Beste Henk, Bedankt voor de review. Toch wil ik even wat melden, zodat andere bezoekers/kopers niet op het verkeerde been worden gezet. De leuninghouders die u heeft gekozen worden gemonteerd d.m.v. de meegeleverde 5 x 55 mm schroeven. Deze schroeven en de geadviseerde 6 mm plug kunnen door het gaatje van de leuninghouder, deze is nml. 6,5 mm. Je kan op deze manier simpel en zonder af te tekenen, met een steenboor van 6 mm het gaatje boren in de muur. P.s. de rede dat er geen pluggen meegeleverd worden is dat ik wil voorkomen, dat er met een gewone steenplug op een gipswand wordt gemonteerd. Hier heb je nml. andere pluggen voor. Na aanleiding van uw vraag heb ik u geadviseerd 6 mm pluggen te gebruiken en dacht dat het duidelijk was. Groet Teus
Weegmaat 25
3961 NN Wijk bij Duurstede