Perfect!

Duidelijk bestelproces, snel bezorgd en helemaal tevreden met mijn yogamat!

Snel en klantvriendelijk

Mijn meditatiekussen was na het bestellen de volgende dag al binnen. Er was echter iets niet helemaal goed gegaan met mijn bestelling, wat kan gebeuren. Mijn mailtje werd net zo snel opgepakt als mijn bestelling en het euvel werd wederom snel en professioneel verholpen. Een goede beoordeling is dan ook zeker verdiend !! Ik bestel met een gerust hart de volgende keer weer.

vlotte en snelle levering,en uitstekende kwaliteit

Heel vlot geleverd, prima kwaliteit!

Mooie en kwalitatieve producten. Heel vlot en netjes geleverd.

Betrouwbaar, mooie producten, razend snel geleverd

TOP!

Uitstekende service, leuke producten

Super product, super levering

Erg blij met mijn product. Goede kwaliteit. Mooie kleur, komt overeen met afbeelding. Snelle, goede levering

Bestelling goed afgewerkt

De Bestelling is goed afgewerkt en volgens planning afgeleverd.

Een bestelling geplaatst die ik binnen 2 dagen ontvangen heb in perfecte staat, en ook nog eens korting ivm black friday. Super goede service, ben érg tevreden!

Prima snelle levering,mooie mat en fijn halve maan kussen

Prima meditatiekussen

Mooi gemaakt kussen, goed gevuld.

TOPwebwinkel!

yogashop.nl heeft een ruim assortiment Love generation (en andere merken). Verzending is heel snel, keurig verpakt. Ik had de avond voordat de black friday korting inging een bestelling gedaan en na 1 berichtje naar de klantenservice kreeg ik (meer dan netjes!!) toch ook die korting. Complimenten! Ik ga weer bestellen bij jullie!

Zeer snelle en correcte levering!

Op.de site zijn mooie en kwalitatieve producten te vinden. Het bestellen was heel makkelijk en de verzending was correct en zeer snel.

zaterdag besteld, maandag in huis, zending picobello in orde.

zaterdag besteld, maandag in huis, zending picobello in orde.

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling van mijn bestelling, aanrader.

Aangenaam verrast!

Zéér snelle levering! De dikte van het matje, is super comfortabel. Enige nadeel: het matje ruikt heel chemisch.

Alles bestens ! Schnelle Lieferung! Komplett zufrieden ! Gerne wieder !

Alles bestens ! Schnelle Lieferung! Komplett zufrieden ! Gerne wieder !

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super snelle levering, top dank jullie.

Super.

Perfekt

Na bestelling snelle communicatie en aflevering prima product!

Snelle en goede service, goed assortiment met mooie producten

Klantvriendelijk, snelle bezorging en goede producten

Yogashop heeft hele heldere en duidelijke communicatie en reageert snel op berichten. Producten zijn van kwaliteit. Aanrader!

snel goede kwaliteit en prijs

Een absolute aanrader!

Mijn bestelling werd zelfs sneller geleverd dan gedacht, dus zondag besteld had ik mijn nieuwe Yoga mat & Co al maandag in huis. De bestelde artikelen zijn precies zoals afgebeeld en beschreven. Kortom: Ik ben er helemaal blij mee en ga zeker weer hier bestellen!

Snel en correct

Mooi aanbod vlotte manier van bestellen en betalen correcte communicatie ivm leveringsmoment snelle levering

Breitnerstraat 10

5611 TV Eindhoven

Over Yogashop

Wij geloven in yoga en meditatie als het pad naar innerlijke rust. Daarom ontwerpen we duurzame yogamatten en meditatiekussens die niet alleen mooi zijn, maar ook uitblinken in comfort en grip – zodat jij met vertrouwen en plezier kunt oefenen, elke dag opnieuw. Met professionele én persoonlijke service helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. En natuurlijk zorgen we voor een zorgeloze, snelle levering – precies zoals je mag verwachten. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op – we denken graag met je mee.