Snel levering

Alles prima. Top product. Alleen een beetje duur. Zal leuk zijn als je korting krijgt als vast klant :)

Voldoet aan verwachting

Alles okay

Snel geleverd en product naar verwachting

Snel en doeltreffend gehandeld

In overleg met een van de collega’s het eerste kapotte pakket geweigerd. Direct is er een nieuwe zending verstuurd, die wij de volgende dag ontvingen.

Goede en snelle levering

Een goede en snelle levering

Niet zo

Filter wtw is niet zoals afbeelding en niet wat ik gewend ben. Geen stiknaalden aan zijkant.Mindere kwaliteit/afwerking. Verwerking betaling ging niet goed, moest ik eerst bevestigen dat ik betaald had.

Snelle levering en degelijk verpakt voor een correcte prijs

De filter past perfect en is zoals omschreven. Het was degelijk verpakt en snel geleverd.

Aardige medewerker na telefonisch contact.Goed product,goeie prijs/kwaliteit en vooral goeie en snelle service. Na best,volgende dag in huis.

Snel geleverd en product zoals gevraagd.

Heel snel

Snel en goedkoop

GOED

GOED

Ok

Alles zoals het hoort

Prima levering!

Snel geleverd na bestelling.

Snelle verzending

Snelle verzending, fijn product

Snel besteld, snel en correct geleverd

Op zoek naar filters voor onze WTW kwam ik uit bij de Filterfabriek. De benodigde filters waren snel gevonden en besteld waarna de levering ook plaatsvond op de aangegeven datum.' Ofwel voor herhaling vatbaar

uitstekend

kwalitatief goed product, netjes verpakt, snelle levering

prima bedrijf

Snelle en correcte afwikeling van mijn bestelling.

Binnen 24 uur geleverd. Prima service

Prima filters en heel snel verstuurd

Top-filters voor mijn WTW-installatie en en no-time binnen. Ideaal is dat je korting krijgt als je er meer besteld.

Weet ik nog niet

die filters heb ik nu voor het eerst gebruikt. Nog geen ervaring. Nieuwe filters er in gedaan. Het apparaat blijft blijft filter aangeven. Dus zal er wel iets aan het apparaat mankeren

Door de herinnering snel besteld en geleverd

Zie boven

Alles super snel geleverd en keurig verpakt

Super klantvriendelijk

Slechts 1 telefoontje gepleegd en ik ben ontzettend goed geholpen door de desbetreffende collega waardoor ik mij foutieve bestelling heb kunnen terug sturen. Vr gr Mevr. Kharagjitsing

Snelle levering. Kwaliteit product ziet er goed uit.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.