Een beetje omschrijving voor het in elkaar zetten of gebruik van het meditatie krukje zou fijn zijn. Ik ben een beginner :-) Verder prima verpakt en snel geleverd.

Prima.

Snelle levering, goede kwaliteit, wel prijzig.

Snel en goed product

Fijn, snel, netjes

De bestelling ging gemakkelijk, levering was snel en netjes verpakt, het matje is erg mooi en fijn! Zoals verwacht. Veel grip en zacht.

Tolle Yoga Matte

Ich hab dir Yoga Matte jetzt getestet, zuerst bin ich ein wenig gerutscht (beim herabschauenden Hund) dann habe ich die Matte 2x mit BioEssig / Wasser Gemisch eingeschmiert .. jetzt Rutsch nix mehr .. denke mal da war ein dünner Film drauf. Lieben Dank :-)

Kwaliteit, snelle levering

Efficiënt en snel antwoord van mijn mail

Was een cadeau, goed op tijd geleverd

Zie boven

Yoga mat besteld en ontvangen

Ze zijn afgeleverd. Leuke korting als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Plus nog één als je hierna nogmaals besteld. Tevreden klant dus

Heel fijn

Heel fijn geholpen en fijne producten. De zoek functie op de website is alleen zeer beperkt / minder gebruiksvriendelijk. Nogmaals fijne producten!

Erg goede service

De service is top!

Very informative and friendly service!

Very informative and friendly service!

2 times out of 2 excellent

Erg tevreden

Doen wat is beloofd

Goede ervaring

Goede snelle levering. Mooie kwaliteit.

Fijn!

Super Yogamatte

Schöne Farben, schnelle Lieferung und super Qualität!

Sehr zufrieden!

Super Qalität,hochwertige Verarbeitung, schneller Versand!

zeer snelle en correcte levering.

Levering beantwoordt aan alle verwachtingen. Dank

Goede producten, fijne website en hele snelle levering!

Ik koop bijna al m’n yogaproducten hier en ben super blij met de kwaliteit, maar ook met het gemak van bestellen en de snelle levering. Dikke aanrader dus!

Snelle service maar de mat is erg glad

Print viel donkerder uit dan verwacht (er stond lila op de site en het was een stuk donkerder). Verzending was meteen de volgende dag binnen. Bij het sporten gleed ik steeds van de mat af en had ik weinig grip.

Uitstekend en fijn

De yogamat die ik heb besteld is perfect, ik gebruik hem met veel plezier. De producten zijn van zeer goede kwaliteit!

Goede kwaliteit snelle levering

Heb een yogamat gekocht. ‘s Avonds besteld en de volgende ochtend om tien uur al in huis. Product voldoet ook geheel naar verwachting. Ga zo door yogashop

Niks op aan te merken. Heel snel geleverd. Ben heel blij met mijn product. Het is precies zoals beschreven en daardoor naar mijn verwachting.

Mooie producten van goede kwaliteit. Duidelijke informatie en advies over de producten. Snelle levering

Eenvoudige bestelling, snelle levering !!

Snelle en zeer goede service

Ik heb de love generation 6 mm sticky mat. Deze is echt antislip. Daarnaast heeft de mat ook nog een mooi design.

Breitnerstraat 10

5611 TV Eindhoven

Over Yogashop

Wij geloven in yoga en meditatie als het pad naar innerlijke rust. Daarom ontwerpen we duurzame yogamatten en meditatiekussens die niet alleen mooi zijn, maar ook uitblinken in comfort en grip – zodat jij met vertrouwen en plezier kunt oefenen, elke dag opnieuw. Met professionele én persoonlijke service helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. En natuurlijk zorgen we voor een zorgeloze, snelle levering – precies zoals je mag verwachten. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op – we denken graag met je mee.