Yoga towel op maandag avond half elf besteld, de towel was op dinsdag al binnen. Top gedaan en mooie towel voor Pilates en yoga.

Duidelijke site, snelle levering.

Snelle levering!

Goede kwaliteit.

Sehr schöne Yoga Matte und Gurt

Die Lieferung erfolgte sehr schnell und problemlos. Die Matte ist wunderschön. Genau die Farbe wie abgebildet in Minze. Bin zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel goed! Duidelijke website, uitgebreid productaanbod en snelle levering!

De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Er is een ruime keuze producten. De levering was heel snel; de dag na de bestelling. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon toen ik vragen over een retourzending had.

Zeer betrokken oprechte service

Mooie spullen, uiterst vriendelijke klantenservice, goede prijs kwaliteit verhouding en ook nog snel bij je thuis....dikke vette aanrader!

Ruime keuze en snelle levering.

Altijd mijn go to yogashop geweest. Zowel voor prive aanschaf als voor materialen voor mijn yoga studio. Super goede service en altijd snelle levering. En als er vragen zijn krijg je snel een reactie. Top winkel!

snel, duidelijk, prettige website

duidelijke website, met keuze hulp zn, snel bezorgd.

de volgende dag al thuis

snel geleverd, goede kwaliteit

snel geleverd, goede kwaliteit

fijne producten van een prima kwaliteit.

Super snelle levering, alles prima aangekomen, dank je wel! ik kijk regelmatig op jullie site.

Very quick delivery

I got the product very quickly, could have done without the extra plastic bag around it, though. Otherwise exactly what I ordered.

Snelle service!

Fijne en overzichtelijke winkel voor al je yogabenodigdheden.

Helemaal top!

Kon snel via mail binnen een uur een kadobon ontvangen ipv dat hij opgestuurd werd. Even bellen en het wordt voor je geregeld.

Fantastische service en uiterst vriendelijk

Mijn volledige ervaring van het eerste contact per mail, de vlugge zeer vriendelijke afhandeling tot de snelle ontvangst van mijn prachtige producten: ik ben fan.

Zeer snel geregeld

Ik had om 22u30 een bestelling geplaatst, en die werd de volgende dag al bezorgd, prima. Overzichtelijke site en geen verzendkosten boven de €30. Aan te raden dus wat mij betreft.

Snelle levering, goed product

m'n yogamat was binnen 12 uur na m'n bestelling al binnen in huis!

Heekm goed en snel

Hele snelle levering maar we misten het hartje op de doos. En jammer genoeg met voor mijn vakantie de ee met 2 kleuren uitverkocht. Maar superblei met deze kleur acai.

Perfekt!

Tolles Produkt. Super schnelle, unkomplizierte Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering. Vooraf betalen en herrinnering na 1 week terwijl betaald is vreemd.

Vriendelijke en prettige service

Ik ben heel tevreden met Yoga Shop! Altijd fijne, snelle en betrouwbare service. Bedankt!

Precies volgens verwachting

De mat was mooi en inderdaad stroef. Het is snel geleverd zonder overdreven veel verpakkingsmateriaal.

Netjes geholpen

Gebeld voor informatie en netjes uitleg gekregen.product snel ontvangen.

Gewoon zoals het hoort.

Makkelijk bestellen en vlotte levering.

10 Breitnerstraat

Eindhoven 5611 TV