Uitstekend!

Ik heb mijn bestelling heel snel gekregen, en niet alle items waren in plastiek ingepakt! Dus grote plus.

Super service!

Bestelling is meteen verzonden + track & tracé code erbij. Super service en goede kwaliteit.

Klantgericht tot en met. Snelle service!

Zeer tevreden over de telefonische hulp! Super klantgericht.

Erg aardig kan veel positief

Positief aardig alles kan in overleg ze helpen je goed

Snel, goede kwaliteit,

Eerste ervaring, zeer goede ervaring

Goede webshop

Ontzettend snelle levering!

Veel keuze en supersnelle levering! Had ‘s avonds een bestelling geplaatst en het was de volgende ochtend geleverd!

Mooie en duidelijke site

Bestelling snel gedaan mede vanwege de mooie en duidelijke site. Afhandeling was prima.

Superfast shipping

The shipping was astoundingly fast.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima levering

Mooi product

snel en correct

Goede, heldere webshop - excellente afhandeling

Goede webshop - duidelijke informatie - vlotte afsluiting van de aankoop - snelle levering met gepaste communicatie. Aanrader.

Snelle levering, mooie kwaliteit yogamat en tas

Ik ben erg blij met de snelle levering.

Fast delivery

I had a great experience with Yogashop. As promised, the yoga mat was sent within the same day and arrived safely on the next. If you need a product fast I can only recommend them!

Goede service ondanks geklungel DHL

Mijn bestelling heeft er nogal lang over gedaan voordat deze bij mij is binnen gekomen. zelf was ik daar ook debet aan want ik had verkeerd huisnummer ingevoerd. Ik zal niet in detail treden maar in dit geval was de service van DHL onder de maat. Yogashop heeft echter een goede service verleent en ervoor gezorgd dat ik mij bestelling uiteindelijk is binnen gekomen.

snelle levering, product zoals verwacht

Snelle levering. Netjes verpakt, onbeschadigd en zoals verwacht. Kleur en kwaliteit was zoals omschreven op de website. Fijn!

Goede eco mat, weekend duurde wat langer

Ik had op zaterdag besteld, maar had pas maandagavond rond 22.00 mijn track & trace binnen. Op zich niet erg, aangezien er al aangegeven was dat een bestelling in het weekend maandag verstuurd zou worden. De eco yogamat van Love Generation kwam dinsdag aan op een prima tijdstip, goed verpakt. De mat is fijn in gebruik.

Goede en snelle levering

Goede service correcte levering

Vlotte service, duidelijke uitleg

Vlotte service, duidelijke uitleg

Snelle levering en heel fijne yoga mat☺️

Topmateriaal met zeer snelle levering!!

Topmateriaal met zeer snelle levering!!

Super snelle levering en degelijk materiaal!!

We hadden onze bestelling op echt 2 minuten voor 22u00 ingegeven (voor 22u00 besteld volgende dag geleverd werd er gezegd) en de volgende dag nog voor 11u00 waren ze al toegekomen, dus super snelle levering. TOP. De yogamatjes zelf zijn ook echt super. Had wat schrik voor de dikte maar deze bevallen me super!! Ik ben enorm blij met deze aankoop en jullie service. Op naar nog bestellingen ;-) Geen negatieve commentaar te geven, enkel positief :-)

Keurig!

Keurig!

Bestel je om 21:56 nog snel even, is het de volgende dag ook echt in huis. SUPER!

Zelfs op de valreep bestellen, dat je denkt “die heb ik zeker niet de volgende dag in huis”. Maar ja hoor, voor 15:00 uur al afgeleverd. Meteen klaar voor gebruik.

Product komt overeen met de beschrijving. Snelle levering, goede communicatie.

Product komt overeen met de beschrijving. Snelle levering en goede communicatie via de mail.

10 Breitnerstraat

Eindhoven 5611 TV