Top biowinkel!

Heerlijke volle melk en yoghurt in glazen flessen, altijd goede en verse groenten, super vriendelijke bezorging! Nu we niet meer bij de supermarkt kopen, zijn we nog goedkoper uit ook!!!

Gezond eten perfect geleverd

Wij bestellen inmiddels ruim 4 jaar wekelijks onze boodschappen bij Hofweb en zijn zonder uitzondering super blij met bezorging, producten en service. Biologisch eten van prima kwaliteit en je steunt de biologische boeren in de buurt. Levering altijd zoals afgesproken en door aardige mensen. En we genieten van de wekelijkse e-mail van Lambertus☺️.

Al zes jaar met grote regelmaat kraakverse bio boodschappen van lieve mensen!

geweldig!

Zijn nu al meer dan 1,5 jaar klant bij Hofweb (op advies van Sil & Saar, ook leverancier van Hofweg) en wat een verademing. Al je biologische producten aan je deur afgeleverd met liefde en beleid. Uitgebreid assortiment en ook vaak nieuwe producten (nieuwe hobby, scrollen door het nieuwe assortiment:-). Voor ons ideaal omdat in onze omgeving dichtbij niet zo'n groot assortiment te krijgen is. Dus wil je goed zijn voor je lichaam & natuur, persoonlijke en snel geholpen worden en steun geven aan de boeren dan ben je bij Hofweb aan het goede adres.

Top kwaliteit

Altijd heerlijke verse pruducten zonder gif. Levering is altijd perfect en hofweb denkt echt met je mee mocht je een keer niet thuis zijn of je betelling toch een sneller nodog hebben. Ook als er eens iets niet goed is krijg je gewoon je geld terug zonder gedoe! Voor mij alleen maar hofweb.

Puur genieten

Wij zijn al een maand wekelijks voorzien van heerlijke groente en andere biologische eetwaren via Hofweb en zijn erg blij verrast en zeer tevreden over dit bedrijf. Groente en fruit is altijd top en erg lekker, bezorging is uitstekend en communicatie verloopt erg fijn. De collega’s van Hofweb zijn allemaal erg vriendelijk! We bespraren ook nog de tijd om naar de super te gaan, én raken daardoor ook niet in verleiding ongezondere producten daar te halen. Win-win-win!

Heerlijk verse producten, prima levering, uitstekende logistiek

Heerlijk verse producten, prima levering, uitstekende logistiek

Wat een kwaliteit

Wij zijn heel blij dat we Hofweb ontdekt hebben of beter gezegd, dat het ons aangereikt is door een vriendin. We eten al heel lang biologisch(dynamisch). De kwaliteit die we nu voorgeschoteld krijgen, is heel erg goed. Elke week kijken we uit naar onze bestelling. We eten heel lekker, ook mede dankzij de recepten van Hofweb. En de luxe van het thuisbezorgen komt heel goed van pas. Een prachtig initiatief! Goed voor de mens en het milieu!

Overtreft alle verwachtingen!

Heel blij met het ontdekken van Hofweb! In de regionale supermarkt is er maar een klein aanbod biologisch en producten zijn verpakt in veel plastic. Met Hofweb alles biologisch en verpakkingsarm:) daarnaast smaakt alles mega vers en krijgt de boer een eerlijke prijs. Met de handige functie voor wekelijkse boodschappen krijg ik elke week sowieso heerlijke groenten en fruit uit het seizoen en vul ik dit aan met andere boodschappen. Ik kan het iedereen aanraden.

Alles bio en rechtstreeks van de boer

Vanaf de eerste bestelling was ik al verkocht, fijn dat alles bio is en de boeren een eerlijke prijs krijgen. Wij eten al jaren biologisch maar er is steeds minder verkrijgbaar en de vraag is of het in de supermarkt wel echt bio is. De bezorging is ook perfect en tussen een kort tijdslimiet. De nieuwsbrief lees ik graag met tips en nieuwtjes en wat de schrijver heeft meegemaakt. De kadootjes van Hofweb ben ik erg blij mee. Mij geeft het een gevoel dat ik rechtstreeks bij de boer koop en alles is supper vers. Hier blijf ik zeker klant.

Heel blij met afhaalpunt op fietsafstand van de bio producten.

Heel tevreden over het bestellen en de verwerking van de online bestelling. Ook blij met de leuke acties en kadootjes en de nieuwsbrief. Ik was vooral op zoek naar biologisch brood, keuze genoeg nu!

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden over mijn bestellingen bij Hofweb: Uitstekende verse biologische producten Erg goede service, gelijk antwoord na mail of app Nette levering, op tijd en vriendelijke bezorger Persoonlijke leuke wekelijkse nieuwsbrief Fijne recepten! Het bio fruitpakket is erg fijn. Afwisselend en altijd heerlijk kraakvers fruit in huis. Ik heb nog nooit zo’n heerlijke abrikozen gegeten als deze van Hofweb. Af en toe leuke cadeautjes of verassing zoals een prachtige fles olijfolie of fles sap! Verbeterpuntjes We zijn een gezin met 3 kinderen, dat net de stap naar gezonder leven hebben gezet. In dit licht kunt u de review lezen. Het biologische vlees en de vis zijn echt prijzig. Als gezin met 3 kinderen is dit bijna niet te doen. Van de vegaburgers en tofu zijn we niet. Wel slaan we wel eens een dag over qua vlees. Limonadesiroop wordt hier graag gedronken. Je zou kunnen zeggen dan drinken de kinderen maar thee of water. Maar die stap is nu nog te groot. De keus bij Hofweb in siropen is niet zo groot, en ook erg prijzig evenals de vruchtensappen. Het biologisch brood is stevig en niet kraakvers. Dat begrijp ik. Ik haal dat daarom liever lokaal.

(H)eerlijke producten en fijne service

Toen ik op zoek was naar een thuislevarancier voor Bio groente en fruit, kwam ik bij Hofweb terecht. We zijn super blij iedere week als we ‘de kadootjes’ mogen ontvangen en uitpakken. Alles super vers en een enorm assortiment. Echte aanrader!

Alles wat je nodig hebt aan verse producten, goed werkende website, prima service, heel blij mee!

Mijn ervaring met Hofweb is heel positief. Heerlijke verse producten en ruim assortiment. De website werkt heel goed, makkelijk contact met een medewerker en bezorging is goed geregeld. 2 maal niet tevreden over een product en zonder probleem wordt dit gecrediteerd. Heerlijk om alles vers en biologisch aan de deur te krijgen. We aten al veel biologisch maar nu alles, heel fijn.

Veel keus in biologische producten en goede service.

Heel veel biologische producten, rechtstreeks van de boer. Vriendelijk personeel en prima service.

Het biologische assortiment is heel uitgebreid en van uitstekende kwaliteit.

Er wordt gewerkt met respect voor mens, dier, natuur en milieu. Het is een hele overzichtelijke website, waardoor het heel relaxed is om je boodschappen door te geven. De service is uitstekend en ze zijn altijd goed bereikbaar. De bezorging is ook uitstekend met hele vriendelijk bezorgers en altijd binnen het tijdslimiet wat je doorkrijgt. Ik ben er heel tevreden over en ben blij dat ik Hofweb heb ontdekt.

fantastisch assortiment

Het assortiment is uitgebreid en biologisch. De verse artikelen zijn mooi, de website is makkelijk en de klantenservice persoonlijk en vriendelijk. Ik ben heel erg blij dat ik Hofweb heb ontdekt!

Verse groente en betrouwbare levering.

Elke week kijk ik uit naar de de nieuwsbrief van Llambertus. Over zijn Mem, over zijn Beppe, over de Gruto's, over de boeren. Verhalen over "the Blue Zone", over Dani en zijn sinasappels, over mega rode kolen. Het geeft vreugde en hoop. Hoop dat t goed gaat komen. Moge deze woorden ons blijven omringen samen met produkten met liefde verspreid. Nu blijf ik achter met t liedje van The Wanderer. "Listen to the beat of your heart" Doen we! Dank Hofwebbers

ECHT TOP!!!

Goede bezorgingsmogelijkheden, vriendelijke bezorgers, goede prijzen, uitgebreid assortiment, goedkope levering! Een aantal producten die ik regelmatig wil kopen zijn niet te koop in een reguliere supermarkt, en wel bij Hofweb. Ben zeer dankbaar voor deze winkel!!

Net zo fijn, goed als verwacht

Alles vers. Duidelijke manier van bestellen. Prettige bezorgers.

Super goede blijvende kwaliteit, goede en snelle service. Ruime keuze aan producten.

Goede service, geweldige kwaliteit. Ik ben erg tevreden.

Ik voel me thuis bij Hofweb

Nadat de plaatselijke biologische supermarkt ophield te bestaan (waarvan ik lange tijd zelfs overwogen heb om die over te nemen omdat ik het zo mega zonde vond/vind), zag ik mij gedwongen bij grote concerns mijn boodschappen te doen. Ik kon het bijna niet over mijn hart verkrijgen omdat ik het hen 1) niet gun en 2) een grote voorkeur geef aan biologisch wat daar slechts beperkt beschikbaar is. Tot ik Hofweb uitprobeerde, wat toch een beetje lastig was omdat ik fulltime werk onder kantooruren. Maar men heeft goed met me meegedacht. De boodschappen worden onder een afdak gezet en mijn moeder zet ze kort daarna binnen. Het mooie aan Hofweb, maar dat is tevens inherent aan "biologisch denkende" mensen lijkt wel, is de grote mate van vertrouwen. Geen statiegeld bijvoorbeeld. Eerlijkheid en transparantie. Ik hou ervan! Dat je relatief ver van tevoren je bestelling door moet geven, is een kwestie van planning/gewenning. Je krijgt er letterlijk en figuurlijk veel voor terug! Ik ben heel blij met Hofweb en wil niet meer zonder!

Hofweb is een feestje!

Boodschappen doen bij Hofweb en het bezorgd krijgen door een van hun chauffeurs is een feestje! Ruim assortiment, vers en een goede service! Ik zou het iedereen aanraden!

Fijne biologische producten voor een eerlijke prijs!

Ben heel blij met Hofweb! De producten zijn altijd vers, en het aanbod is heel groot. Ik kan vrijwel altijd vinden wat ik zoek, en zonder bio winkel in de buurt is dit een uitkomst. En het is natuurlijk een fijn idee dat de boeren een goede en eerlijke prijs voor hun spullen krijgen!

Professorzuurlaan 23

8256 PD Biddinghuizen