Helemaal prima, duidelijke omschrijving product, helpt bij het kiezen. nelle

Goed product, eerlijke herkomst. Snelle en correcte levering.

Bestens!

Super Ware, schneller Versand. Ich würde jederzeit wieder hier kaufen !

Uitstekend!

Duidelijke website, snelle levering, fijne producten! :)

Excellent!

Excellent products and product descriptions ; easy use of the e-shop functionalities ; friendly environment ; very quick delivery ! I totally recommend this shop.

Vlotjes

Duidelijke uitleg op de site. Ik kon makkelijk een keuze maken. Snel geleverd, sneller dan verwacht. Nu heb ik een supermooi matje van goede kwaliteit.

heel goed

heel goed website, duidelijk. Levering perfect.

Prima product en snel geleverd!

Prima product en snel geleverd!

Snelle goede levering.

Alles snel geregeld en geleverd.

In een woord super!

Goed product, snelle levering en vlot antwoord op e-mails en vragen

Goede aflevering, snel en fijne website!!!

Super snel!

Altijd goed! Aanrader!

Snel❤️

Na mijn ervaring met het kussen was het noodzaak het zsm in huis te hebben! Nou.....ik kon nog net met mijn ogen knipperen en daar was het al🙏🏻 Heel fijn en super bedankt! Groet Ingrid

Mooie eco katoenen mat 's avonds besteld en de volgende ochtend bezorgd..perfect!

Mooie kwaliteit en supersnel geleverd..helemaal tevreden!

perfect

snel en duidelijk bestel proces snelle levering goede communicatie

Snelle levering, fijne afhandeling van mijn bestelling.

Snelle afhandeling, top

Super schneller Versand

Der Versand war kostenlos und sehr schnell, das Produkt super. Die Informationen auf der Website sind auch sehr hilfreich. Bin sehr zufrieden

Van zoeken tot ontvangen: prima

Van zoeken tot ontvangen: prima

Thank you for the good quality meditation cushion.

I recommend this cushion to others. Very good quality and got delivered the next day of placing the order.

Mooie meedenkende service💜

Geweldig, hoe je te woord wordt gestaan, meegedacht wordt en oplossing gericht gehandeld. Een heel tevreden klant

Mooie producten super snel geleverd!

Ik heb een meditatiekussen en -mat besteld van Love Generation, super blij mee! De producten waren netjes verpakt en ze werden binnen 1 dag geleverd.

Positief

Snelle service en mooie artikelen van goede kwaliteit. Ben super tevreden.

uitsluitend positief

goede informatie, snelle levering en afhandeling, vriendelijke, klantgerichte medewerkers.

Snel en duidelijk

Alles prima!

Super schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung

Breitnerstraat 10

5611 TV Eindhoven

Over Yogashop

Wij geloven in yoga en meditatie als het pad naar innerlijke rust. Daarom ontwerpen we duurzame yogamatten en meditatiekussens die niet alleen mooi zijn, maar ook uitblinken in comfort en grip – zodat jij met vertrouwen en plezier kunt oefenen, elke dag opnieuw. Met professionele én persoonlijke service helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. En natuurlijk zorgen we voor een zorgeloze, snelle levering – precies zoals je mag verwachten. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op – we denken graag met je mee.