Snel, klantvriendelijk 2.0

Zoals je tegenwoordig van de meeste online shops kunt verwachten, is ook de levering door yogashop snel: binnen een dag geleverd, mits voor 22u besteld. Zowel gevraagd (kadobon kwijt, foutmelding op de website) als ongevraagd (gebruiks- en onderhoudsadvies over bestelde artikelen) is de klantenservice super! Snelle en heel vriendelijke reacties. Ik hoop dat het aanbod nog zal worden uitgebreid met tingsha's!

Prima produkt. Goed geleverd.

Thanks from begining to the end

Thanks to Elles, to be communicative and in contact all the time, the info about the use of the mat and also the support to choose the visual pattern that I want to have.

Levering was snel en goed

Gekregen wat ik wilde

mooi product, prima service!!!

Ik heb een drinkfles besteld, waar een deukje in de dop zat bij ontvangst. Dit werd direct opgelost en twee dagen erna had ik een nieuwe dop in huis! Prima service!

Producten zijn goed.

Helaas had de aflevering ietsje vertraging omdat de bezorger boos was dat het hek aan de zeer drukke weg afgesloten was, terwijl er een bordje in het hek hangt dat hij het volgende zandpad op moest rijden om veilig achter ons huis het pakket af te kunnen leveren om vervolgens mij het verkeerde pakket te geven. Gelukkig was dat binnen het half uur omgewisseld. Mat en handdoek zijn super fijn.

Ben nog nooit teleurgesteld, het is aangenaam vertoeven op de website.

een prachtige website met een uitgebreid gamma aan yoga materiaal. Een zeer goede product informatie. Interessante nieuwsbrieven.

Te veel karton

De inhoud is prima qua kwaliteit en stijl. Is een pluspunt. Bij het ophaalpunt heb ik alles uit de té grote kartonnen doos gehaald, zodat ik de yogamat en de drinkfles op de fiets mee kon nemen. Gebruik van te veel karton vind ik een minpunt.

Goede klanten service

Goede producten, goede en snelle klanten service!

Fijne mat, snel en goed bezorgd

Fijne ecomat, ruikt lekker, prettige dikte, schuift niet en heeft goede grip. Mooie draagband erbij gekocht. Snel en goed bezorgd.

Tolle Produkte!!

Tolle und hochwertige Produkte, die ich nur weiterempfehlen kann.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering van een kwaliteitsproduct.

Het meditatiekussen is een cadeau voor mijn dochter. Het ziet er prachtig uit; mooi afgewerkt. Op maandag had ik het besteld en op dinsdag had ik het, keurig verpakt, in huis.

gewoon super

mat werd snel geleverd, ene dag besteld, volgende dag geleverd. goede kwaliteit, hoop er lang plezier van te hebben!!

Beter opletten

Terug gekoppelde mail werd niet goed gelezen. En de service van red je pakketje is slecht of jullie het aangemeld maar niet verstuurd. Dus heb ik gevraagd om het via PostNL nogmaals te versturen. Dat gaat wel goed.

Snelle service!

prima service en product

niks aan te merken verder

Alles prima!

Alles prima! Snel bezorgd, zonder enige problem. Merci!

Fijne en mooie yogamat!

Het duurde helaas wat langer met de levering, maar dit werd netjes opgelost nadat ik contact heb gehad met Yogashop. De yogamat heeft een fijne dikte en is lekker lang. Daarnaast ziet de yogamat er ook nog mooi uit!

Geweldig!

Prachtige yogamat ontvangen. Van het yogakussen wat ik had besteld wat het slotje van de rits kapot. (Fabricage fout) Toen ik dit direct melde na ontvangst (+foto) werd er direct een passende oplossing aangeboden. Top!

Zeer vriendelijke medewerkers en goede service.

Gewoon goed

Snelle levering, mooie producten

Fantastic

Great products and outstanding customer service

Rasche Abwicklung

Sehr gute Qualität der Yogamatte. Ich bin sehr zufrieden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijn geholpen!!

Breitnerstraat 10

5611 TV Eindhoven

Over Yogashop

Wij geloven in yoga en meditatie als het pad naar innerlijke rust. Daarom ontwerpen we duurzame yogamatten en meditatiekussens die niet alleen mooi zijn, maar ook uitblinken in comfort en grip – zodat jij met vertrouwen en plezier kunt oefenen, elke dag opnieuw. Met professionele én persoonlijke service helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. En natuurlijk zorgen we voor een zorgeloze, snelle levering – precies zoals je mag verwachten. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op – we denken graag met je mee.