duidelijke toelichting voor productkeuze

de beschrijving van type product en wat keuze mogelijkheden zijn, gaven een goed handvat de spullen te kiezen die bij mij passen. Na bestelling snelle levering. Duidelijk en snel

TOP

mooie aanbieding voor topkwalitieit yogamatten en supersnelle levering.

Goede kwaliteit producten

Tevreden met de kwaliteit van yoga-spullen die ik tot nog toe heb gekocht. Ook fijn dat ze gratis verzenden vanaf 30 euro.

Snel geleverd en het matje zelf is ook top!

Veel keus, snelle levering

Op zondagavond een yogamatje besteld, gekozen uit het ruime assortiment. Matje was als beloofd de volgende dag verzonden en dinsdag geleverd. Goed ingepakt, matje zelf van goede kwaliteit. Gratis verzending boven de 30 euro is ook top.

correct,snel en goede kwaliteit mat

Goeie yogamat voor een goede prijs. Levering was perfect.

TOP! Heel goede service.

Mijn yogamat had erg snel al slijtageplekken. Zonder problemen werd dit direct opgelost. Ik ben heel blij met mijn nieuwe mat van yogashop.

perfect

snelle goede service en afhandeling

Snel en goed

Heldere communicatie en netjes afgeleverd. Top!

Yogabankje inklapbaar besteld. Prima product. Wel goed uitklappen zodat hij stevig staat.

Super, snelle levering

Super tevreden , snelle levering

Snel en mooi

Mooie yoga mat, rolt goed uit en heeft een meeneem koord. Netjes geprijsd met een snelle levering.

Smooth

Snelle levering; prima in orde

Yoga towel op maandag avond half elf besteld, de towel was op dinsdag al binnen. Top gedaan en mooie towel voor Pilates en yoga.

Duidelijke site, snelle levering.

Snelle levering!

Goede kwaliteit.

Sehr schöne Yoga Matte und Gurt

Die Lieferung erfolgte sehr schnell und problemlos. Die Matte ist wunderschön. Genau die Farbe wie abgebildet in Minze. Bin zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel goed! Duidelijke website, uitgebreid productaanbod en snelle levering!

De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Er is een ruime keuze producten. De levering was heel snel; de dag na de bestelling. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon toen ik vragen over een retourzending had.

Zeer betrokken oprechte service

Mooie spullen, uiterst vriendelijke klantenservice, goede prijs kwaliteit verhouding en ook nog snel bij je thuis....dikke vette aanrader!

Ruime keuze en snelle levering.

Altijd mijn go to yogashop geweest. Zowel voor prive aanschaf als voor materialen voor mijn yoga studio. Super goede service en altijd snelle levering. En als er vragen zijn krijg je snel een reactie. Top winkel!

snel, duidelijk, prettige website

duidelijke website, met keuze hulp zn, snel bezorgd.

de volgende dag al thuis

snel geleverd, goede kwaliteit

snel geleverd, goede kwaliteit

fijne producten van een prima kwaliteit.

Super snelle levering, alles prima aangekomen, dank je wel! ik kijk regelmatig op jullie site.

Very quick delivery

I got the product very quickly, could have done without the extra plastic bag around it, though. Otherwise exactly what I ordered.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

10 Breitnerstraat