Bestelling snel en netjes geleverd

Grote keuze in de shop met duidelijke omschrijvingen. De bestelling is snel en netjes geleverd.

Snelle, keurige levering.

Super schnelle Lieferung

Matte war innerhalb 3 Tagen da. Sehr gut verpackt. Wie beschrieben hervorragende Qualität. Sehr guter grip. Geruch war nur leicht vorhanden aber nicht unangenehm. Ist auch nach ein paar Tagen fast weg.

Product viel tegen en retourzending dien je zelf te betalen

Een extra dikke yogamat bleek helemaal niet zo dik. 6 mm. Retour zenden moet je zelf betalen. Want men moet zorgvuldig bestellen vindt yogashop. Dat vind ik erg flauw. Het kost me 7.50 euro, en ik heb nog steeds geen goede yogamat. Dus ik koop het wel ergens anders voortaan.

Snel en goed

Geleverd zoals verwacht, qua kwaliteit en snelheid.

Zitten wel twee gelige plekken op de yogamat. Heb hem nu 1 week gebruikt.

Gut, schnell, unkompliziert und zuverlässig

Einziges Manko: höheres Porto, da von DE bestellt und aus NL nach Italien geliefert, dafür aber ist das Porto aber noch ok. Ansonsten seeehhhr zufrieden!

Fast delivery, great value & super product

Very efficient

Great!!!

The product is perfect and the delivery was super fast!!

Levering Yoga matje vlot maar kleur valt heel anders uit

Het yoga matje wat ik heb besteld had op de website sterk gesatureerde blauwe banen op een zwarte ondergrond. Maar bij het exemplaar dat ik kreeg toegestuurd zijn deze banen echt nauwelijks zichtbaar. Dat vind ik wel erg jammer..

Goede kwaliteit en snelle levering

De producten zijn van goede kwaliteit, maar zijn niet gebonden aan absurde prijzen. Snelle verzending!

Top service!

Snelle afhandeling en meteen geregeld. Heel fijn.

Snelle service goed product

niks te klagen

Goed assortiment, goede kwaliteit, en snelle levering.

top

mooie website met uitgebreide duidelijke omschrijvingen, heel fijn om zo te kunnen kiezen wat bij je past. snelle levering Ik ben heel tevreden met mijn producten, heel mooi en kwaliteitsvol

Gewoon prima, zoals het hoort!

Perfect!

Supersnelle levering

'S avonds besteld en de volgende morgen al geleverd. Goede prijs/kwaliteit

Naar verwachting

Bestellen verliep soepel, als ook het leveren en de verwachting van de producten! Ik ben tevreden!

Fijne site met goede spullen

Goede service , snelle levering, duidelijke uitleg op de site

wat vraagt is wat je krijgt

Bestellen gaat heel makkelijk. Levering is goed.

Goed klanten service

Goed service

Schnell! Zuverlässig ! Super Service! Gutes Produkt

Ein Produkt der Lieferung war nicht mehr vorrätig! Ich wurde darüber sofort per Email kontaktiert und habe mir ein anderes Produkt ausgesucht! Die Kommunikation über Email war super schnell und sehr sehr freundlich ! Die Lieferung kam 2‘Tage später bei mir an ! Ich bin sehr sehr zufrieden und kann den Shop nur weiterempfehlen !

Snelle levering en overzichtelijke website!

Ik zou nog een keer hier bestellen

Mooie producten!!

Super snelle levering en heel blij met mijn Manduka eco reis yoga mat.

quick delivery , good product

quick delivery , good product

Breitnerstraat 10

5611 TV Eindhoven

Over Yogashop

Wij geloven in yoga en meditatie als het pad naar innerlijke rust. Daarom ontwerpen we duurzame yogamatten en meditatiekussens die niet alleen mooi zijn, maar ook uitblinken in comfort en grip – zodat jij met vertrouwen en plezier kunt oefenen, elke dag opnieuw. Met professionele én persoonlijke service helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. En natuurlijk zorgen we voor een zorgeloze, snelle levering – precies zoals je mag verwachten. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op – we denken graag met je mee.