Bin sehr zufrieden

Alles bestens, gerne wieder

alles wunderbar funktioniert

super schnelle Lieferung und sehr ansprechendes Produkt

Top Service, super Qualität

Bei einer Frage wurde sehr schnell geantwortet. Tolle Produkte.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sehr gute und freundliche Kommunikation.

Schnelle Lieferung, gute Qualität.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

mooie producten, snelle levering.

Hat alles gut geklappt - Schöne Artikel

Die Artikel (Yogamatte und Yoga-Handtuch) sind wie beschrieben und sehr schön. Die Lieferung erfolgte schnell. Ich bin sehr zufrieden.

Goede mat

Duidelijk wordt er bij de producten aangegeven wat je kunt verwachten en waarvoor ze het best geschikt zijn. Ook goede nazorg geleverd ivm tips over het onderhoud van de mat. Ik ben zeer tevreden.

sehr flexibel und freundlich

Ich musste kurzfristig meine Bestellung an eine andere Adresse versenden lassen, das war kein Problem und ging ganz fix! Nochmals herzlichen Dank! Die Yogamatte und das Augenkissen sind schön! Wobei die Matte mit Achtsamkeit behandelt werden sollte, denn mein Hund hat sich mit seinen Krallen schon verewigt. Das Augenkissen riecht toll nach Lavendel und ist sehr gut verarbeitet!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed geholpen en flexibel meegedacht

Goeie ervaring, zou er zo weer yogamatjes bestellen voor mijn yogastudio. Zeer vriendelijke, behulpzame en meedenkende dame aan de telefoon.

Mooie kwaliteit

Erg blij

Prima geregeld en snelle bezorging!

Goede ervaring bij de yogashop.

Snel, netjes

X

Uitstekend!

Beste yogamat die ik ooit had. Bij de bestelling van mijn drinkfles bleken er bij levering krassen in te zitten. Ik kreeg heel snel een nieuwe fles. Zeer correcte en vriendelijke service.

aangenaam goed

Mooie print in diverse kleurtjes. Mat is niet te dik en toch zacht voor de knie.

Ik heb een ruime, dempende, zachte en lichte mat!

Fijne mat. Lichtgewicht. Mooie print. Snel geleverd.

Perfekte Yogamatte

Sie absorbiert den Druck auf den Gelenken, ist absolut rutschfest und sehr leicht. Ich bin sehr glücklich mit dieser Wahl ohne Einschränkung.

Mooie producten

Mooie yogamat staat stabiel voor mijn poweryoga oefeningen en lekker zitkussen. Zeer tevreden.

Mooie artikelen en snelle levering

Duidelijke website. Snelle levering en mooie artikelen.

Lieferung und Ware – alles bestens

Die Ware war dem Bild entsprechend und ist sehr angenehm im Gebrauch. Die Lieferung mit GLS hat sehr gut geklappt.

Perfekt

Unkompliziertes Bestellen, schnelles Versenden und ein qualitativ hochwertiges Produkt - eine kleine neue „Meditations-Insel“ - so samtig weich, warm golden strahlt es eine angenehme Ruhe und Zentriertheit aus, von der Weiche und Stärke des Zabufons gut ausbalanciert. Rundum glücklich und zufrieden. Vielen Dank!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en complete informatie

Goed omschreven artikelen en nadien per mail goede onderhoudstips met daarbij een snelle levering. Top!

Vlot en netjes geleverd

Product is naar verwachting, werd vlot en netjes afgeleverd.

Sehr gute Qualität, Nachhaltigkeit

Ich kann Yogashop weiterempfehlen

correcte levering - prijs kwaliteit

Voor mijn yoga studio was ik op zoek naar degelijk materiaal met een correcte prijs. Deze vond ik bij de yogashop. Na enige tijd rond kijken, kwam ik uit op dezelfde matten die ik zelf ook al lang in gebruik heb. M.a.w. kwalitatief materiaal, dikkere matten voor yin yoga, ideaal. Ook de prijzen vallen goed mee t.o.v. andere leveranciers. Op deze manier kan ik ook deze matten aanbieden aan yogi's in de studio die niet te diep in hun geldbuidel willen tasten. Ik kom zeker terug moest ik nog extra materiaal nodig hebben.

Wunderschöner Yogablock, tolle Farbe

Sehr schnelle Lieferung. Preis-Leistung super. Ich liebe diese Farbe vom Yogablock - da geht man von ganz alleine fix drauf.

10 Breitnerstraat

Eindhoven 5611 TV