Laden reviews...
398 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen geven de reviews een positieve indruk van de leverancier. Veel klanten noemen snelle levering, duidelijke informatie en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een aantal melden leveringsvertragingen of retouren, maar dit lijkt op incidenten. De feedback wijst op betrouwbare service en algehele tevredenheid.
Eenvoudigweg super in alles en goedkoper als in Belgenland....
22 June 2026
Jean
B-9660 BRAKEL
Snelle afwikkeling
22 June 2026
Roef
Meteren
Het plaatsen van de bestelling was simpel, de prijs van de filters was héél voordelig vergeleken met het merkproduct en de levering gebeurde reeds de volgende dag. Prima gedaan allemaal.
21 June 2026
Geert
Oostende
Besteld en snel geleverd goed verpakt zonder schade
19 June 2026
k
Dedemsvaart
Niet best onbegrijpelijk dat op een totaal verkeerd adres wordt bezorgd.
19 June 2026
Leen
Vierpolders
Bestellen dikke prima, maar de bezorging is om te huilen. Wacht nu al 2 weken op pakket, vorige keer duurde het een maand
18 June 2026
Philip
Schiedam
De ventilator die pp basis van vochtigheid meting bepaald hoe lang af te zuigen, werkte niet volgens de specificatie. Na een aantal verzoeken voor een oplossing, bleek dat de gegeven adviezen niet werkte. Op mijn vraag wat nu, mocht ik terugsturen. Er werd geen alternatief of vervanging voorgesteld. Ik kreeg formulier om te routerneren. De ventilator was gebruikt, dat wisten ze. Na inspectie krijg ik een kredietfactuur voor het volle bedrag, maar er werd 80% teruggestort. Reclamatie leidde tot niets. Geen coulance. Slecht service. Ik verwacht bij product dat niet aan de specificatie voldoet en waar men geen oplossing biedt een andere service.
16 June 2026
leon Benders
Hilversum
Ideaal dat je mails krijgt dat je je filter kunt schoonmaken en wanneer hij vervangen moet worden. Aan de telefoon word je altijd snel en vriendelijk geholpen. Echt een goed en fijn bedrijf!
16 June 2026
Kees
Gorinchem
Op tijd geleverd volgens specificatie
Peter
Dongen
Het product was helaas niet passend maar na terugsturen binnen een paar dagen ons geld terug. Prima!
Giel
Eemnes
De bestelde afstandsbediening kwam vlt, goed verpakt en voor een concurrerende prijs.
J
Rozendaal
Geweldig.
V.
Amstelveen
had voor ons gemakkelijker gekund. door filter te sturen en rechtstreeks aan filterfabriek te kunnen betalen,wat voorheen wel kon.
ac Vissenberg
zevenbergen
snelle levering goede prijs
RUUD
venlo
Een compleet WTW systeem als particulier aangeschaft functioneert na installatie alleen met behulp van installatietools die de leverancier BRINK niet aan particulieren beschikbaar stelt. De filterfabriek is niet in staat de impasse te doorbreken en laat zijn klant(en) in de kou staan.
13 June 2026
Steven
Weesp
De filters kwamen in een ongeveer 10x te grote doos, opgevuld met plastic ‘zwembandjes’ met lucht! Op de doos stond dan ook ‘Pas op, deze doos bevat lucht’. Dat kun je wel zeggen ja! Slecht voor de planeet.
12 June 2026
Annemieke
Deventer
Netjes bezorgd
Ad
St Willebrord
maatwerk besteld en op korte tijd geleverd
Hans
BRUGGE -BELGIE
Producten zijn goed, service en communicatie kan beter. Filterset en spray Bestelt met volgende dag in huis, na 3 werkdagen zelf contact opgenomen blijkt spray niet op voorraad , niets over gecommuniceerd. Na ruim een week uiteindelijk alles in huis in 2 pakketten, hadden ze de filets dus ook wel direct kunnen versturen aangezien het toch in 2 pakketten werd verzonden.
Ietse
Leens
Gerard
Heel
Goed product en snelle levering
Foppe
Damwâld
Ik ben enorm goed geholpen door een mevrouw van de klantenservice!
Y
Heerlen
Jelmer
BERGEN L
Voor de 2e X filters besteld in 5 jaar passen perfect, nu ook een geur spray er bij besteld
Wijnand
Sittard