verwarrend kunnen zijn. Deze hebben te maken met de filterklasse en efficiëntie. Voor een uitgebreide uitleg kunt u altijd terecht op onze website of bij Filterfabriek.nl. We hopen dat dit helpt om meer duidelijkheid te geven. Mocht u nog verdere vragen hebben, staan we altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Zie boven
Beste klant, Bedankt voor uw reactie! We zijn blij te horen dat het gehele proces van bestellen tot leveren soepel is verlopen. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Mocht u nog vragen of hulp nodig hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw positieve feedback! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Vlotte afhandeling en geringe korting i.v.m. black friday. Dus erg tevreden!
Beste klant, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de vlotte afhandeling van uw bestelling. Black Friday is een mooie gelegenheid om van speciale aanbiedingen te profiteren, en het is fijn te horen dat u hier tevreden mee bent. Mocht u in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, staan we altijd voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw reactie! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Bij bestellen probleem dat het artikelnummer niet herkent wordt. Na telefonisch overleg met de filterfabriek kreeg ik het nieuwe beste artikelnummer dat vervolgens op de rekening nergens terug te vinden is waardoor je een volgende keer weer hetzelfde probleem hebt.
Beste klant, Dank u voor uw feedback. Het is vervelend te horen dat u problemen heeft ondervonden met het artikelnummer. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn. We zullen uw opmerkingen doorgeven om dit in de toekomst te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben, staan we graag voor u klaar.
Helemaal goed.
Beste klant, Bedankt voor uw positieve reactie! We zijn blij te horen dat de levering helemaal goed is verlopen. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Het bestelde snel en correct geleverd
Beste klant, Bedankt voor uw positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat uw bestelling snel en correct is geleverd. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, staan we altijd voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw reactie! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Goede prijs en vlotte levering
Beste klant, Bedankt voor uw positieve reactie! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze prijzen en snelle levering. Uw feedback is zeer waardevol voor ons en we streven ernaar om onze service continu te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder. Nogmaals bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
snelle communicatie en zeer snelle levering
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met onze snelle communicatie en levering. We streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor u klaar. Nogmaals dank voor uw reactie! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
De producten zijn duidelijk omschreven op de website. Makkelijk bestellen. Snelle levering.
Beste klant, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze duidelijke productomschrijvingen, het bestelgemak en de snelle levering. We streven ernaar om onze service continu te verbeteren en uw reactie motiveert ons om op deze weg verder te gaan. Mocht u in de toekomst vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Bij vergelijking met de originele Orcon filters blijkt de maat wel overeen te komen, maar de bouw is toch een stuk lichter. Dit wordt dan wel enigszins gecompenseerd door de lagere prijs, maar een echt koopje is het dus niet. Bovendien vermeldde het etiket een constructeur in Duitsland, terwijl op de website wordt beweerd dat alles in eigen huis in Nederland wordt gefabriceerd.
Beste klant, Dank u voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de filters niet geheel aan uw verwachtingen voldoen. We streven ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren en waarderen uw opmerkingen over de bouw en herkomst van de filters. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, dan helpen we u graag verder.
Kreeg eerst verkeerde filters toegezonden die ik niet besteld had. Klantenservice heeft dat snel opgelost met gratis retourlabel en de juiste op te sturen. Toppie!
Beste klant, Bedankt voor uw positieve feedback! Het is fijn om te horen dat de vergissing snel en naar tevredenheid is opgelost. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we graag voor u klaar.
Geen gedoe , gewoon op tijd geleverd
Heldere website, goede klantenservice en snelle levering. En dat allemaal tegen een concurrerende prijs!
Snel besteld en snel ontvangen
Makkelijk bestellen, duidelijk, makkelijk vorige bestellingen terugvinden.
Zie bovenstaande!