bevalt heel goed

Doordat twee keer per week wordt geleverd kan ik vrijwel alle boodschappen doen met Hofweb. Ik kom nog maar zelden in een supermarkt. Heel fijn !

Delicious organic products delivered at your place!

Order online and have fresh organic products quickly and easily. I'm so glad I've found Hofweb. The new website has a great interface and the people that make the deliveries are always super friendly. I recommend this store!

Hofweb de biologische markt aan huis!

Hofweb heeft een uitgebreid assortiment van biologische producten. Ik ervaar het als “pure verwennerij” als ik thuis de prachtige groenten zie. Service en levering zijn uitstekend.

Heerlijke verse mooie producten, prima service en een hele vriendelijke bezorger die altijd op tijd komt.

Overheerlijke producten,super kwaliteit, genieten!!!

Heel makkelijk je biologische spulletjes te halen, eindelijk totale overgang op biologisch groenten etc. mogelijk en met verbluffend succes, in een woord heerlijk en goed. Wat ook opvalt is de vriendelijkheid en daardoor vertrouwd voelt. Complimenten.

Uitermate goed verzorgd en fantastische kwaliteit

Sinds een aantal bestel ik bij Hofweb. Ik ben zeer onder de indruk over hoe het afgeleverd wordt elke week. Ook de keuze is enorm. Zeer smakelijke producten. Ik ben zeer tevreden

Prima en elke week weer een verrassing.

Je kunt van alles bestellen bij Hofweb en keurig thuisbezorgd .

geweldig

Voor mij de ideale oplossing om aan goede bio-producten te komen. groot voordeel is dat het wordt thuisbezorgd en dat je niet alles zelf hoeft af te wegen. De kwaliteit is ook prima en de service ook. Als iets niet in orde is wordt het bedrag gewoon terug gestort.

Overheerlijke producten. Bijzonder vriendelijke service. Petje af!

Subliem!

De service en de kwaliteit van alle producten van Hofweb zijn zeer goed.

Het assortiment is uitgebreid en van hoge kwaliteit. De verse producten zijn zeer goed van smaak en heerlijk vers en de prijzen zijn over het algemeen heel gangbaar. Ik kan iedereen die kiest voor biologische voeding aanbevelen om Hofweb te kiezen.

Dit smaakt naar echt eten en super vers. Thuisbezorging 1 heel groot pluspunt als je zelf niet meer in staat ben om rond te fietsen voor een goede maaltijd. Andere plus punten je steunt de kleine ondernemer lokaal of landelijk, een bijdrage aan een beter mileu en natuur.

Uitstekende kwaliteit en service

Klantvriendelijke website, hoogwaardige kwaliteit en uitstekende communicatie.

Echte voeding van moeder natuur

Op zoek naar "echte voeding" van de bron hebben we Hofweb ontdekt en zijn fan geworden. Gezond eten uit het seizoen en regelmatig bijzondere groenten in het assortiment. Heerlijk!

Vanaf t aanmelden tot en met het nuttigen is gewoon GOED. De smaken zijn zoals eten hoort te smaken. Voorbeeld: lang geleden dat ik bv zo genoten heb van tomaten....

superkwaliteit en fijne service

nu een paar keer besteld en alle keren was het erg goed. Fijne kwaliteit en goede service!

Fijn om zoveel goeds thuisbezorgd te krijgen.

sinds ik niet meer zelf boodschappen kan doen is dit een reuze goed alternatief. Goede produkten en uitstekend verzorgde webside.

Ik was vanaf bestelling 1 een fan.

Mooie producten. De versheid spring er van af. Kan niet wachten op elke volgende bestelling. Website werkt ook super, ook op de Mobiele telefoon. Nog even een A5-je foldertje bij de krat er en we kunnen reclame maken bij buren en familie of kennisen/vrienden.

Vers, sympathiek, goeie snelle communicatie, goeie prijs/kwaliteit!

Ik word altijd vrolijk als het krat komt, ook altijd op tijd, aardige mensen, mooie groenten, goed, duurzaam verpakt, kortom een aanbeveling!

Geweldig! Lekker assortiment en echt weinig verpakking :)

Klein puntje op de i: Lijkt me ontzettend fijn als je de koelbox even snel mag uitpakken om meteen mee terug te geven aan de chauffeur. Maar bovenal heel fijn bestellen!

Heel goed!

Alle producten zijn vers, en worden goed verzorgd aangeboden. Dat geldt ook voor de houdbare producten.

Heerlijk en eerlijk!

Wij zijn zo blij dat we de Hofweb/Bioweb weer gevonden hebben. Zo zijn we weer verzekerd van goede producten (en als er iets wat minder geslaagd is, krijgen we daar vooraf een melding van) en weten we dat de producent een zo eerlijk mogelijke prijs voor zijn product (ons voedsel) krijgt en dat er geen gif gebruikt is om dat te verbouwen.

Boven verwachting lekker.

Groente en fruit heel smaakvol. De houdbare melk drink ik als drankje, uit een glas. Superlekker. Alles is voortreffelijk, vooral door de smaak. Dat heb je toch minder met etenswaar uit de supermarkt. De eerlijke prijzen die ik betaal heb ik voor dit prima voedsel beslist wel over. En geeft een tevreden gevoel.

(H)eerlijke producten en veel keus

Ik geniet van de biologische producten en dat ze direct van de boer komen. het systeem met afhaalpunten vind ik ook heel prettig werken.

op tijd, simpel, heerlijk. Dinsdag zou ik plezieriger als bezorgdatum vinden dan woensdag, maar daar zal vast wel een goede reden achter zitten. Groet Yvonne

Wij zijn uitermate tevreden.

Prima kwaliteit van de producten, goeie website, gemakkelijk bestellen, punctuele bezorging!

Professorzuurlaan 23

8256 PD Biddinghuizen