top

Zeer vlotte bestelling, correcte en snelle levering.

Ik werd zeer goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en de verzending ervan. Goede en snelle service.

Top!!

Nadat er een misverstand over het bezorg adres was alleen maar top service ervaren!! Super meedenkend hoe het op te lossen. Producten waren ook naar alle tevredenheid.

Snel verholpen na ontvangst beschadigd product

Snelle levering van de producten. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Bij ontvangst direct een beschadiging aan mijn meditatiekussen gemerkt. Ik heb foto's hiervan gemaakt en een email verstuurd. Hier werd direct op gereageerd met excuses over de beschadiging en de dag er na had ik een nieuwe meditatiekussen ontvangen.

Mooi product snelle levering!

Prima service, mooie producten en snelle levering. Heel tevreden!

Top assortiment en super snelle levering!

Blij met de keuze, informatievoorziening op de site, en de echt snelle levering.

Excellent

Great quality mats and fast delivery

Goede producten - super snel in huis

Precies wat ik zocht, goede kwaliteit yogamat, voor een super prijs in de sale. Volgende dag in huis!

Blij met mijn matje

Super Preise und schneller Versand

Helemaal goed

Fijne webshop met veel uitleg over de producten, een goed en groot assortiment en een welkomstkortingscode. Duidelijke communicatie (mails) over de bestelling, factuur en de verzending van de gekochte artikelen. Ik zou yogashop zeker aanraden.

Goed product & snelle service

Ruim assortiment, goede service & snelle verzending.

Goede snelle en duidelijke site en service

Snelle correcte levering

Blij met mijn snel geleverde manduka pro lite yogamat

Fijne site en snelle levering

Overzichtelijke site en de spullen de volgende dag al in huis.

Snelle levering van een prachtige yoga toneel. Superblij mee

Was niet tevreden met eerste aankoop. Ruilen geen probleem, supersnel nieuw product geleverd en naar volle tevredenheid.

Super schnelle Lieferung und tolle Ware

Meine Yogamatte ist schon 2 Tage nach Bestellung gut verpackt und wohlbehalten bei mir angekommen. Danke für diesen schnellen Service. Und die Matte ist wirklich toll, ich bin sehr zufrieden,

Snel en fijne producten

Alles verliep vlot qua bestellen en leveren. En ik ben erg blij met het matje en de meditatiekussens. Aanrader deze webshop!

Snelle correcte service

Levering status update zeer accuraat

Zeer tevreden klant!

Nog niet binnen gekregen!

Nog niet binnengekomen

10 Breitnerstraat