Pluspunten
Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Goede visie over de positie van boeren in het leveren van groente en fruit. Het feit dat Hofweb het belangrijk vindt om goede prijzen te geven aan boeren en dit mogelijk maakt door de enige tussenpartij te zijn tussen boer en consument was voor mij doorslaggevend. Het feit dat ook de rest van de wekelijkse boodschappen bij Hofweb kunnen worden gedaan maakt het een zeer aantrekkelijk alternatief ten opzichte van bijvoorbeeld naar de markt en/of de supermarkt gaan.
VerbeterpuntenMinder verpakkingsmateriaal gebruiken voor de levering van groente en fruit.
Meer grootverpakkingen voor granen en peulvruchten aanbieden (voor mensen die zo min mogelijk afval willen creëren)
Actievere communicatie bij verzoekjes over bezorgtijd. Ik heb wel eens een verzoek gedaan aan de bezorger via het bestelformulier, maar kreeg hierop geen reactie. Ook heb ik wel eens telefonisch een verzoek gedaan over de bezorgtijd, dat bleek te zijn ingewilligd (waarvoor dank). Ik werd hier echter niet over ingelicht, kwam er pas op de dag zelf achter (toen ik al had geregeld dat een vriend aanwezig zou zijn om de boodschappen in ontvangst te nemen).
(Nog) meer informatie over de herkomst en duurzaamheid van producten. Informatie over welke aangeboden groente en fruit in het seizoen zijn (of energiezuinig worden opgeslagen). Ik neem aan dat dit voor een groot gedeelte van het aanbod geldt, maar niet allemaal.
Meer informatie over de boeren en hun werkwijzen. Meer mogelijkheden om op bepaalde wijze betrokken te zijn (zoals bijvoorbeeld pluk- of open dagen). Ook denk ik dat klanten geïnteresseerd zouden zijn in bijeenkomsten waarin ze hofweb beter kunnen leren kennen en mee kunnen denken over verbeterpunten en toekomstige ontwikkelingen.
Gratis levering vanaf en bepaald minimum bestelbedrag.