Laden reviews...
287 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunden loben die schnelle Lieferung und die gute Qualität der Produkte. Der Kundenservice wird als hilfsbereit beschrieben. Insgesamt herrscht eine positive Bewertung der Yogashop-Erfahrung.
Er is een enorme keuze en de artikelen zijn zoals omschreven, uitstekend dus.
19 April 2026
Joke
Veldhoven
Prima ervaring, alles netjes verpakt. Kon het zo meenemen op reis.
E.
Almere
Bisher keine Probleme.
Rita
Bonn
Veel keuze, snelle correcte levering
Birgit
België
16 April 2026
Jessica
LEEUWARDEN
Ik was blij verrast hoe snel ik mijn bestelling binnen had. Keurig geleverd, heel tevreden over
14 April 2026
Amstelveen
13 April 2026
Marijke
Amsterdam
via mail kreeg ik info welke mat ik het beste zou nemen. Ik ben heel tervreden methun keuze. Ik raad iedereen aan om daar aankopen te doen omdat je er geholpen wordt zonder veel blablabla
13 April 2026
brigitte
machelen
Ich war schon länger auf der Suche nach einer geeigneten Yogamatte, bei der das Preis-Leistungs-Verhältnis stimmt. Hier bin ich endlich fündig geworden. Eine wirklich tolle Matte, rutschfest und kein stechender Geruch. Auch die ä passende Tasche dazu, sieht toll aus ist praktisch und in guter Qualität. Die Bestellung und Lieferung erfolgte schnell und unkompliziert.Ich kann die Matte wärmstens weiter empfehlen. Vielen Dank!
Lidia
Leichlingen
Mich überraschten zuerst die große Auswahl und die schönen Farben..dann wurde sehr schnell geliefert und es fühlte sich seeehr gut an .
Margit
Berlin
Nur 8 von 10 Punkten, da ich fand, dass die Matte sehr rutschig war. Erst nach mehrmaligem Abwaschen ist die Matte griffig.
Ingrid
Darmstadt
Snelle levering.
Ingrid
Axel
Ich habe ein Spray zur Reinigung meiner Yogamatte gekauft. Es war preislich sehr fair, der Versand erfolgte schnell und mit dem Produkt bin ich mehr als zufrieden.
10 April 2026
Chris
Aachen
Snelle levering en goede producten. Nadat mijn vorige yogamat in mijn voorwiel van mijn fiets kwam ben ik blij met mijn nieuwe mat met tas. Ik kan weer veilig op de fiets naar mijn yoga les.
10 April 2026
Anita
Tynaarlo
Die Yogsmatte ist perfekt, wie beschrieben.
9 April 2026
Sylvia
Freiburg
De fles lekt als een rietje. Echt afschuwelijk. Update!!!ik kreeg een splinternieuwe fles, die niet lekt en er prachtig uit ziet! Wat een service fantastisch. Dat zie je niet vaak meer!! Hartstikke bedankt!!
8 April 2026
Sally
Guttecoven
Beste Sally,
Wat vervelend om te horen dat de fles lekt. Dat hoort natuurlijk absoluut niet zo te zijn. Dit lijkt om een productiefout te gaan en dat gaan we uiteraard voor je oplossen.
Ik had ook op je Google review gereageerd en je nu net een e-mail gestuurd, omdat ik hier je naam kon terugvinden. We zorgen er natuurlijk voor dat je een nieuwe fles van ons ontvangt.
Excuses voor het ongemak en bedankt dat je ons hiervan op de hoogte hebt gebracht.
Met vriendelijke groet,
Yogashop
De yogamat is helemaal prima en werd snel verzonden. Ook op vragen via contact wordt snel gereageerd, wat erg prettig is. Wel vind ik het misleidend dat de retourkosten hoger zijn dan de verzendkosten en dat deze informatie pas helemaal onderaan staat bij het invullen van het retourformulier. Dit komt voor mij niet overeen met de professionele uitstraling van de website. Verder ben ik wel vriendelijk geholpen.
Beveelt niet aan
5 April 2026
Macy
Lelystad
Beste Macy,
Dank je wel voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent over de yogamat, de snelle verzending en onze service. Dat waarderen we enorm.
Wat betreft de retourkosten: ik heb je hierover al per e-mail geprobeerd het verschil toe te lichten. We waarderen je feedback en nemen dit zeker mee.
Bedankt ook voor je vriendelijke woorden over het contact – fijn om te horen dat je goed geholpen bent.
Met vriendelijke groet,
Yogashop
De bestelling kon, door onvoorziene omstandigheden, niet direct geleverd worden, maar ik ben door Katja heel goed op de hoogte gehouden en daardoor kan en wil ik er niets negatiefs van maken. Ik ben zeer tevreden over hoe ik geholpen ben en de kwaliteit van de producten is gewoon heel goed.
3 April 2026
Danny
Hoensbroek
Schnelle Lieferung. Ich bin sehr zufrieden.
2 April 2026
Andrea
Hamburg
Super Qualität .Sehr schnelle Zustellung .
Christine
Würzburg
Tolles Design, Nachhaltige Materialien, Super schnelle Lieferung
Susanne
München
Etwas mehr als 24 Stunden nach der Bestellung wurde die Matte geliefert … super verpackt. TOP!
Monika
Hövelhof
Op zondag besteld en maandag in huis.
31 March 2026
Nicole
Best
Bestellungsvorgang unkompliziert. Schnelle Lieferung. Gute Qualität und Auswahl. Perfektes Preis-Leistungsverhältnis. Würde jederzeit wieder etwas bestellen.
31 March 2026
Bianca