Pluspunten

Snel. Op tijd en een zeer concurrerende prijs!

Pluspunten

Goede uitleg over producten. Ook de mail met advies ovet onderhoud was fijn

Pluspunten

Snelle levering en de mogelijkheid om eerst een meditatiekussen te bestellen en daarna meerdere.

Pluspunten

Vlotte service, snelle levering.

Pluspunten

Supersnelle levering van de yogamat ! 22.10 besteld volgende ochtend 8.15 in huis.

Mooie yogamat maar materiaal stinkt enorm, de mat ligt al 1,5 wk in de garage. De lucht is er nu grotendeels uit maar wil hem nog niet gebruiken. Dit zou in de info bij het product wel vermeld mogen worden! Dat is nu niet het geval.

Pluspunten

Goede en mooie producten, snelle levering en beantwoording van vragen.

Verpakking meditatiekussen kon misschien beter. Zat in degelijke kartonnenverzameldoos met andere producten maar geen extra eigen bescherming. Zakje o.i.d om het kussen zou bij regen of ander nat fijn zijn

Pluspunten

keurig verzorgde levering.

Pluspunten

Heel snelle levering

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering mooi product

Pluspunten

Snelle verzending

Nog niet gevonden

Pluspunten

Fast delivery, good price

Pluspunten

Zeer positief! Ik vroeg of ze de bestelling naar 2 adressen konden versturen en dit was geen enkel probleem. Wij blijven zeker klant!

Pluspunten

Mooi assortiment, bestelde mat is mooi en werd enorm snel geleverd.

Pluspunten

- ontzettend behulpzaam en vriendelijk. - kwaliteit producten

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

Correcte afhandeling bij constatering beschadiging door fabricageproces gekochte product! Snelle levering van de bestelde artikelen. Prettige communicatie bij vragen of opmerkingen.

Pluspunten

-Snelle levering -retour sturen ging makkelijk, werd goed te woord gestaan aan de telefoon en kon het zelfs afgeven bij het distributiecentrum.

Pluspunten

Snelle levering. Goed product.

Verpakking was slecht. Door het prakken (er is echt geen ander woord voor) van de mat in een nogal krappe doos was die erg lelijk geworden. omdat de mat van een nogal flexibel materiaal is, is die uiteindelijk weer netjes geworden, maar dit meteen als kado weggeven kon dus eigenlijk niet omdat de mat nog moest 'settelen' van de woeste inpak behandeling..

Pluspunten

Kwalitatief goed materiaal

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Reacties op mail Oke

Betere afspraken met post nl maken. Andere bedrijven leveren wel binnen twee dagen ondanks drukte

Pluspunten

Goeie en snelle service, bestelde items waren goed verpakt, de kleurrijke touch qua sticker en boekenlegger is iets waar dit meisje blij van wordt. En dan de bestelde Yogamat en Meditatiekussen die in het echt nog mooier waren dan ik dacht. Ben er heel, heel blij mee!! :-)

Breitnerstraat 10

5611 TV Eindhoven

Over Yogashop

Wij geloven in yoga en meditatie als het pad naar innerlijke rust. Daarom ontwerpen we duurzame yogamatten en meditatiekussens die niet alleen mooi zijn, maar ook uitblinken in comfort en grip – zodat jij met vertrouwen en plezier kunt oefenen, elke dag opnieuw. Met professionele én persoonlijke service helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. En natuurlijk zorgen we voor een zorgeloze, snelle levering – precies zoals je mag verwachten. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op – we denken graag met je mee.