Heldere info, snelle bezorging

Voor het eerst op zoek naar een yogamat. Met de filters snel een geschikte mat kunnen vinden en had hem de volgende dag al in huis

Veel te veel emails!

Prima bezorging. Echter 1 punt van irritatie: voor 1 bestelling heb ik wel geteld 11 (!!!!!) verschillende mails ontvangen!

Ik was voor mijn in yoga onervaren dochter op zoek naar een betaalbare, milieuvriendelijke yogamat e

Snel en gemakkelijk.

Efficient

Ordered an méditation pillow on Sunday morning and it arrived on Tuesday morning. The item is exactly as described for a very reasonable price.

goede en snelle service

goede en snelle service

Snelle levering en prima product.

Prima.

Super goede snelle service

Op vrijdagavond besteld en de volgende ochtend mijn mooie nieuwe yogatas in huis En dat voor nog geen 20 euro! Ben super tevreden Tot de volgende keer. Anzzzz

Zeer snel het juiste product geleverd.

x

Goede uitleg om keuze te kunnen maken. Snelle levering

TOP SERVICE

op vrijdagnamiddag besteld en 24u later thuis geleverd wat een TOP service

snel geleverd

Mijn mat en yogablok kon ik de volgende dag al ophalen bij een PostNL punt. Fijn! De kleur is niet helemaal als op de foto (meer lichtbruin dan warmgrijs) maar dat vind ik niet zo erg. Het meegeleverde draagbandje schoot wel meteen los, moet nog kijken of ik dat weer kan fixen.

Gute Auswahl,faire Preise schneller professioneller Service

Gutes Sortiment zu fairen Preisen,durch Black Friday Rabatt erhalten sehr nett,professioneller Service bis zur Auslieferung..

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Betrouwbaar

Goed produkt. Op tijd geleverd.

Yogashop is persoonlijk en snel

Ik heb nu drie keer yogamatten besteld bij Yogashop en de communicatie is heel persoonlijk en snel. Dat maakt dat je als klant het gevoel hebt echt bij een ondernemer te bestellen i.p.v. bij een anonieme webshop. Heel fijn!

Alles super gelaufen

Ware wie beschrieben.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ruime keuze, goede kwaliteit, snelle levering

Wat een keuze! Voor elke wens en voor elk budget is er wel een product te vinden. Zelf zocht ik een bepaald soort yogamat en ook die was in deze winkel te koop. Kwaliteit is heel goed. Levering, zelfs in deze drukke dagen, was supersnel. Absolute aanrader!

Perfect!

Duidelijk bestelproces, snel bezorgd en helemaal tevreden met mijn yogamat!

Snel en klantvriendelijk

Mijn meditatiekussen was na het bestellen de volgende dag al binnen. Er was echter iets niet helemaal goed gegaan met mijn bestelling, wat kan gebeuren. Mijn mailtje werd net zo snel opgepakt als mijn bestelling en het euvel werd wederom snel en professioneel verholpen. Een goede beoordeling is dan ook zeker verdiend !! Ik bestel met een gerust hart de volgende keer weer.

vlotte en snelle levering,en uitstekende kwaliteit

Heel vlot geleverd, prima kwaliteit!

Mooie en kwalitatieve producten. Heel vlot en netjes geleverd.

Betrouwbaar, mooie producten, razend snel geleverd

TOP!

Uitstekende service, leuke producten

Super product, super levering

Erg blij met mijn product. Goede kwaliteit. Mooie kleur, komt overeen met afbeelding. Snelle, goede levering

10 Breitnerstraat

Eindhoven 5611 TV