Snel en goed

Prima product alles kloptl

Goede service!

Ten eerste moet ik zeggen dat de leuning er geweldig uit ziet. Het maakt de ruimte helemaal af. Maar waar ik vooral mijn waardering voor wil uitspreken is de geweldige service. Ik had een fout gemaakt met de bestelling, maar na één belletje was dat meteen opgelost. Ook fijn dat via de mail mij er op geattendeerd werd dat ik nog afdekplaatjes nodig had en dat ik, als die bestelde, geen verzendkosten voor hoefde te betalen. Echt super service!

Keurig geleverd zoals gevraagd

Alles compleet geleverd voldoet aan de verwachting netjes verpakt , top

Geweldige kwaliteit!

Trapleuningen zijn van geweldige kwaliteit niks op aan te merken. Monteren is zo klaar met doordat alles meegeleverd is. Gewoon hier bestellen en nergens anders dat kan alleen maar tegen vallen!

Betrouwbare firma!

Na mijn eerste bestelling gedaan te hebben, namen ze nog telefonisch contact op ivm de steunen die ik erbij besteld had en kreeg uitleg over de steunen en een variant. Top Na bestelling 2 dagen later was de leuning geleverd. Ik kom zeker terug Jos Vandeweerdt Traprenovatie bedrijf

Prettige communicatie, snelle levering en prachtige trapleuning

Na wat zoeken kwamen we bij Teus terecht via internet. Snelle levering was noodzakelijk, dus hierover hadden we wat vragen. Na contact opnemen per whatsapp werd ik binnen enkele minuten gebeld. Het contact verliep erg prettig en duidelijk, waarna we overgingen tot bestellen. Het proces van bestellen tot leveren verliep transparant, zonder verrassingen. De leuning is prachtig, er zat een duidelijke gebruiksaanwijzing bij en het ophangen was zo simpel als vooraf beloofd. Top bedrijf!

snel geleverd, goede leuning

mooi spull

Geweldig!

Een hele goede en snelle service!

Heel mooie degelijke trapleuning. Dit hadden we 15 jaar geleden al moeten doen.

Nu familie kwam logeren, zagen we de noodzaak om voor de veiligheid onze trap van een leuning te voorzien. Met hulp van Teus de juiste bestelling gedaan . Gelukkig kon de leuning binnen een paar dagen worden geleverd. We zijn er heel blij mee.

Mooie leuningen

Mooi product, goede service

Na de installatie van een trapleuning zaten de schroeven niet helemaal goed meer vast. Ik heb kosteloos een nieuwe set schroeven ontvangen en deze grepen beter aan, waardoor de leuning weer stevig vastzat. Kort daarna heb ik nog een tweede set trapleuningen besteld, en daar kreeg ik direct weer een extra setje nieuwe schroeven bij naar aanleiding van het eerdere probleem. Topservice dus! De trapleuningen zijn heel mooi en passen overal goed bij. De montage was ook goed te doen, maar ik kan nog wel een tip meegeven. Bij een leuning met meer dan 2 leuninghouders liep ik ertegenaan dat de muur niet volledig recht was en ik dus niet helemaal goed uitkwam. Als oplossing daarvoor heb ik wat ringetjes geplaatst achter het montagepunt in de muur, waardoor de leuninghouder iets naar voren kon komen en de trapleuning alsnog goed vastzit. Bij een leuning met twee leuninghouders heb je dat in elk geval niet, dus dat kan een overweging zijn bij het kiezen van een trapleuning.

Eigentijdse strakke trapleuning

Tevreden over de kwaliteit van het product. Is een mooie, strakke trapleuning. Verbeterpunten: - kleur led mag warmer zijn. - door de lengte (3m60) buigt de leuning wat door zodat hiermee rekening moet gehouden worden tijdens de plaatsing zodat de middelste steunen perfect op hoogte staat. - communicatie rond levertijd en status van het order kan beter.

Stijlvolle look

Gelukkig hadden we geen haast met de leuning, want vanwege een foutje duurde het iets langer. (Bovendien had de bezorger ook niet veel haast om te leveren). Foutje netjes opgelost en wij zijn dik tevreden met de stijlvolle leuning en het eindresultaat van onze trap.

Zeer goede ervaring

Het bestellen, het leveren en de informatie over het meten en ophangen van trapleuningen zijn top! Wij zijn super tevreden!

Prima leuningen!

Mooie leuningen, staat heel chique. Tip…fischer plugger erbij leveren, de standaard bijgeleverde pluggen draaien snel door in slechtere wanden. Mijn fischer pluggen hadden wel veel grip! Erg tevreden al met al!

Goeie begeleiding en service

Had persoonlijk contact en werd stap v stap geholpen en het resultaat is fantastisch

Top goed geregeld fijne service

Prettig zaken gedaan

Eerst bij Teus langs geweest. Zijn advies gevolgd over smallere trapleuning. Netjes goed verpakt thuis bezorgd. Tip smeer het draadijzer in met vet zodat het soepel de leuning in draait.

Ze bellen bij onduidelijkheid

Prima service en klantgericht

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Goede kwaliteit

Teus is enthousiast en heel behulpzaam en dat is heel prettig. Ik heb op maat leuningwerk besteld voor onze trap en dit werd netjes binnen de opgegeven levertijd afgeleverd. Alles was mooi afgewerkt en keurig verpakt. Verder werkt het systeem met de magnetische afdekkapjes perfect. Al met al ben ik heel tevreden.

Goede kwaliteit en mooi design

Levering keurig binnen de gestelde termijn. Mooi product en hele duidelijke handleiding. Zonder moeite de leuning kunnen monteren.

Mooie leuningen

De leuningen zien er mooi uit. Ze waren netjes verpakt. Torx schroeven i.p.v. kruiskop zou de montage nog wat eenvoudiger maken.

Bij Teus zeker bestellen!!!

Snelle levering van de bestelde producten. Producten waren van goede kwaliteit en keurig verpakt voor verzending. Producten zijn makkelijk in elkaar te zetten en te monteren.

Weegmaat 25

3961 NN Wijk bij Duurstede