Veekeerd product

Slecht het product oast niet

Snelle levering, goed product.

Plasmamade filter besteld. Filterfabriek hanteerde een scherpe prijs t.o.v. De markt. Na bestelling goed op de hoogte gehouden van de levering. Super. Ga volgende keer weer bij hun kijken.

De service is snel en zorgvuldig behandeld

Mijn bestelling van de filters werd snel, correct en zorgvuldig afgehandeld en ik ontving de filters zoals afgesproken de volgende dag op de afgesproken locatie.

Top bedrijf

Ruime keuze en goeie prijzen.

Goed geprijsd en en geleverd

Fijn dat dit aanbod er is

Kan niet beter

Kan niet beter

Filters snel en goed te vinden op website

Filters snel en goed te vinden op website met een juiste prijs, snel besteld én 2 dagen later in huis. Helemaal top!

Correcte afhandeling

Goed advies bij de aankoop van filtersets voor DUCO WTW boxen

Prima levering

Snelle levering. Goede service. Ook voor retour.

Bestelde filters snel geleverd en heel fijn dat eerder bestelde verkeerde maat filters retour gezonden konden worden.

Goed en snel

Aan de hand van m’n oude beslaggegevens‘s kon ik dat in intoetsen waardoor ik dat product snel gevonden had op de knop en ik was klaar

doen wat ze beloven

zie boven

Zeer goed geholpen met een technisch probleem!!

Vlug geleverd

Vlug geleverd. En zijn goed

Keurig op tijd een goed product geleverd

Keurig op tijd het juiste en goed product geleverd

Bestellen is makkelijk en de levering is snel.

Vlot geleverd,

prima prijs kwaliteitverhouding

Great service

Easy to order, fast delivery, as initially planned.

Aan het juiste adres

De filters worden steeds snel geleverd en van goede kwaliteit. Zakkenfilter F7

Ik had geen idee hoe een filter van 1m2 zou geleverd worden , blijkt dat dit in stukken was, logisch wel want 1m2 versturen is niet gemakkelijk. Maar het was handig geweest om de afmetingen van deze stukken op te geven. Verder was de levering zeer snel dus dat was in orde.

Prima geregeld houden zo

eindelijk een firma die aan prive personen verkoopt !

na lang zoeken , troch een leverancier gevonden waar ik filters ken kopen voor mijn aico systeem

Door duidelijke informatie op de website heb ik de juiste filter besteld.

goede producten

Boylestraat 21C