Elke week genieten van alle supervoeding.

Het is heel fijn dat jullie er zijn, want voor mij is er geen biowinkel in de buurt. Ik ben ook heel tevreden over de producten en levering en ook als er een keer iets niet zo goed is, wordt het altijd heel vriendelijk en goed opgelost.

Prima boodschappen en goede levering

Ben al een hele tijd klant en bevalt me prima

Met een schoon geweten de lekkerste boodschappen

Goed werkende website, makkelijk je mandje vullen voor de wekelijkse boodschappen, handige functionaliteiten zoals automatisch herhalende boodschappen, maar ook lekkere gevarieerde recepten waarbij je de ingredienten meteen in je mandje kunt doen. Ik doe nu een jaar boodschappen via Hofweb en ben zo ontzettend tevreden. Ik eet veel meer in het seizoen, omdat je daar ook de recepten op kunt selecteren, en de wekelijkse nieuwsbrief besteedt daar ook aandacht aan. Met ook uitleg waarom soms producten van wat mindere kwaliteit zijn of minder lang houdbaar. Zoals het hoort bij biologisch groente- en fruit, er klopt iets niet als dit soort producten weken goed blijven, zoals uit de supermarkt. Je betaalt een eerlijke prijs, en die is inmiddels niet eens zoveel hoger als de prijs die je in de supermarkt betaalt. Bezorgen werkt prima, als je er even niet bent zetten ze het voor je deur. En alles is zo min mogelijk in plastic verpakt. Nooit meer anders!

Altijd lekker vers en aan huis bezorgd.

Heerlijke groenten die me Uitnodigen om heel divers te eten.

Ben dik tevreden met alles wat ik bestel

Echt heel blij en dankbaar, dat ik bij toevalHofweb ntdekt via internet

Fantastisch!

Altijd verse producten met een heerlijke smaak. Kwaliteit en biologisch! En altijd een vriendelijke bezorger!

Van website tot levering tot nu toe alleen maar positieve ervaring! Verse, lekkere groenten! Dank je wel Hofweb!

heerlijk; goed; daadkrachtig; vriendelijk

Door bij Hofweb te bestellen voel ik mij verbonden met een krachtige fijne organisatie. Ik ben mij nog meer bewust van de vele mensen en boeren die zorgen dat ik regelmatig zeer verse groenten en verdere biologische producten in huis krijg. (ook al kom ik al zo'n 50 jaar in natuurvoedingswinkels). Er zijn ook producten bij die niet in de natuurvoedingswinkel bij mij in de buurt gekocht kunnen worden, zoals de heerlijke hazelnootpasta uit Limburg, of die heerlijke cakes uit Utrecht van rose&vanilla. De bomen actie in het voorjaar vind ik ook zeer tof. Elke keer als de Hofweb-auto voor mijn deur stopt, voel ik mij blij omdat ik die verbondenheid dan voel. Niets dan lof voor alle medewerkers, inclusief de chauffeurs. Ik voel mij zeer dankbaar naar jullie toe.

Kraakverse groente en fruit en uitstekende service!

Ook onze kinderen (pubers!) zijn zeer te spreken over de aardappelen, fruit en zelfs de nostalgische groenten van Hofweb. Fijn zo biologisch en zonder tussenhandel!

Vers van het land en altijd op tijd bezorgd

Wij zijn al jaren tevreden klant bij Hofweb. De kwaliteit van de verse biologische groenten en fruit is hoog en er is volop keus. In al die jaren is er slechts 2 keer iets kleins misgegaan met onze bestelling en dat is daarna vlotjes opgelost. De site is enorm verbeterd en de recepten zijn top!

Veel keus, vers en goede service

Alles wat ik bestel, voldoet aan de verwachting. Het assortiment is uitgebreid en ik vind bijna altijd wat ik zoek. De levering is ook prima geregeld. En als er eens een keer iets mis gaat (wat zelden voorkomt), dan wordt het netjes geregeld. De Hofweb heeft de uitstraling van een gezellig boerenbedrijfje, maar ondertussen is het een modern en strak georganiseerde club. Met de voordelen van beide.

Geweldig bedrijf.

Altijd kneiterverse spullen. Het lijkt wel sinterklaas als de kratten weer geleverd worden. Altijd weer een feestje.

Helemaal prima

Het is altijd goed verzorgd en ik voel de liefde en de passie door alles heen. Blij met Hofweb en ik deel hun folders graag uit.

Kraakvers - heerlijk van het seizoen

Alle producten van Hofweb zijn supersmakelijk! Elke week geleverd én een week lang vers; bijvoorbeeld salade probleemloos vijf dagen laten liggen (in de koelkast). Fantastische service: betrokken medewerkers houden mij als klant hartstikke tevreden. Mails wijzen mij af en toe op onbekende groente, die geweldig lekker blijkt te zijn.

Goede producten en communicatie

Website is handig en praktisch in gebruik. Als er een keer iets misgaat, wat weinig voorkomt, wordt er een oplossing gezocht. Goede kwaliteit van de producten. Ga zo door.

perfect biologische = gezond voedsel, dat iedereen zou moeten eten!

Voor de deur geleverd : perfect biologische = gezond voedsel, dat iedereen zou moeten eten! Zo blijft een mens gezond, geen chemicaliën in onze lijven! Wij hebben hier geen biologische winkel, dus is Hofweb de ideale oplossing.

Verse biologische producten, echt een goed gevoel!

Van de producten die ik bij Hofweb bestel weet ik dat ze biologisch en verantwoord geteeld / geproduceerd zijn. Ook krijgt de boer een eerlijke prijs en komen veel producten uit de regio (ik selecteer daar zoveel mogelijk op). De bezorging is prima, communicatie gaat goed. Voor mij is boodschappen doen bij Hofweb een steentje dat ik kan bijdragen aan een gezondere wereld.

Ik bestel graag bij de Hofweb

Verser kan niet. Ik bestel al bij de Hofweb vanaf het begin en ik ben heel erg tevreden. Een uitgebreid assortiment en regelmatig extra bijzondere producten. Aardige bezorgers. Iedere keer weer een cadeau om de boodschappen te ontvangen. Aanrader: Chicks on the move eieren!

Top producten en top bezorging.

Geweldig !

Zo fijn ! Iedere week biologische groente gewoon bij je thuis ! Handige bestel app duidelijke afspraken . Helemaal top ! Vriendelijke bezorgers. Wanneer je niet thuis bent, je boodschappen staan keurig afgedekt voor je deur . De kwaliteit is super ! Ik ben er heel blij mee ":)

Super, gemakkelijk, vers, vriendelijk, gezond.

Mijn ervaring met de Hofweb winkel is dat ik alles kan krijgen wat ik nodig heb. Daarnaast is alles super vers van het land. Een hele korte keten en volledig biologisch. Het voelt nog beter dat je weet dat de boeren ook een eerlijke prijs ontvangen. Ook is het personeel vriendelijk en hulpvaardig. En mocht er desondanks toch iets niet helemaal goed zijn wordt het altijd opgelost. Dat noem ik service! Wat ik ook bijzonder attent vind is dat als er een misoogst is geweest door bv hagel, zij dit voor de boer proberen op te lossen door de klanten te vragen het alsnog af te nemen tegen een gereduceerde prijs.

Mooie voeding die van het land via de kortste lijn op mijn bord belandt.

Ik geniet ervan om weer een relatie te voelen met de producten die ik eet, met hun oorsprong en met degenen die daar hun best voor doen en er hun liefde en passie instoppen. Dat is simpelweg heel goed te verteren. Verder vind ik het fijn om makkelijk in contact te komen met de mensen van de Hofwebwinkel en geniet ik van hun vrolijke klantgerichtheid. Aanrader dus!

Fantastisch mooi bedrijf!

Al jaren kopen wij onze boodschappen bij Hofweb. Dit naar volle tevredenheid. Goede producten met een goed verhaal. Af en toe gaat er wel eens iets mis, maar dit lossen ze dan adequaat op. Het is fijn om boodschappen te kunnen kopen waarvan we weten dat de telers er een eerlijke prijs voor krijgen. Zo maken we de hele voedselketen een stukje eerlijker en smaakt ons voedsel hierdoor nog beter.

Elke week een krat vol gezondheid, het lacht je tegemoet. Vriendelijke mensen aan de deur. Ik moet alleen wennen aan wat ik precies bestel. Ik bestel paprika, komkommer e.d. graag per stuk. Maar ik leer het wel. Heb ook posters en stickers gevraagd om aan Hofweb te geven en die heeft mijn man afgelopen zaterdag meegegeven: Geen boer Geen voer. Dit om onze lokale boeren te steunen voor het werk dat ze voor ons verrichten. Dankbaar voor de boeren en Hofweb voor de distributie. Ga vooral zo door, ik vertel het aan een ieder die het horen wil

Sinds lockdowns geen supermarkt meer in! Heerlijk thuisgebracht, gezonde biologische producten voor een eerlijke prijs. Prima werkende website, geweldige recepten en vreselijk aardige mensen.

Professorzuurlaan 23

8256 PD Biddinghuizen