Product op zich prima. MAAR! Bezorging waardeloos en er ontbreken 2 onderdelen. Dit gemeld hebbende is de reactie om nog maar even beter te kijken. We hebben de lege doos in alle hoeken bekeken en......... Leeg! Na sturen is er niet bij, bij Teus. Reactie op de bezorging was ook bijzonder. Wij kunnen er niets aan doen, zoek het maar uit.
Beste Arno, Bedankt voor uw beoordeling en ik lees dat u toch wel positief bent over het product, daar ben ik blij om. Echter wil ik graag het negatieve van het verhaal uitleggen aan mijn potentiële klanten. Het klopt dat de chauffeur uw bestelling buiten (naast een bouw container) heeft neergelegd, dit na telefonisch overleg tussen het transportbedrijf en mij. Ondanks de track en trace, waar u zelf een geschikte aflever dag heeft gekozen, en ik u een dag voor bezorging op de hoogte hebt gebracht, was er helaas niemand aanwezig en zag het nieuwbouw pand er verlaten en donker uit. Ik heb u in de uren daarna verschillende keren geprobeerd te bellen om te melden dat uw bestelling buiten naast het pand is neergelegd. Na dat ik u een mail had gestuurd om mij met spoed terug te bellen, hadden wij eindelijk contact. U gaf aan dat er mensen aan de andere kant van het pand aan het werk waren en dat de chauffeur terug moest keren, met het zware lange pakket onder zijn armen, onder een poort door moest lopen naar de andere kant van het gebouw. Lopen, want de transport bus kon niet onder de poort door en dus daar niet komen. Ik heb u gevraagd of het personeel, wat daar aan het werk was voor u, het zelf even kon pakken. Dit kon niet volgens u. Ik heb het transportbedrijf gebeld, maar helaas was de chauffeur al te ver weg en moest zijn route naar andere klanten afmaken, want deze hadden, net als u, ook een track en trace gehad en verwachten hun bestelling. Gelukkig konden achteraf uw werkmensen toch wel het pakket naar binnen halen. Nu heeft u enkele dagen later een mailtje gestuurd dat er 2 afdekkapjes ontbraken. Ik heb direct gereageerd met de vraag om de doos met de leuninghouders en afdekkapjes nog eens na te kijken (ik weet hoe het werkt op een drukke en vaak hectische bouw). Daarnaast plakken de afdekkapjes aan elkaar door de magneten die erin zitten. Uiteraard kan mijn vrouw of ik zich vergist hebben met inpakken. Ik heb u ook gevraagd om even te reageren, zodat ik weet of u ze nog gevonden had of niet en zo niet dan kon ik direct 2 afdekkapjes naar u opsturen. Helaas heb ik geen reactie mogen ontvangen en ben ervan uitgegaan dat u de kapjes toch gevonden heeft. Ik hoop van harte dat u op een andere manier omgaat met uw personeel dan met een ondernemer die enorm zijn best doet om alle klanten tevreden te stellen. Gezien de andere reacties/reviews lukt dat aardig dacht ik. Met vriendelijke groet Teus
Nvt
De trapleuning specialist is vriendelijk, denkt mee en een perfecte service
Snel geleverd in goede verpakking. Kwaliteit is erg goed
Snelle levering, duidelijke uitleg, kwalitatief goed product.
Super fijne service
Wij hadden met spoed nieuwe trapleuning nodig ,dus gekozen uit “ op voorraad” en werd perfect dag erna geleverd .
Mooie trapleuning geleverd en netjes verpakt. Kwaliteit zoals verwacht!
Snelle behandeling, snelle levering en goeie service en kwaliteit
Mooie beuken trapleuning, volgens afspraak de volgende dag geleverd. Precies wat ik zocht !
goed te woord gestaan en er doorheen geloodst (als je vragen over hoe te bestellen hebt
Ik werd door Teus zeer vriendelijk te woord gestaan, duidelijke uitleg.Ook toen ik een vraag had na de bestelling was men zeer vriendelijk en bekeek men de mogelijkheden. Alles klopte, levering, omschrijving van de trap, netjes verpakt en vriendelijk, snel geleverd!! In België!
De leuning is voorzien van een mooie poedercoating. Compleet met bevestigingsbeugels en bevestigingsmateriaal. De bijgeleverde tekening en info is duidelijk. Je besteld natuurlijk niet iedere dag een leuning maar dit is gewoon goed, betrouwbaar en goed verpakt. Dus voor een ieder, niet twijfelen maar doen.
Mijn oude buurman was nu voor de tweede keer de trap afgevallen, dus meteen besteld en gemonteerd. Hij en zijn vrouw waren heel erg blij.
Vanaf het begin tot het eind een prima service en meedenken. Keurig geleverd goed verpakt en netjes op tijd. Deze ondernemer heeft hart voor zijn klanten en zijn zaak. En de stalen trapleuningen zien er echt fantastisch uit. Mensen kijk niet verder bestel bij Teus!!!
van de week mijn bestelling geleverd, dit weekend zou alles gemonteerd worden bij mij thuis. Maar helaas miste er een leuning en dat gaat vervolgens weer 2 weken duren . Wel alles netjes via de telefoon afgehandeld en snel gereageerd via de mail….. maar al met al jammer dat de bestelling niet compleet is. Mvg, Flo Moederscheim
Ik had last-minute een trapleuning van smeed-ijzer nodig. Het was geen probleem. ‘Plaats even de bestelling online, dan zorg ik dat je leuning vanmiddag nog mee gaat met de post’. Na montage had ik 1 beugel van de leuning beschadigd, maar ook zonder moeite of problemen werd er een nieuwe opgestuurd. De leuning hangt er nu fantastisch bij. Onwijs blij met het product. Oja; de handleiding is voor dummie’s, dat wil zeggen echt heel duidelijk uitgelegd. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel tevreden ben over het contact en het bestellen van de leuning.
Eenvoudig te bestellen, fijn dat het op maat kan en mooi assortiment. Klantenservice was top! Ze waren goed bereikbaar en gaan meteen voor je aan de slag als je een vraag hebt. Kwaliteit is top en we zijn erg blij met het eindresultaat.
Wij zijn meer dan tevreden over Teus de trapleuning specialist. Vanaf de bestelling tot het uiteindelijke resultaat. Keurig op afgesproken tijd geleverd en zeer netjes en veilig verpakt. Wij bevelen Teus van harte aan !!!!
Tevreden over produkt, afwerking, instructie. Echter ondanks de aanvullende instruktie vwb het chemisch anker (kitspuit) was het verwerken tegengevallen. Na 3 gaten was er bijna niks meer uit de mengspuit te krijgen. Deze mengspuit vervangen, bij het laatste gat (nr6) was deze óók dusdanig verstopt dat er niks meer uit kwam. (uur in koelkast bewaard voorafgaand aan gebruik, maar ook minstens 10-15 cm uit diezelfde kitspuit mengen/eruit spuiten voor gebruik, dat ie mooi grijs is) Volgende dag bij de bouwmarkt een nieuwe aangeschaft en deze liet zich véél beter verwerken. (voor alles is een prijs...natuurlijk) Kan net aan die ene kitspuit liggen, maar twijfel over de kwaliteit. Over een paar weekjes ga ik nog andere trapleuning bestellen bij jullie, maar of ik dan de door jullie geleverde kit ga ik gebruiken, moet ik me nog ff over bedenken.
Wij hebben onze hal aangepakt en wilden een mooie strake trapleuning in plaats van de standaard ronde houten. Na wat gezoek schrikken we van d eprijzen tot we bij Teus uitkwamen. Zeer scherpe prijzen, eigen fabriek en winkel. Bestelling metjes met ongeveer 3 weken geleverd zoals aangegeven, goed en stevig ingepakt en makkelijk te monteren. Geen spijt van!
Mooie leuningen en snelle service
Snelle levering en mooie trapleuningen die makkelijk te bevestigen zijn. Daarnaast zijn ze ook nog eens betaalbaar ten opzichte van andere aanbieders. Wij zijn erg blij met de leuningen!
snelle levering, is als beschreven
Levering en product zijn perfect. De montage handleiding voor maatwerk producten mag iets beter.
25 Weegmaat
Wijk bij Duurstede 3961 NN