Groot sortiment, super kwaliteit, super service.

Heel snel geleverd en heel blij met mijn yoga matje en doek..

Ik had een cadeaubon aangekocht, deze werd naar het foutieve adres verzonden, na melding werd er onmiddellijk een nieuwe bon verstuurd. Professionele aanpak!

Very quick delivery!!

Very happy with the service.

Mijn eerste yogamat is supersnel bezorgd. Ik ben dan ook heel tevreden.

Snel en goed

Snel en goed!

Delivery within 15 hours of purchase

Products delivered in order and fast. Got 10% discount on my first shopping. Very satisfied with yoga bricks and a strap.

Had per ongeluk dubbel besteld. Nadat ik een e-mail had gestuurd werd het direct opgelost. Echt heel fijn.

Snel levering en mooi product

Heel snel geleverd. Tevreden met de producten.

Duidelijke omschrijving en foto's op de website. Super snelle levering.

Snelle service, top product!

Bestellen gaat heel makkelijk, duidelijke product omschrijving bij de artikelen, snelle levering. Heel blij met mijn eco yogamat van Love Generation.

top!

Supes snel. Geen onnodig verpakkings materiaal. De Yoga mat voldoet precies aan de omschrijving. Ik ben blij en heel tevreden.

Nur gute Erfahrung

Nur gute Erfahrung. Gestern bestellt, heute da. Super

Top Kundenservice und Produkt

Der Kundenservice ist super schnell, freundlich und hilfsbereit. Mit meiner Manduka PRO Travel Mat bin ich auch sehr zufrieden. Toller Online-Shop für alle Yogaliebhaber*innen!

Snelle en verzorgde levering

Snelle en verzorgde levering

Prima, snelle levering;.

Prima.

Mooi product snel geleverd

Super blij met mijn prachtige yogamat die de vogende dag al binnen was

Snelle service en ben tevreden over de aangekochte producten.

Alles schnell und gut abgelaufen. Ware tiptop!

Alles schnell und gut abgelaufen. Ware tiptop!

Zeer snelle service

Had een meditatiekussen besteld en dag erna al geleverd. Heel mooie patronen en heel goede kwaliteit ben er super blij mee

Snelle levering, goede service

Na contact met de klantenservice over de levertijd van een yogamatje (was met enige spoed nodig) werd de levering direct gereed gemaakt en verzonden. Top service!

Toppie super geregeld en snelle levering

goede servies

Het is de eerste keer dat ik iets bestelde via internet, werd goed geholpen door Barbara, alle materiaal top kwaliteit en op tijd geleverd!!!

hele goede service

Ik ben perfect geholpen door de dame die me terug belde (sorry ben haar naam vergeten). Om mij geen onnodige fietstocht (van hooguit 10 minuten) te bezorgen, kreeg ik een kortingscode zodat ik geen verzendkosten hoefde te betalen. Mijn zus zal blij zijn met haar oogkussen. Hartelijk dank. Groetjes, Marleen

Kleur van de matten die ik heb besteld wijkt iets af van het plaatje.

10 Breitnerstraat

Eindhoven 5611 TV