Zeer betrokken oprechte service

Mooie spullen, uiterst vriendelijke klantenservice, goede prijs kwaliteit verhouding en ook nog snel bij je thuis....dikke vette aanrader!

Ruime keuze en snelle levering.

Altijd mijn go to yogashop geweest. Zowel voor prive aanschaf als voor materialen voor mijn yoga studio. Super goede service en altijd snelle levering. En als er vragen zijn krijg je snel een reactie. Top winkel!

snel, duidelijk, prettige website

duidelijke website, met keuze hulp zn, snel bezorgd.

de volgende dag al thuis

snel geleverd, goede kwaliteit

snel geleverd, goede kwaliteit

fijne producten van een prima kwaliteit.

Super snelle levering, alles prima aangekomen, dank je wel! ik kijk regelmatig op jullie site.

Very quick delivery

I got the product very quickly, could have done without the extra plastic bag around it, though. Otherwise exactly what I ordered.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle service!

Fijne en overzichtelijke winkel voor al je yogabenodigdheden.

Helemaal top!

Kon snel via mail binnen een uur een kadobon ontvangen ipv dat hij opgestuurd werd. Even bellen en het wordt voor je geregeld.

Fantastische service en uiterst vriendelijk

Mijn volledige ervaring van het eerste contact per mail, de vlugge zeer vriendelijke afhandeling tot de snelle ontvangst van mijn prachtige producten: ik ben fan.

Zeer snel geregeld

Ik had om 22u30 een bestelling geplaatst, en die werd de volgende dag al bezorgd, prima. Overzichtelijke site en geen verzendkosten boven de €30. Aan te raden dus wat mij betreft.

Snelle levering, goed product

m'n yogamat was binnen 12 uur na m'n bestelling al binnen in huis!

Heekm goed en snel

Hele snelle levering maar we misten het hartje op de doos. En jammer genoeg met voor mijn vakantie de ee met 2 kleuren uitverkocht. Maar superblei met deze kleur acai.

Perfekt!

Tolles Produkt. Super schnelle, unkomplizierte Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering. Vooraf betalen en herrinnering na 1 week terwijl betaald is vreemd.

Vriendelijke en prettige service

Ik ben heel tevreden met Yoga Shop! Altijd fijne, snelle en betrouwbare service. Bedankt!

Precies volgens verwachting

De mat was mooi en inderdaad stroef. Het is snel geleverd zonder overdreven veel verpakkingsmateriaal.

Netjes geholpen

Gebeld voor informatie en netjes uitleg gekregen.product snel ontvangen.

Gewoon zoals het hoort.

Makkelijk bestellen en vlotte levering.

Vlotte service, snelle levering, duurzame spullen

Yogashop heeft een ruime keuze aan betaalbare en duurzame yogaspullen. Nadat mijn bestelling was geplaatst, ontving ik vrijwel direct een reactie terug. De verdere afhandeling en levering verliepen ook snel. Kortom, ik ben heel tevreden.

Prima site en goede serive

Mijn bestelling gedaan en snel in huis! Echter een foutje in mijn bestelling.... na 1 mailtje meteen een perfecte oplossing en een zeer tevreden klant 👍.

zeer tevreden

Yogamatje is goede prijs-kwaliteit verhouding. Vlugge levering.

Zeer goed verzorgd, bevestiging, levering.

Na bestellen heel snel bevestiging, dan een track en trace code ontvangen en de volgende dag in huis. Beter kan het niet!

Snelle levering, ruime keuze aan producten, duidelijke behulpzame omschrijvingen van producten

Zeker aan te raden

Breitnerstraat 10

5611 TV Eindhoven

Over Yogashop

Wij geloven in yoga en meditatie als het pad naar innerlijke rust. Daarom ontwerpen we duurzame yogamatten en meditatiekussens die niet alleen mooi zijn, maar ook uitblinken in comfort en grip – zodat jij met vertrouwen en plezier kunt oefenen, elke dag opnieuw. Met professionele én persoonlijke service helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. En natuurlijk zorgen we voor een zorgeloze, snelle levering – precies zoals je mag verwachten. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op – we denken graag met je mee.