Pluspunten

Verse biologische produkten van boeren uit de buurt die samen met kruidenierswaren bij je thuis bezorgd worden.

???

Pluspunten

Meestal krakend verse producten. Twee x was de sla na 3 dagen al snel aan het "slinken". Maar voor ons samen was er nog genoeg over. De prei is altijd supercars en " kraakt" zo lekker echt bij het snijden Laatste weken uitbreiding met veel producten, dat is mooi. Leuke aanbiedingen. En ook nu de 15% korting. Leuk.

Bezorgtijden zijn lastig, dat is logisch. Misschien tijdpad van 2u aangeven dat jullie komen. Deze week een half uur te vroeg, op zich niet erg maar nu hebben we veel retourkratjes en boxen staan, dat is niet zo handig. Maar niet onoverkomelijk hoor, dus geen minpunt. Misschien meer promoten via Fb, ik zal het zeker delen.

Pluspunten

Goede spullen. Soms zijn de biologische groenten iets te "niet mooi", maar ja, dat mag je wel verwachten.

Bezorging op de late avond in plaats van zoals het was in de ochtend vind ik erg jammer.

Pluspunten

Prima bevallen afgelopen weken. Goede en verse producten en goed verzorgd. Groot assortiment

nee

Pluspunten

lekker verse producten, goed afgeleverd, vriendelijk in het contact, makkelijk en betaalbaar.

het enige wat voor mij heel handig zou zijn is om mijn zaterdagbestelling iets later te kunnen bestellen dan op woensdagochtend voor 10 uur (bijvoorbeeld ook nog de mogelijkheid op donderdag tot 5).

Pluspunten

Goede service, snel contact, heerlijk eten, goede kwaliteit

Pluspunten

Prachtige producten, goede service, leuk acties, netjes thuisbezorgd.

Hoeveelheden zijn niet altijd handig. Een ons kurkuma is erg veel. 1 kilo bieten is ook vrij veel, ik heb genoeg aan 700 gram. Verder ben ik heel tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De kwaliteit van de producten is uitstekend. De website is mooi. De recepten zijn over het algemeen goed.

Je krijgt soms wel erg veel kratjes terwijl het met veel minder ook zou kunnen. Sommige producten zijn denk ik te koud vervoerd en vertonen bevriezingsverschijnselen.

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam, alles netjes geleverd en niet geheel onbelangrijk: hele goede kwaliteit. Top! Ik ben er heel blij mee.

Pluspunten

De groenten zijn echt vers en van goede kwaliteit. Het assortiment groenten is goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Communicatie over bestelling en factuur of alles aangaande bezorging Top !! Kwaliteit/prijs producten in verhouding!

Zelf vind ik assortiment prima maar brood is weinig keuze in! Na jarenlang klant van biologisch goed is dit een teruggang en zoek hier nog steeds een oplossing voor. Tip!!misschien de bezorging iets verder de dag op schuiven? Tussen 07.00 en 08.00 uur was schrikken!!

Pluspunten

Groot aanbod, verse produkten die ook echt vers zijn.

De website kan nog wat gebruiksvriendelijker, zodat je verder kunt winkelen waar je gebleven bent

Pluspunten

Zeer goede producten Snelle en adequate reacties op mailcontact

Tijdstip levering kan beter georganisserd worden. Ik heb dit reeds aangegeven en ik begrijp dat daar aan gewerkt gaat worden.

Pluspunten

Goede producten, ruime keuze en netjes geleverd. Ook fijn dat de tijd van levering gemeld wordt. Kortom erg blij mee!!!

Pluspunten

Breed biologisch assortiment; vers & kruidenierswaren. Inzichtelijk of je lokale producten koopt. Duidelijke & snelle communicatie.

Pluspunten

De boodschappen worden met zorg ingepakt en de producten zijn goed. Problemen worden adequaat opgelost. Het is niet erg als er wat fout gaat, als het maar goed wordt opgelost en dat doen ze!

Pluspunten

de prachtige producten, betrouwbaarheid, goede levering (Menno is top), adequate reactie bij mail met vraag/opmerking, functionaliteit van de website is fijn (soms nog even wennen), prijs/kwaliteit

ik kan er nu geen bedenken, dat is een goed teken!

Pluspunten

Altijd super vers wekelijks netjes op tijd bezorgd. Aanrader voor al uw biologische -, biodynamische boodschappen. Zeer tevreden.

Op dit moment niet :)

Pluspunten

lokaal, biologisch, goede kwaliteit; helemaal waar we voor staan

Statiegeld regeling is vervelend, en zou de enige reden zijn om te stoppen. In mindere mate de beperkte levertijden

Pluspunten

Een uitgebreid assortiment van goed kwaliteit. De recepten (en mogelijkheid om ingredienten gelijk te bestellen) al een paar keer geprobeerd, erg lekker. Met zorg afgeleverd. Kortom, ik ben heel enthousiast!

Pluspunten

Alles loopt gesmeerd, meestal goede producten.

Soms zijn er bestellingen bij met nog maar 2of 3 dgn.houdbaarheid. Zeker de kiemen zijn maar 2/3 dagen houdbaar en ik moet dan die producten voor of in het weekend al opmaken. Ik heb een 1 persoonshuishouden en dan is het best lastig om het zo snel te verwerken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben geen type om via internet te winkelen maar na een tip van mijn schoonzus ben ik naar Hofweb gegaan om het eens te proberen. Ondanks een mislukte zending ben ik zeer positief over op de eerste plaats de heerlijke verse producten en op de tweede plaats de overzichtelijke website. Sterker nog ik ben erg blij dat ik eindelijk een bedrijf gevonden heb waar ik vertrouwen in heb. Groet Janine.

? Nog niet.

Pluspunten

Ik wordt wekelijks weer heel blij van de mooie producten en heerlijke recepten, top!

Vooral zo door blijven gaan!

Pluspunten

het melden van de bezorgtijd

Jammer, dat het nu regiogebonden is. Bv. groot afbakbrood, en Knip brood (luchtig brood)) is niet te verkrijgen in regio ZH. In regio Flevoland bv wel.

Professorzuurlaan 23

8256 PD Biddinghuizen