Fijne site en snelle levering

Overzichtelijke site en de spullen de volgende dag al in huis.

Snelle levering van een prachtige yoga toneel. Superblij mee

Was niet tevreden met eerste aankoop. Ruilen geen probleem, supersnel nieuw product geleverd en naar volle tevredenheid.

Super schnelle Lieferung und tolle Ware

Meine Yogamatte ist schon 2 Tage nach Bestellung gut verpackt und wohlbehalten bei mir angekommen. Danke für diesen schnellen Service. Und die Matte ist wirklich toll, ich bin sehr zufrieden,

Snel en fijne producten

Alles verliep vlot qua bestellen en leveren. En ik ben erg blij met het matje en de meditatiekussens. Aanrader deze webshop!

Snelle correcte service

Levering status update zeer accuraat

Zeer tevreden klant!

Nog niet binnen gekregen!

Nog niet binnengekomen

Super fast delivery & top quality

I’ve ordered on a Friday evening and my yogamat and bag were delivered around noon already on Saturday. I am super happy with the quality of both products and overall how quick and easy the whole process went.

Snelle levering, bestelling voldeed helemaal aan mijn verwachtingen!

Ik heb de bestelling snel (volgende dag) meteen ontvangen. De producten waren naar verwachting en precies zoals op de site afgebeeld.

Super snelle levering!

Ik bestelde ná 22 uur en toch werd het de volgende dag al bezorgd! Mooie yoga handdoek besteld, nog niet uitgeprobeerd.

Mooie winkel

Hele vlotte afhandeling van de bestelling. De volgende dag al binnen.

Snelle service, fijne artikelen

Snel verzonden

Fijne website!

Goed en snel geleverd.

Zeer vlot besteld en geleverd

Bestellen ging vlot en in tegenstelling tot de meeste Inderdaad de dag erna (op zaterdag) geleverd. 🙏

Snelle levering en vriendelijke service aan de telefoon

Snelle levering, volgende dag zoals beloofd. Doos zou wat kleiner kunnen, maar het paste wel. Duidelijk met de mails en niet te veel. Inhoud van de website vind ik persoonlijk goed en duidelijk.

Snelle levering.

Yogamatten besteld. Zien er mooi uit en van goede kwaliteit. Heel blij mee. Enige minpunt, alle matten zaten per stuk in plastic verpakt en ook alle koordjes per stuk in plastic verpakt.!

Supersnelle service

s’Avonds besteld en dag daarna al in huis!

Door POST NL vermiste mat, direct vervangen voor nieuw exemplaar

Mijn mat is door PostNL kwijtgeraakt. Track and trace kon hem niet meer volgen. Toen ik na de kerst contact opnam kreeg ik de keuze om een nieuwe te laten bezorgen of post nl af te wachten. De mat is direct verstuurd en kwam de volgende dag binnen. Ik heb de extra dikke eco mat gekozen en ben er erg blij mee. Hij is stevig en geeft een goede demping en grip.

Snelle levering, mooie producten, goede website om te bestellen!

Snelle levering, mooie producten, goede website om te bestellen!

Snelle levering,topproduct!

Hoewel ik dacht dat een mooie mat niet practise zou zijn, heb ik mijn mening moeten herzien. Heel blij met mijn nieuwe decoratieve mat!

Had mijn LG yogamat op nieuwjaarsdag besteld dus verwachtte dat het pas na een week verzonden zou worden. Maar binnen drie dagen kreeg ik melding van verzending en ontvangst op een PostNL punt! Helemaal top, het matje is super mooi en past bij me :).

perfect

Zoals afgesproken: de ene dag besteld, dag later afgeleverd.

Fijne yogamatten!

De matten die ik besteld had, werden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Een aanrader!

alles naar wens !

Vlotte levering , alles naar wens verlopen.

Breitnerstraat 10

5611 TV Eindhoven

Over Yogashop

Wij geloven in yoga en meditatie als het pad naar innerlijke rust. Daarom ontwerpen we duurzame yogamatten en meditatiekussens die niet alleen mooi zijn, maar ook uitblinken in comfort en grip – zodat jij met vertrouwen en plezier kunt oefenen, elke dag opnieuw. Met professionele én persoonlijke service helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. En natuurlijk zorgen we voor een zorgeloze, snelle levering – precies zoals je mag verwachten. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op – we denken graag met je mee.