Top Service!

Mooi producten, goede kwaliteit, makkelijk te bestellen en snelle verzending! Heel tevreden!

Really Amazing Service

Super attentive, great price and fast delivery. Also, they saw that i was having trouble with the online payment and they called me immediately to help me out. Can't say anything else than being really satisfied.

Snelle, nette levering

Ik heb op zondagochtend een yogamat besteld, die maandagochtend geleverd werd. Supersnel! De mat is van goede kwaliteit en is erg mooi, niets te klagen.

Goede producten en een snelle service

Wij waren speciaal op zoek naar de riemen van L&G en vonden die bij de Yogashop. Toen de gewenste kleur (nog) niet voorradig was, kregen wij snel een reactie en meteen de verwachte termijn. Heel fijn zoals de verwachtingen gemanaged werden.

Snelle levering top product

Erg blij met m'n nieuwe yoga mat. Werd snel geleverd.

Great products, great service, fast shipping

I love this store!

Super Schnelle Lieferung, Immer wieder gerne!

Bestellt und am nächsten Tag war die Ware auch schon da.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooi product, goed verpakt, snelle levering.

Goede en snelle service

Mijn pakket was snel afgeleverd en volledig en netjes verpakt.

Helemaal goed!!

Overzichtelijke site, snelle levering. Prijzen vallen ook mee.

Mooie duidelijke website en snelle levering

Top producten en ik ben er zeer blij mee.

professionele aanpak

Mooi aanbod, goede informatie. Product voldoet aan de verwachtingen. Verzending sneller dan verwacht. Alles volgens afspraak. Dankjewel

Unkompliziert und schnell

Einfacher Bestellprozesse, super fixe Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Besteld om 21.00 uur en de volgende dag om 8.00 uur in huis!

Hele fijne shop! Ze hebben echt van alles met een mooi gevarieerde prijs range. Voor ieder wat wils. Het bestellen is makkelijk en super fijn dat het de volgende dag gewoon binnen is!

Zeer tevreden over de dienstverlening.

Ik ervaar goede kwaliteit van de producten die ik heb besteld. Online bestellen zonder het product te hebben gezien is niet gemakkelijk. Echter merk ik bij yogashop dat vertrouwen hoog in het vaandel gedragen wordt en ervaar ik dat ze inderdaad kwaliteitsvolle producten aanbieden waarbij ik professioneel verder kan werken. Veel dank. Daniël

Moet de mat nog gebruiken bij de yogales.

Super snelle levering! Ben heel erg blij met mijn yogamat! Product is zoals het aangetoond wordt op de site!

Excellent

Schnelle Lieferung, schneller als 1 Tag, besser geht’s nicht. Matte und Zubehör alles tipptopp. Daumen hoch und gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldig! Zondag besteld en maandag in huis.

zondagavond om 9 uur besteld en maandag al in huis! Geweldig!

Very content

I ordered a nice cotton yoga mat. Fast delivery.

Super schnelle Abwicklung. Habe die bestellte Ware innerhalb weniger Tage in Deutschland erhalten.

Sehr gute Erfahrung. Top!!!

Heel goede service.

Goede kwaliteit en goede service.

Professionele en klantgerichte benadering

Yogashop is erg toegankelijk, denkt mee en staat op voor persoonlijke contact. Ook ben ik erg te spreken over de materialen.

Geweldige service en snelheid

Zeer snel geleverd. Goede website

De website werkt duidelijk en snel. Snelle levering. Goede kwaliteit/prijs verhouding.

Breitnerstraat 10

5611 TV Eindhoven

Over Yogashop

Wij geloven in yoga en meditatie als het pad naar innerlijke rust. Daarom ontwerpen we duurzame yogamatten en meditatiekussens die niet alleen mooi zijn, maar ook uitblinken in comfort en grip – zodat jij met vertrouwen en plezier kunt oefenen, elke dag opnieuw. Met professionele én persoonlijke service helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. En natuurlijk zorgen we voor een zorgeloze, snelle levering – precies zoals je mag verwachten. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op – we denken graag met je mee.