Pluspunten

Op mijn vraag met betrekking tot de bestelling werd via het contactformulier snel gereageerd. Daarna de yogatas gelijk besteld en de volgende dag al binnen.

Pluspunten

Altijd zeer goed en vriendelijk. Ben al jaren klant

Het ging even niet het bestellen , omdat je vanuit Holland geen BTW nummer hoeft in te vullen. Stomd niet als zodanig aangegeven. Koste veel tijd en heb toen de volgende dag gebeld. Was zeer snel opgelost.

Pluspunten

Excellent! Got my order the next day!

Pluspunten

Mooie overzichtelijke site, verschillende producten en snelle levering!!

Pluspunten

Goede website en goede prijzen

Pluspunten

Helder aanbod op de website. Snelle levering en prima producten (yogamatten met print) naar verwachting.

Pluspunten

Super snelle en correcte levering.

Pluspunten

Prima bedrijf

Een tip zou zijn om ook yoga kleding in de grotere maten xxl en groter aan te bieden,de rondere zwaardere vrouw doet tegenwoordig ook aan yoga,of geef op jullie website aan waar juist de zwaardere vrouw ook prettige soepele en ruim zittende yoga kleding kan kopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Supersnel bezorgd! Mooie matjes met goede grip.

Bij 6 matten krijg je korting, maar dit geld alleen (lijkt het) als je deze in dezelfde kleur besteld, dat vond ik jammer.

Pluspunten

Supergoede webshop, topservice! Ik was niet geheel tevreden over mijn mat, ik kon er mijn houdingen niet goed op uitvoeren. Niet alleen dachten ze mee voor een uitstekende oplossing voor mijn (nieuwe) mat, maar werd mij ook nog een paar zeer helpvolle links doorgestuurd zodat ik mijn houdingen kan verbeteren. Daarbij is het ook een erg snelle levering. Mijn nieuwe mat werd 1 dag na bestelling al bezorgd. Absoluut een aanrader!!

Ik heb nog geen punten ontdekt die verbeterd zou moeten worden.

Pluspunten

Prima en snelle service.

Pluspunten

Snelle en correcte levering!

2 sterren: slechter dan verwacht

Wees op de hoogte van mogelijke problemen van een (post)bezorgbedrijf. Er staat op de website dat volgende dag bezorgen kan bij bestelling voor 22:00 uur. Ik heb donderdag rond 12:00 uur eerst gebeld ter verificatie of het bestellen van een cadeaukaart op tijd zou zijn om deze voor zaterdag te ontvangen. Er werd getipt om dan voor 13:30 uur te bestellen. Dit gedaan, en ondertussen is de cadeaubon nog niet binnen en ben ik verplicht tot het verschijnen op een verjaardag met lege handen. En daar betaal je dan €1,95 verzendkosten voor!

Pluspunten

Snelle en goede levering.

Pluspunten

Excellent communication and very fast delivery to a different country. Will be ordering again. Thank you.

Pluspunten

Kwaliteit en prijs prima in verhouding. Snelle levering!

Pluspunten

Snelle en vriendelijke communicatie

Pluspunten

Simple web-interface with an english version, easy to navigate and find a desired product. International delivery possible. Very quick turn-around on orders placed in the Netherlands, package received the next day.

Pluspunten

Vlotte afhandeling van bestelling en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Prima product.

Pluspunten

Vlotte levering, goede prijs - kwaliteit

Pluspunten

Betrouwbaar in informatie over product.

10 Breitnerstraat

Eindhoven 5611 TV