Laden reviews...
41 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de hoge productkwaliteit en het brede assortiment. De service en levering zijn betrouwbaar en vriendelijk. De verpakking wordt met zorg behandeld en duurzaamheid is een terugkerend thema in bestellingen. Over het geheel genomen is Hofweb een betrouwbare en klantgerichte winkel.
Heel veel keuze op de prachtige website! Geweldige service en hele fijne bezorging. Prachtig mooi groen initiatief!! Gewoonweg heerlijke én eerlijke producten op je bord :-)
9 September 2026
Sam Brouwer
Heemskerk
Al jaren kopen wordt het leeuwendeel van onze boodschappen door Hofweb bij ons thuis bezorgd. Belangrijkst: supergoeie kwaliteit voedsel, heldere communicatie over bedrijfsvoering waarbij de eerlijke prijs voor de boer ons erg aanspreekt, en de moeite die gedaan wordt om onnodige verspilling te voorkomen. Verder: betrouwbare leveringen, vriendelijke bezorgers, goed bereikbare klantenservice.
7 September 2026
Marret
Haarlem
Fijne webshop, groot assortiment, beste versproducten die ik biologisch heb kunnen krijgen. Bezorgers zijn ook heel vriendelijk.
Iris
Drachten
Voor ons is Hofweb als een hofleverancier. Hoogste biokwaliteit, heerlijke smaak, grote variatie aan verse producten, en ja, vers. De korte keten, voedsel zonder tussenpersonen die veel verdienen zonder waarde toe te voegen, is voor boer en consument de beste oplossing. Niet alleen omwille van de prijs maar omwille van het vertrouwen in wat je in je mond stopt en je energie uit krijgt. Minimaal gebruik aan verpakkingen zijn een bonus, zo ook de vriendelijke en betrouwbare Jan die het brengt, de berichtjes van Lambertus en de vele recepten die helpen om elke dag een culinair feest te bouwen. Wij kunnen in elk geval niet meer zonder Hofweb. Met dank!
Carla
Udenhout
Wij bestellen al 2 jaar elke week bij Hofweb en zouden niet meer anders willen. Elke week dezelfde aardige bezorger. De producten zijn altijd heerlijk vers en het meeste van de groente is onverpakt, dat vind ik echt super! Ze hebben ook lekkere recepten waar we zo alle ingrediënten van in ons mandje stoppen, ideaal!
Martijn
Beverwijk
Fijne mensen en nog betere producten!
Han
Bemmel
Mijn zoon zat op de Warmonderhofschool, toen leerde ik Do's winkeltje kennen en kwam daar geregeld ;-) Was erg blij dat jullie in Hilversum gingen bezorgen !!!! En geniet regelmatig van jullie heerlijke producten!!!
Janine de Ruiter Zijlker
Hilversum
Zo blij met Hofweb! Goede kwaliteit, biologisch, thuis bezorgd, goede prijs, super service! Ik zeg doen!!
Marianne
Amersfoort
Ik ben heel blij met Hofweb. Het idee dat alles wat ik eet puur is en zonder toevoegingen en zo van het land komt vind ik fantastisch. Dat gezellige gewoon en eenvoudige in een mand bij elkaar. Ik ben dankbaar en heb respect voor diegene die het voor mij zo verbouwen op hun land want zelf kan ik daar niet de tijd voor maken. En voor iedereen die hieraan bijdraagt, mijn dank daarvoor.
Lidwien
Venlo
Elke week dezelfde fijne bezorger, fantastische producten waar je altijd blij van wordt. En de enige nieuwsbrief die ik van A tot Z lees. Dankjewel super hofweb team!
Katinka
Akkrum
Ik bestel al bijna 15 jaar wekelijks mijn boodschappen bij Hofweb. De producten zijn goed, eerlijk en erg lekker. De klantenservice is geweldig, aardige mensen en snelle reacties. De informatie over bezorging is adequaat. Elke week kijk ik uit naar de nieuwsbrief. Deze is vol informatie, recepten, achtergronden over de boeren (erg leuk!), hersenspinsels en de wekelijkse aanbiedingen. De nieuwsbrief brengt wat mij betreft bewustzijn op gang, waardoor we nog beter kunnen kiezen welke boodschappen we deze week willen doen. en waar ons eten vandaan komt Lekker op zondagavond, achter mijn laptop boodschappen doen, die thuis bezorgd worden. Heerlijk (letterlijk en figuurlijk)!
Baudy
Soest
Geweldig bedrijf, kwaliteit van biologisch groente en fruit zijn super en bezorging (bijna) zonder verpakkingen en in herbruikbare kratten is geweldig. Alleen nog elektrisch transport en dan is het compleet :-)
Renz
Zeist
Prachtige bio producten van goede kwaliteit en heel ruim assortiment. Wordt altijd keurig op tijd en met weinig verpakking bezorgd. Heel blij mee!
Lies
R
Ik koop al vanaf het begin, dat ik biologische producten kon verkrijgen, zoveel mogelijk biologisch. In het begin bij een voorganger van Hofweb ( Gebr. Roozendaal uit Strijen) Ik ben zeer tevreden over hun kwaliteit. En ga er zeker mee door. Het geeft ons een vertrouwd gevoel, dat wij geen gif op o.a. onze groenten en fruit eten.
Jan
Puttershoek
Wij vinden het belangrijk om biologische boeren te steunen. En zo fijn om kwaliteitsproducten thuisbezorgd te krijgen. Al zeker 6 jaar heel tevreden!
Femke
IJsselmuiden
Ik heb al zo’n 22 jaar ervaring met de Hofweb en ben enthousiast vanaf het begin. Groente en fruit is super vers en lekker. Het assortiment is bijzonder uitgebreid. Service is top.
Ria
Joure
UItstekende kwaliteit van de producten.ben zeer tevreden!
Peter Schouten
Dieren
Eerlijke producten tegen eerlijke prijzen. En je eet nog eens wat anders door het brede aanbod van soorten die niet meer bekend zijn. Meer diversiteit, meer smaak, meer voedingswaarde, langer houdbaar dan supermarktaanbod. Levering gaat altijd goed. Blij dat ik zelf ‘schoon’ kan eten en zo ook nog eens kan bijdragen aan een betere leefomgeving en eerlijk betaalde boeren die mét de natuur werken.
Antoinette
Den Bosch
Not only are the products from Hofweb of the highest quality, they deliver with the greatest care and personal attention. Additionally they are deeply committed to creating a world which returns to biological agriculture and to supporting the small farmer. The world is a better place because of Hofweb. We wish there were more like you!
N
Vlodrop
Wij zijn ontzettend blij met en tevreden over Hofweb! Doordat er in onze stad geen biologische winkel is, zijn we bij Hofweb terechtgekomen – en daar zijn we blij mee! Het is een echte aanrader! Ook als er wel een bio komt in Weesp, blijven wij bij Hofweb. Alleen al vanwege de korte lijnen tussen boer en klant. Het is fijn om zo’n mooi initiatief te steunen en er zelf ook van te kunnen profiteren. Elke week krijgen we de kersverse groenten en fruit, rechtstreeks van boeren uit de buurt, thuisbezorgd. De service is uitstekend en de bezorgers zijn supervriendelijk.
Sabina
Weesp
Zeer ruime keus aan biologische producten. Een goede kwaliteit en uistekende service. Eens geprobeerd wil je niet meer iets anders.
Sam
Laren
De producten zijn heerlijk van smaak en vers. De bestelling wordt met zorg ingepakt en geleverd. De medewerkers zijn heel klantvriendelijk. Het bedrijf streeft waarden na waar ik 100 procent achter sta. Biologisch, aandacht voor biodiversiteit, een goede prijs voor de boeren, milieubewust.
Josephine
Monnickendam
Elke week weer blij met mijn biologische boodschappen aan huis. Vriendelijk personeel, goede communicatie, heerlijke producten. Je voelt je ook betrokken mede door de nieuwsbrief/mail waarin er een kijkje achter de schermen geboden wordt bij Hofweb en de leveranciers.
Ciska
VAASSEN
Al jaren bestel ik wekelijks al mijn groenten, fruit en kruidenierswaren bij Hofweb. De groenten en het fruit zijn werkelijk van top kwaliteit en heel vers. Nogal een verschil met de bio producten van de Appie of Lidl. En dat het duurder is snap ik als je naar de kwaliteitsverschillen kijkt. Leuk ook om altijd dezelfde bezorger te hebben die stipt binnen het tijdslot van 1,5 uur je bestelling komt afleveren. Kortom, ik kom bijna niet meer in een supermarkt en dat mis ik totaal niet!
Denis
Eijsden
Altijd vers, altijd op tijd, enorme keuze en DE oplossing voor de toekomst. Eet smakelijk :)
Shakira
Almere