Perfect en heerlijke groenten

Sinds een paar weken bestel ik groenten via Hofweb. (en andere producten) De smaak is heerlijk en wat ik leuk vind je eet weer eens wat anders, omdat er verschillende groenten in het pakket zitten. Bezorgen gaat prima en makkelijk. Dus ben zeer tevreden .

In het algemeen goed!

Veel artikelen van jullie zijn heel goed. Maar de groente is niet altijd van de verwachte kwaliteit.

prettig boodschappen doen bij Hofweb

Voldoende informatie, prettige herinneringsmail en blije bezorger! :-)

dik tevreden

Gemakkelijk en goede producten. De prijs is niet lager als in de winkels maar het gemak maakt dit goed

Uitstekende producten, met toekomstbestendige visie!

Fantastisch aanbod van biologische producten, met uitbreidend biodynamisch assortiment. Alles supervers, geleverd door vriendelijke bezorgers. Elke week weer een feestje om te mogen bestellen en het krat uit te pakken. Hopen dat de visie van Hofweb zich als een lopend vuurtje door het land zal verspreiden. Ik denk onovertroffen in Nederland!

Buitengewoon slecht

Abominabel. Het lukt mij maar niet om van deze organisatie af te komen. 1 ster is al te veel. Na slechte ervaringen met de bezorging en een debacle i.v.m de declaratie van een krat heb ik bij de klantenservice aangegeven dat ik mijn account wilde annuleren. Aangezien ik dit niet zelf via de website kan regelen had ik hen daarvoor nodig. Geen reactie op mijn vraag de account te stoppen. Ik bleef ook reclamemails ontvangen alhoewel ik mij al in september 2020 had uitgeschreven voor de nieuwsbrief. Vanaf december 2020 heb ik meerdere malen contact gehad met de servicedesk op steeds onvriendelijkere toon. Uiteindelijk afgelopen maandag nog 1 poging gedaan. Mijn account heb ik zelf inactief gemaakt door alle gegevens te veranderen in zinnetjes als Dit Is Onzin en [email protected], is nog gelukt ook en dat vind ik zelf dan weer een grote grap. Er is overigens wel iets goed mis als jouw website dit zonder problemen overneemt en geen e-mailadressen o.i.d. controleert. Ook een laatste mail naar de klantenservice gestuurd. In de reactie vertelde de mevrouw van de klantenservice mij dat ik me toevallig de zondag voor mijn verzonden e-mail succesvol heb uitgeschreven bij de nieuwsbrief! Dat is me wat. Ondanks mijn niet al te vriendelijke toon werd mij een stralende dag gewenst met uitroepteken.... Dat vind ik geweldig hoor, maar dan mis je toch de sfeer waarin de communicatie is verlopen. Een altijd zonnige en vrolijke aanpak kan averechts werken, ik had gehoopt op een professionele aanpak. Jammer voor mij... Inmiddels heb ik al weer een reclame mail van hofweb ontvangen en ga maar op alle mogelijke andere plaatsen klagen. Hofweb heb ik geblokkeerd want van dit spelletje heb ik wel genoeg. Het gebruik van persoonsgegevens (ook e-mailadressen) zonder toestemming van de rechtspersoon is in Nederland niet toegestaan. Het wordt tijd dat hofweb zijn beleid herziet.

Mooie producten, op tijd gebracht door vriendelijke mensen.

Ik bestel, 1x per week, vnl., groente, eieren, vlees en vis. Meestal ontvangen we alles op tijd en goed verpakt. Indien iets onverwacht niet leverbaar bleek krijg ik een mail en correctie op de bon. Helaas lukt het me niet altijd om de groenten en het fruit de hele week vers te houden, soms moet ik wat producten weg gooien door schimmel, zonde.

Goede producten, redelijk ruim assortiment en klantvriendelijk bedrijf.

Fijn om een bedrijf te treffen dat echt duurzaam wil zijn; waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen papier/plastic verpakking, waarbij groente gewoon los komt als het kan i.p.v. in plastic en waarbij nog melk in een glazen fles kan worden besteld. Ook heel prettig dat er geen gedoe is met statiegeld op kratten of flessen, mits gewoon retour binnen een redelijke tijd. Bezorging is heel vriendelijk, maar wel 2x te vroeg geweest; dat is jammer omdat ik dan toch die kratten e.d. ergens kwijt moet tot de volgende bestelling.

Goede kwaliteit, vers en vriendelijk

Ruime keuze in producten, ook prettig dat je kunt kiezen voor groente en fruit alleen uit Nederland of Europa. Groente en fruit zijn erg vers. Blij dat ook producten die niet aan de supermarktstandaard voldoen hier wel gewoon worden verkocht, want niks mis mee!!! De bezorging is perfect, ook als je niet thuis bent, wordt het keurig achtergelaten. Ook de communicatie vind ik prettig, kortom, helemaal blij mee!!!

Heerlijke producten en goede service

Heb nu al enkele bestellingen gedaan en zowel de kwaliteit van de producten als de service is consequent goed.

Geweldig! Gelukkigmakend

Ik heb nu vier keer besteld bij hofweb en het overtreft mijn verwachtingen. Elke week kijk ik uit naar de levering en elke week ben ik helemaal gelukkig met de boodschappen die zijn gebracht! Ik bestel steeds een groente en fruitpakket en die zijn zó hun geld waard. Het is echt voldoende voor ons hele gezin. Er is geen biologische winkel hier in de omgeving en het is dan ook geweldig luxe dat hofweb een volledige supermarkt is. Ook de service dat er er recepten op de website staan is geweldig, we hebben er inmiddels al heel wat geprobeerd. Ik ben dus super tevreden over hofweb en hoop er nog lange tijd mijn boodschappen te doen.

heel fijn

De producten zijn makkelijk te bestellen en worden keurig thuis bezorgd.

Wat een service....

Zo ontzettend fijn om al die superverse producten voor je deur afgeleverd te krijgen!

Prima, alleen 2x iets anders gekregen dan ik besteld had

Maar meteen reactie en opgelost door te verrekenen. (Ik bestel niet iedere week) Verder op en top tevreden. Ook de nieuwsbrief lees ik graag!

biologisch eten smaakt echt veel beter

ruim assortiment, goede producten, zeer vriendelijke en correcte bezorging. Biologisch eten is wel veel duurder; zolang het kan zal ik het doen.

Geweldig dat jullie ook leveren in NO Friesland .Fijne producten en overzichtelijke webside .Hoop lang van jullie diensten gebruikte te kunnen maken .Succes met jullie bedrijf ! Vriendelijke groet Joke

Gezond, vers, biologisch en de groente die ik in de winkels mistte!

Fijne en aardige bezorging, helemaal top. Waar ik helemaal verrast door was, is het concept achter jullie geweldige winkel. Ik ben voor een circulaire economie en daar waar het zich op een of andere wijze zich voordoet, ben ik van de partij.

Fijn dat biologisch voedsel zo eenvoudig besteld kan worden

Echt makkelijk en overzichtelijk om te bestellen. Lekkere recepten ook. Soms gaat er iets mis bij de levering. Dat zal hopelijk te maken hebben met toegenomen aantal klanten in korte tijd. En wat er mis gaat wordt altijd gecompenseerd.

Geweldig concept

Een groot assortiment van mooie verantwoorde producten. We zijn er blij mee dat de producten zonder overbodige (plastic) verpakkingen geleverd worden. Bestellen gaat gemakkelijk, voor mij ideaal dat je de bestelling tussentijds nog kunt aanpassen. (ik vergeet nog weleens wat..) De communicatie verloopt ook heel prettig. Je wordt goed op de hoogte gehouden tussentijds. Elke week staat Evert bij ons voor de deur. Erg prettig steeds dezelfde bezorger. Wij zijn en blijven vaste klant. Een geweldig concept.

Verse biologische producten, bestelgemak

Sinds begin dit jaar bestel ik groenten, kaas en soms andere producten bij Hofweb. Ik ben overgestapt van groenteabonnement omdat ik liever zelf wil kiezen. Dat kan bij Hofweb, en daar krijg je ook biologische groenten rechtstreeks van de boer. Bestelling aanpassen werkt ook heel eenvoudig, tot een dag voor levering. En het wordt ook nog eens thuisgebracht voor een klein bedrag. Ik vind het ideaal!

Prima! Zowel producten als bezorging.

Eens per week komen de boodschappen, de koelkast vol verse groenten, fruit, vlees en vegaproducten! Heel fijn, de bezorging altijd top, en de producten ook! Ook fijn om zo de ondernemers te steunen, goede prijzen voor de boer en goed eten voor ons.

Het loopt fantastisch bij de Hofweb. Ben blij met ze. Groente en fruit fantastisch. De bezorging loopt ook erg goed.

Goede kwaliteit boodschappen voor een eerlijke prijs

Ik heb hofweb leren kennen via een vriendin van mij en ik kan alleen maar positief zijn over deze winkel. Alle producten zijn tot nu toe van hele Goede kwaliteit. Het bestelproces verloopt heel gemakkelijk en de boodschappen worden altijd op tijd geleverd. Het is heel fijn om te weten dat je door iets simpels als boodschappen doen bijdraait aan een eerlijke voedselketen voor boer, dier land en consument. Fijn dat het transparant is. Ga zo door! Enige handige zou zijn om een app te ontwikkelen :)

Wij zijn zeer tevreden en blij met jullie!

Groenten en fruit smaakt heerlijk en is van goede kwaliteit. Wij zijn heel erg blij met de fruit pakketten.

Goede, gezonde producten.

Het groente- en fruitpakket bevalt goed, net als de overige producten.

Professorzuurlaan 23

8256 PD Biddinghuizen