Snel, accuraat en goede prijs.

Makkelijk besteld en levering ging precies zoals aangegeven.

Bestellen ging makkelijk en de levering ging precies zoals was aangegeven

Mooie trapleuningen voor een goede prijs.

Kromme trapleuningen in beuken besteld. Zien er goed uit. Makkelijk te monteren. Levertijd duurde paar dagen langer, maar nog steeds snel. De kromming van de leuningen kwam niet helemaal overeen met de smetplank die we hebben. Voor de zekerheid hadden we de langere leuningen al 5cm langer besteld zodat we de kromming op het oog goed konden positioneren. Stukje er afgezaagd en klaar.

Mooie trapleuning en balustrade

Goede kwaliteit en volgens afspraak keurig afgeleverd.

Beetje jammer!

2 voorgeboorde gaatje zaten niet perfect dus de schroefjes konden er niet helmaal in. Jammer! Advies was bijboren! Dat wil je eigenlijk niet!

Mooie trapleuningen met houders besteld. Alleen de schroeven die bij de houders zaten waren van een baggerkwaliteit..... Geen 1 goed bitje paste op de schroefjes, uiteindelijk is het goed gekomen.

Prima kwaliteit, uitstekende service.

Goed bereikbaar, overleg ook bij een niet- standaard product verloopt soepel. Fraaie trapleuning, blij mee.

Prachtig product, met zorg opgestuurd

Heel tevreden met de gordijnroedes! Ze waren zeer goed verpakt, niet beschadigd. Ze hangen al aan de muur, nu de gordijnen nog!

Snelle levering, stevige en mooie leuning.

Strakke houten leuning. Handige en onzichtbare bevestiging van de leuninghouders met de voorgeboorde schroefbevestiging. We zijn erg tevreden met het resultaat.

Super!!

Snel geleverd, goed verpakt, alle benodigheden erbij geleverd om een super resultaat te waarborgen.

Hier besteld, helaas tijdens vervoer de leuning krom gegaan, maar na contact met Teus meteen een nieuwe mogen ontvangen. Top services. Mocht ik ooit nog een leuning nodig hebben ga ik die zeker weer hier bestellen.

Prachtige gordijnroedes

Ik heb hier prachtige gordijnroedes gekocht. Solide en mooi ophangsysteem. Duurzaam product

Mooi en stevig

Mooi en stevig

Goed product, strak en stijlvol

Mogelijkheid op bedrijf om de trapleuning te zien en te voelen en de gewenste diameter te bepalen. Ontvangst aldaar prettig en service van bestellen tot eindlevering prima. Met de instructie makkelijk zelf te bevestigen aan de muur.

Snelle levering en mooie leuningen. We zijn er heel blij mee.

Zonder problemen de juiste materialen op tijd ontvangen!

Zonder problemen de juiste materialen ontvangen!

Goede uitleg en kwaliteit

2 zwarte trapleuningen besteld met blinde montage. Met de instructie video en de goede bijgeleverde montage beschrijving was het redelijk makkelijk om ze te monteren. Verder was de levering keurig op tijd en zag het materiaal er goed uit. Ik ben daarom ook zeer tevreden en kan het iedereen aanraden.

Super geholpen! Goede uitleg hoe en wat te bestellen en binnen 1week in huis.

Strakke kwaliteit en goede service

Zeer goede kwaliteit trapleuning

Mooi sjiek en netjes

De trapleuning van Teus is mooi sjiek en netjes. Teus komt de afspraken na zoals vermeld. Beantwoord mails keurig netjes op tijd terug.

De leuning was goed verpakt en van goeie kwaliteit .

Ik heb een aantal trapleuningen gekocht bij dit bedrijf voor mijn huis. Binnen 2 weken had ik de bestelling binnen. Alles was netjes verpakt. Duidelijke instructies erbij.

Perfecte oplossing voor een maatwerk trapleuning

Vanwege de smetplank was een maatwerk oplossing noodzakelijk. In eerste instantie heb ik de leuning getekend in AutoCAD, maar al snel kreeg ik te horen dat dit niet de beste manier is. Het advies van Teus was om een mal te maken. Met een rol 60cm brede stucloper een perfecte mal kunnen maken. Wanneer je ervoor zorgt dat de stucloper kaarsrecht is afgerold (controleren met een touwtje) en daarna de bovenzijde snijdt langs de smetplank, kan de Trapleuningspecialist daar een prima aansluitende leuning bij maken. Spoedig na levering de leuning gemonteerd met de zeer complete montage-set inclusief heldere instructies, slimme onderdelen om de positie van de boorgaten af te tekenen, chemisch anker en materiaal om de boorgaten goed te reinigen. Alleen zelf zorg moeten dragen voor een 12mm hout- en steenboor.

Top ervaring

Keurig verpakt trapleuningen ontvangen en hoe mooi is dat als het naadloos is. Je voelt dat het kwaliteit is, het is solide en er zit wat gewicht in een groot verschil met de bouwmarkt. Zonder schade kwam het spul binnen, netjes op een afgesproken dag en stevig verpakt. We kregen extra schroeven meegeleverd omdat het "eerste setje" schroeven niet goed zou zijn wat klopte. Het tweede setje ging er moeiteloos in, netjes in dezelfde kleur als de trapleuning. Een absolute aanrader als je kwaliteit wil tegen een strakke prijs.

Goede kwaliteit, betrouwbaar.

Mooie trapleuningen, goede uitleg gekregen. Ook moesten we veranderen van ophangsysteem, maar dat was geen probleem.

Weegmaat 25

3961 NN Wijk bij Duurstede